Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
[youtube][/youtube]
eto na yt
eto na yt
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma mogli smo im i 10 uvaliti, ali eto nije se dalo.
Najbitnije je da nekako ne peljamo loptu i ne mučimo se da dođemo do gola, sve to ide brzo i jednostavno, nema komplikacija, svaki igrač zna svoj zadatak, Conte je to odlično posložio, bit ćemo mi još bolji iz utakmice u utakmicu.
Tek će se u narednim kolima vidjeti koliko je nama Vučinić falio pogotovo protiv Udinesea i protiv Rome, da je igrao te dvije tekme siguno bi imali par bodova više.
Najbitnije je da nekako ne peljamo loptu i ne mučimo se da dođemo do gola, sve to ide brzo i jednostavno, nema komplikacija, svaki igrač zna svoj zadatak, Conte je to odlično posložio, bit ćemo mi još bolji iz utakmice u utakmicu.
Tek će se u narednim kolima vidjeti koliko je nama Vučinić falio pogotovo protiv Udinesea i protiv Rome, da je igrao te dvije tekme siguno bi imali par bodova više.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Sigurno, Vucko je najbolji igrac Juventusa, oko njega se sve vrti... ako jos poludi i popravi realizaciju... hajmo u Lecce laganoTek će se u narednim kolima vidjeti koliko je nama Vučinić falio pogotovo protiv Udinesea i protiv Rome, da je igrao te dvije tekme siguno bi imali par bodova više.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ne bih se složio,Pirlo je apsolutno najbolji igrač Juventusa i oko njega se sve vrti,Vučinić još mora pokazati zašto je doveden,2 gola su premalo za takvog igrača,podsjećam da je u našoj anketi bio ubjedljivo igrač sa najviše glasova na pitanje "od koga najviše očekujete ove sezone" ?
Kada to pokaže,onda ćemo reći da je među najboljim.
Kada to pokaže,onda ćemo reći da je među najboljim.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma pored Pirla, naravno...
Ali, onih par utakmica što je propustilo, upravo se vidjelo koliko znači..ona je spona između veznog reda i napada, on je jedini igrač sa idejom u napadu i nije islo kad njega nema, dzaba i Pirlo i sve, kad gore nema ideje i rjesenja... zato kazem da je kljucni...dva gola jesu malo, ali on je mnogo vise posla odradio nego statistika pokazuje...
Btw..sto Pirlo nije igrao?
Ali, onih par utakmica što je propustilo, upravo se vidjelo koliko znači..ona je spona između veznog reda i napada, on je jedini igrač sa idejom u napadu i nije islo kad njega nema, dzaba i Pirlo i sve, kad gore nema ideje i rjesenja... zato kazem da je kljucni...dva gola jesu malo, ali on je mnogo vise posla odradio nego statistika pokazuje...
Btw..sto Pirlo nije igrao?
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- harebianconero
- Kontakt:
Vjerovatno hoce da odigra citavu protiv Leccea, pa da ga neumara sada ....
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Legenda
Ako bi se stavljala neka paralela između Pirla i Vučinića, obojica imaju neke prednosti, u nekim stvarima je bitniji Pirlo, a u nekim Vučinić, obojica su svakako neizostavni.
Ja sam stekao dojam da kada igra Vučinić odmah i je i Pirlu lakše igrati i obrnuto...
Ž '21!
Slažem se,ali budimo realni,sljedeći prelazni rok Juventus će sigurno tražiti top klasu krilnog napadača kakav je recimo Hulk (preskup za nas) ili malo drugačiji profil tipa Higuain,tako da će uz vjerovatni povratak Giovinca koji baš to mjesto i igra imati veliku konkurenciju. Tačno je da je falio jer je jedini u ekipi trenutno sa ovim karakteristikama,lijepo se kreće i otvara,govorio sam samo o njegovoj nonšalanciji.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
U drugoj dijelu rutinski odrađeno
!
U vezi Vučinića, falio je on zadnje nekoliko utakmica, nije dao mnogo golova, ali kada je on u timu protivničke odbrane više pažnje posvećuju upravo njemu, tako da drugi igrači imaju više slobodnog prostora. Takodjer imao je i određen broj asistencija ( ne znam tačan broj), naravno očekujem od njega da počne zabijati i onda će biti onaj pravi.
