Serie A

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ko će biti prvak Italije za sezonu 2023/2024?

Anketa je završila: 23 dec 2023, 07:43.

1. Napoli
7
9%
2. Inter
21
26%
3. Milan
26
32%
4. Juventus
17
21%
5. Roma
8
10%
6. Lazio
2
2%
7. neko drugi
1
1%

Ukupno glasova: 82

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2025, 23:03

Biscione je napisao/la:
27 okt 2025, 07:00
milanist je napisao/la:
26 okt 2025, 23:25
Jos kaze ako u svijetu ima jacih 6 neka se javi.
Evo ja se javljam i kazem da ima itekako jacih 6, te koje si nabrojao nisu ni u top 6 a kamoli najjaci 6 😁
Nije da branim onog levata al lahko je bit general poslije bitke, što nisi odmah javio i odgovorio na njegov post nego se "evo javljaš" nakon 3 mjeseca dok si vidio kako se odvija situacija? :urnebes: Klasični ss.ba forumaš
Drzi se ti milaniste...braca ste u necemu... :mrgreen:
Dynamic duo...cim se siamo vrati, postajete three amigos... :mrgreen:
U stali ima vise temperature nego kod vas kad se skupite u jednu sobu... :rol:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 okt 2025, 23:05

Juventinisimo je napisao/la:
27 okt 2025, 22:57
milanist je napisao/la:
26 okt 2025, 23:05

Drzi se ti svoje sobne tempearture, tu ti je mjesto...
Jedni imaju siama, jedni tebe...tesko li se svima nama...

Kad vec ides i njuskas po drugim podforumima, barem se potrudi da to na nesto lici...a ne da vadis nesto iz konteksta, bez price, spoja, pocetka i zavrsnice...ali to su vrline balkanskih sirovina... :thumbup:

Meni je drago da si se nasmijao, a i ovaj drugi pacenik se nadovezao...koji spoj Z generacije :rol:
:urnebes: kakve gluposti ti valjas to nije zdravo. Cuj sta je lupio jos bi se vadio 🤣🤣🤣
Evo ja se javljam i kazem da ima itekako jacih 6, te koje si nabrojao nisu ni u top 6 a kamoli najjaci 6 😁
Pacenice, kada nesto citiras, slobodno stavi od koga je...vidis da zbunjujes i ostale pacenike tipa arelinho...vadjenje iz konteksta ti ide dobro, za vece domete ce ipak trebati vise od sobne temperature...

Kad si se vec javio da ih ima...odi na pijacu, kupi kapacitet umjesto luka, pa nam i napisi...nemoj da zbunjujes ostalu bracu sobne temperature, fino se potrudi, pa ih obraduj..obraduj i mene, pa da se zajedno cerekamo...k'o pravi napaceni koridski balkanci...
Jesil naucio kojo drugi fazon pametnice, ili ti tvoje dvije vijuge mogu samo prezvakati sobnu temperaruru. Ja bio fer i namjerno nisam htio da postavim ko je izvalio tu nevidjenu glupost. Ali ti cutuk se odmah upecao pa se odao. :mrgreen:
Da imas vijuga kao sto nemas shvatio bi da nema tog konteksta iz kojeg bi ova tvoja izjava bila ozbiljna, cuj kako on to jos samouvjereno kaze da ima najbolji 6 u napadu, eto kao ako ima neko drugi nek se slobodno javi. :urnebes:
I sad bi to jos kao i branio :urnebes: sa kim se ja raspravljam sve te yeblo, nisko sam pao bgm. :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 27 okt 2025, 23:18

Daleko od toga da je 6 najboljih, ali rijetko koji tim ima onoliko kvalitetnih opcija u napadu kao Juve. Samo to izgleda nabacano , nagurano i bez plana. Juve postaje italijanskih United , moze dovesti dobre igrace i trenere ali toksicna sredina i nelogicne odluke menadzmenta stavljaju sve to u drugi plan.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 27 okt 2025, 23:21

Evo ga opet ovaj sa "sobnom temperaturom" hahahahaha 😅

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 okt 2025, 00:11

27 okt 2025, 23:03
Biscione je napisao/la:
27 okt 2025, 07:00
milanist je napisao/la:
Nije da branim onog levata al lahko je bit general poslije bitke, što nisi odmah javio i odgovorio na njegov post nego se "evo javljaš" nakon 3 mjeseca dok si vidio kako se odvija situacija? :urnebes: Klasični ss.ba forumaš
Drzi se ti milaniste...braca ste u necemu... :mrgreen:
Dynamic duo...cim se siamo vrati, postajete three amigos... :mrgreen:
U stali ima vise temperature nego kod vas kad se skupite u jednu sobu... :rol:
Humor ti je blago reci ocajan. Pusti.
embrace the chaos

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 28 okt 2025, 00:44

meepo je napisao/la:
27 okt 2025, 23:18
Daleko od toga da je 6 najboljih, ali rijetko koji tim ima onoliko kvalitetnih opcija u napadu kao Juve. Samo to izgleda nabacano , nagurano i bez plana. Juve postaje italijanskih United , moze dovesti dobre igrace i trenere ali toksicna sredina i nelogicne odluke menadzmenta stavljaju sve to u drugi plan.
Ako odes i pazljivo procitas sta sam napisao na stranici(Juventus) 1731, 5-6 postova iznad ima i Pogba sto je postao sa instagrama, lako se da zakljuciti o cemu pricam...ali evo..

