Drzi se ti milaniste...braca ste u necemu...
Dynamic duo...cim se siamo vrati, postajete three amigos...
U stali ima vise temperature nego kod vas kad se skupite u jednu sobu...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Drzi se ti milaniste...braca ste u necemu...
Jesil naucio kojo drugi fazon pametnice, ili ti tvoje dvije vijuge mogu samo prezvakati sobnu temperaruru. Ja bio fer i namjerno nisam htio da postavim ko je izvalio tu nevidjenu glupost. Ali ti cutuk se odmah upecao pa se odao.Juventinisimo je napisao/la: ↑27 okt 2025, 22:57Pacenice, kada nesto citiras, slobodno stavi od koga je...vidis da zbunjujes i ostale pacenike tipa arelinho...vadjenje iz konteksta ti ide dobro, za vece domete ce ipak trebati vise od sobne temperature...milanist je napisao/la: ↑26 okt 2025, 23:25Juventinisimo je napisao/la: ↑26 okt 2025, 23:05
Drzi se ti svoje sobne tempearture, tu ti je mjesto...
Jedni imaju siama, jedni tebe...tesko li se svima nama...
Kad vec ides i njuskas po drugim podforumima, barem se potrudi da to na nesto lici...a ne da vadis nesto iz konteksta, bez price, spoja, pocetka i zavrsnice...ali to su vrline balkanskih sirovina...![]()
Meni je drago da si se nasmijao, a i ovaj drugi pacenik se nadovezao...koji spoj Z generacije![]()
kakve gluposti ti valjas to nije zdravo. Cuj sta je lupio jos bi se vadio
Jos kaze ako u svijetu ima jacih 6 neka se javi.
Evo ja se javljam i kazem da ima itekako jacih 6, te koje si nabrojao nisu ni u top 6 a kamoli najjaci 6![]()
Kad si se vec javio da ih ima...odi na pijacu, kupi kapacitet umjesto luka, pa nam i napisi...nemoj da zbunjujes ostalu bracu sobne temperature, fino se potrudi, pa ih obraduj..obraduj i mene, pa da se zajedno cerekamo...k'o pravi napaceni koridski balkanci...
Humor ti je blago reci ocajan. Pusti.Juventinisimo je napisao/la: ↑27 okt 2025, 23:03Drzi se ti milaniste...braca ste u necemu...
Dynamic duo...cim se siamo vrati, postajete three amigos...![]()
U stali ima vise temperature nego kod vas kad se skupite u jednu sobu...![]()
Ako odes i pazljivo procitas sta sam napisao na stranici(Juventus) 1731, 5-6 postova iznad ima i Pogba sto je postao sa instagrama, lako se da zakljuciti o cemu pricam...ali evo..meepo je napisao/la: ↑27 okt 2025, 23:18Daleko od toga da je 6 najboljih, ali rijetko koji tim ima onoliko kvalitetnih opcija u napadu kao Juve. Samo to izgleda nabacano , nagurano i bez plana. Juve postaje italijanskih United , moze dovesti dobre igrace i trenere ali toksicna sredina i nelogicne odluke menadzmenta stavljaju sve to u drugi plan.
Kada ga pitam, ko ima 6 igraca jacih? Logicki da su za rotiranje, pa nece ih valjda igrati svih 6..Samo logika je davno otplovila od balkanskih koridasa..Da ponovim...Vlahovic, Ciko, Yildiz, David, Zhegrova, Openda...ako iko u svijetu ima jacih 6, neka se javi...imaju startnih 3, ali za rotaciju i promjenu igre sigurno nemaju...sa ovima mozes da mijenjas milion taktika u polju...
Ovdje ko god ima barem malo u glavi, shvatice o cemu se radi...ali ne i koridasi sa bosanskih pasnjaka..meni je samo drago da se ovakvi opuste i uzivaju u svom balonu...a vidim ima ih...masala...Samo treba ganjati trenera koji zna sta da radi..sve dok ga ne nadjemo...Tudor nece kostati bogatstvo ako ga se i odpusti..samo saltaj dok ne nades pravog...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.