Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
top 8, dvije tekme manje kasnije, i'll take it
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Top 2 garant ako se posteno ne useremo.
Danas cudna tekma, nek se dobilo pa da se nastavi ovaj niz dobrih rezultata.
Danas cudna tekma, nek se dobilo pa da se nastavi ovaj niz dobrih rezultata.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pobjeda protiv Lillea kući i 90% smo prvi
Nadam se da cemo osvojiti EPL ili LP i da Salah nastavi sa ovakvim partijama pa da vidimo kad ga pokradu za zlatnu loptu
- SoloControTutti
- Kontakt:
Odigrana tekma s 50% snage, cisto da se odradi. Nije bilo intenziteta uopste iako su se previse opustili na trenutke i bila je dobra prilika za igrace tipa Nunez i Diaza da strpaju koji gol ali jako tanko od oba igraca pogotovo Darwina. Mozda smara prica ali u ovom trenutku mislim da su svi odustali od njega u smislu da ocekuju da ce biti bitan faktor naprijed i da ce isporuciti golove. Dobar za rotacije jer je veliki radnik, brz, jak kao konj ali nista vise od toga nazalost. Dobra stvar Ali se vratio i Harvey takoder. Pregurati do kraja decembar i s Jotom i Konateom ce to biti dosta jace. Neko jos mora iskociti s formom naprijed jer Salah sam ne moze na ledjima nositi tim svaku tekmu.
Sad decembar Salah ce izgurati ovom formom siguran sam. Poslije NG ce njemu trebati pomocSoloControTutti je napisao/la: ↑11 dec 2024, 09:26Odigrana tekma s 50% snage, cisto da se odradi. Nije bilo intenziteta uopste iako su se previse opustili na trenutke i bila je dobra prilika za igrace tipa Nunez i Diaza da strpaju koji gol ali jako tanko od oba igraca pogotovo Darwina. Mozda smara prica ali u ovom trenutku mislim da su svi odustali od njega u smislu da ocekuju da ce biti bitan faktor naprijed i da ce isporuciti golove. Dobar za rotacije jer je veliki radnik, brz, jak kao konj ali nista vise od toga nazalost. Dobra stvar Ali se vratio i Harvey takoder. Pregurati do kraja decembar i s Jotom i Konateom ce to biti dosta jace. Neko jos mora iskociti s formom naprijed jer Salah sam ne moze na ledjima nositi tim svaku tekmu.
Slažem se, Salah po pravilu dosta bolje igra prvi dio sezone od drugog.nerkolfc je napisao/la: ↑11 dec 2024, 09:45Sad decembar Salah ce izgurati ovom formom siguran sam. Poslije NG ce njemu trebati pomocSoloControTutti je napisao/la: ↑11 dec 2024, 09:26Odigrana tekma s 50% snage, cisto da se odradi. Nije bilo intenziteta uopste iako su se previse opustili na trenutke i bila je dobra prilika za igrace tipa Nunez i Diaza da strpaju koji gol ali jako tanko od oba igraca pogotovo Darwina. Mozda smara prica ali u ovom trenutku mislim da su svi odustali od njega u smislu da ocekuju da ce biti bitan faktor naprijed i da ce isporuciti golove. Dobar za rotacije jer je veliki radnik, brz, jak kao konj ali nista vise od toga nazalost. Dobra stvar Ali se vratio i Harvey takoder. Pregurati do kraja decembar i s Jotom i Konateom ce to biti dosta jace. Neko jos mora iskociti s formom naprijed jer Salah sam ne moze na ledjima nositi tim svaku tekmu.
- JayCatwright
- Kontakt:
https://x.com/AnfieldWatch/status/18671 ... 3KHrg&s=19
Iako je poluzajebancija, drskost je ono što mu je nedostajalo.
Arne Slot
Iako je poluzajebancija, drskost je ono što mu je nedostajalo.
Arne Slot

Vec se suska oko nove 9ke, da li mogu ikakav kes izvuci za darwina hmm

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Koga bi vi voljeli vidjeti u vrhu napada i sta mislite ko bi najbolje sjeo gore od igraca na trzistu ?
Darwin jednostavno mora da ide, a Jotu ostaviti za rotaciju.
Ja bi volio Isaka, kompletan napadac. Nazalost nije realno da dođe.
Srce, čast i ponos!
MarmoushSoloControTutti je napisao/la: ↑13 dec 2024, 18:53Koga bi vi voljeli vidjeti u vrhu napada i sta mislite ko bi najbolje sjeo gore od igraca na trzistu ?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Darwin apsolutno ne mora ići, veći su problem konstantno povrijeđeni Jota i konstantno nekonstantni driblam sebe u slobodno vrijeme Luis Diaz.
Zelio bih Joao Pedra, jer ne postoji talentovaniji igrac sa vecim potencijalim u ligi. Može i Cunha
Zelio bih Joao Pedra, jer ne postoji talentovaniji igrac sa vecim potencijalim u ligi. Može i Cunha
LFC v Fulham: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Jones; Salah, Szoboszlai, Gakpo, Diaz. Subs: Kelleher, Endo, Nunez, Chiesa, Elliott, Jota, Quansah, Morton, Nyoni
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Diaz je mnogo mnogo korisniji igrač ove sezone od Darwina, ne mogu se porediti. Ako ništa može da ubode običan pas, dok Darwin ni to ne zna.JayCatwright je napisao/la: ↑13 dec 2024, 20:34Darwin apsolutno ne mora ići, veći su problem konstantno povrijeđeni Jota i konstantno nekonstantni driblam sebe u slobodno vrijeme Luis Diaz.
Duran iz Ville mi je zanimljiva opcija.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Neugodna tekma danas i dosta bitna, ako nista klupa sto se tice napada ne izgleda lose. Naredne 4 u ligi da je uzeti 3 i remi bilo bi top.
E jesmo baksuzni
Zar je moguce da Diop nije dobio crveni za ono
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.