I sam kazes da ima Juve opcije u napadu, o tome sam i govorio....ovi tupanderi to ne mogu skontati da ubijes puru u njihovim glavama...
Pacenik me citira i to samo mali dio price, jos u tom citatu fino stoji :
Da ponovim...Vlahovic, Ciko, Yildiz, David, Zhegrova, Openda...ako iko u svijetu ima jacih 6, neka se javi...imaju startnih 3, ali za rotaciju i promjenu igre sigurno nemaju...sa ovima mozes da mijenjas milion taktika u polju...
Kada ga pitam, ko ima 6 igraca jacih? Logicki da su za rotiranje, pa nece ih valjda igrati svih 6..Samo logika je davno otplovila od balkanskih koridasa..
Nisam ja nikada napisao da ih je 6 najjacih individualno.. :crazy:

Njegov odgovor je za analize...."izvalio si glupost i hajmo na koridu"... :clap: :crazy:
Ja se to vadim na nesto?? Ne, iza ovoga stojim...a ovi sto se smiju, neka nadju i postaju tih 6... :kafa:

Odmah ispod toga sam napisao, samo je koridasu "promaklo"..
Samo treba ganjati trenera koji zna sta da radi.. :kafa: sve dok ga ne nadjemo...Tudor nece kostati bogatstvo ako ga se i odpusti..samo saltaj dok ne nades pravog...
Ovdje ko god ima barem malo u glavi, shvatice o cemu se radi...ali ne i koridasi sa bosanskih pasnjaka..meni je samo drago da se ovakvi opuste i uzivaju u svom balonu...a vidim ima ih...masala... :thumbup:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 28 okt 2025, 04:27

slika

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 28 okt 2025, 07:03

U pravu je on, Inter koji je zabio najviše golova nema 6 boljih napadača, imamo samo 4 ukupno i bolji su svi al džabe kad nam fale još dvojica :mrgreen:. Slabo koji tim ima toliko puno napadača, Arsenal mi pada na pamet
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 okt 2025, 09:04

Gakpo, Salah, Chiesa, Eketike, Isak, Wirtz

Jao Pedro, Gittens, Garnacho,Neto, Palmer, Esteveao

Johnson, Richarlison, Xavi, Kudus, Kolo Muani, Solanke, Kulusevski

Evo da nastavim dalje ili?

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 okt 2025, 09:10

A koja pukotina nevjerovatno. Pa zar se stvarno mora objasnjavati i crtati da glupost koju je izgovorio je epski razmjera.
Eto milanist ne konta sta je htio reci jel, kontam itekako cakano, i opet si u krivu i to debelom.

Ajde evo zacas na brzinu boljih 6 od tih tvojih fanatikosa. I da odmah da kazem ide bas 6, nek ima za rotacije kako kazes:

1. Kvaratshkelia, Barcola, Doue, Dembele, Kang in Lee, G. Ramos.

2. Isak, Ekitike, Salah, Gakpo, Rio.N, Chiesa

3. V. Junior, Rodrigo, Mbappe, Endrick, Diaz, Mastantuono.

4. Doku, Savinho, Foden, Cherki, Haland, Marmoush

Treba li jos, mozemo nastaviti niz. Samo mislim bolje ti je na ne idemo dalje, jer valjda si do sad skontao da si pogrijesio.
Jel to "tvojih" 6 bolji recimo od ovih. Ako i dalje mislis da jeste onda nema potrebe za daljnom diskusijom, ti si onda za neke druge strucnjake 🤣
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 okt 2025, 09:12

Ako hoce mozeml jos malo vidjeti sta ima Barcelona, Bayern, Atl Madrid, Arsenal.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 okt 2025, 09:22

ronaldo99 je napisao/la:
28 okt 2025, 09:12
Ako hoce mozeml jos malo vidjeti sta ima Barcelona, Bayern, Atl Madrid, Arsenal.
:urnebes: Ma ovih 6 njegvih jos ne znaju da su najbolji, treba im samo trener koji ce izvuci ono najbolje od njih i uciniti ih igracinama :mrgreen: i jos covjek se pravda i ko fol zeli da kaze da izvlacim iz konteksta. Nije problem ni citav njegov post staviti. Opet dodje na isto, samo veca gomila gluposti :mrgreen:

Jos umislio da nema bolji 6 jer mu nisam postao. A meni smijesno da to moram uopste i objasnjavati :lolno:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.