U vezi Vučinića, falio je on zadnje nekoliko utakmica, nije dao mnogo golova, ali kada je on u timu protivničke odbrane više pažnje posvećuju upravo njemu, tako da drugi igrači imaju više slobodnog prostora. Takodjer imao je i određen broj asistencija ( ne znam tačan broj), naravno očekujem od njega da počne zabijati i onda će biti onaj pravi.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
Pizzarro je jucer napravio neki belaj na treningu Rome kako skontah, pa su ga nesto stavili odvojeno da trenira, ali je to objasnio porodicnim problemima, pa su ga pustili da ode u Chile...
Pizzarro se mora dovesti, treba nam...
Pizzarro se mora dovesti, treba nam...
Ma realno nama ovdje jos treba dosta igraca ako mi mislimo biti nesta u Ligi Prvaka jer ovo sto trenutno imamo ne moze daleko dogurat. Za ligu je dovoljno ali za LP ima jos dosta posla.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- harebianconero
- Kontakt:
Ja mislim da sa ovom ekipom mozemo proci grupnu fazu LP, ali za nesto vise ipak ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pošto ćemo mi biti u trećoj jakosnoj skupini, ako se plasiramo u CL, nostilj u našoj grupi će sigurno biti klub iz Španije (Barca ili Real) ili neki od engleskih klubova (United ili Chelsea/Arsenal) ili Bayern. Uzmimo u obzir da su ovi klubovi bolji od nas, a već sad sa klubovima iz druge jakosne skupine možemo igrati ravnopravno i sa ovim timom, klubovi poput Porta, Ajaxa, Valencie, Borussie, Zenita itd nisu ništa bolji od ovog Juventusa.
Kad je meni jaran koji navija za Barcu i ne voli Juventus (nikad nije prežalio što smo ih izbacili 2003.) rekao da bi ovaj Juve daleko dogurao u CL, to sve govori koliko nas cijene i ostali.
Najbitnije je da mi sami sebe ne potcjenimo, možda je i bolje za Contea što ne igra CL u prvoj sezoni, ovako ima godinu dana da uigra ekipu i nametne svoj sistem rada i stil igre.
Da im prvo prekucamo Serie A, pa ćemo onda u CL.
Najveći plus ovog Juventusa je što igra neki novi stil igre, dosad nepoznat za italijane, zato je i zanimljiv zagledati ove sezone. Svaka utakmica je bila spektakl izuzev posljednje protiv Udinesea kad se igralo na sigurno da se ne izgubi.
Kad je meni jaran koji navija za Barcu i ne voli Juventus (nikad nije prežalio što smo ih izbacili 2003.) rekao da bi ovaj Juve daleko dogurao u CL, to sve govori koliko nas cijene i ostali.
Najbitnije je da mi sami sebe ne potcjenimo, možda je i bolje za Contea što ne igra CL u prvoj sezoni, ovako ima godinu dana da uigra ekipu i nametne svoj sistem rada i stil igre.
Da im prvo prekucamo Serie A, pa ćemo onda u CL.
Najveći plus ovog Juventusa je što igra neki novi stil igre, dosad nepoznat za italijane, zato je i zanimljiv zagledati ove sezone. Svaka utakmica je bila spektakl izuzev posljednje protiv Udinesea kad se igralo na sigurno da se ne izgubi.
Ž '21!
lagana i ubjedljiva pobjeda Juventusa u novoj godini, iako se redi o slabasnom protivniku. U danasnjem nogometu nije nikome lahko zabiti vise od pet komada, a mi pogodismo, cak, 7x
Lijep pocetak za nove uspjehe u nastavku sezone, pa zato, nakon ovog spektakla, treba docekati duel sa Leceom. Covjek se, bas, pozeli dobrih utakmica Juventusa. Svaka cast, prije svega Conteu na vracanju samopouzdanja i konkurentnosti za sam u vrh seria a.
Svi su golovi prekrasni, mozda bi izdvojio onaj Pepovo u stilu Alex. Najvise raduje lahkoca i jednostavnost nasih igrac pred protivnickim golom, tako da se sa pravom mozemo nadati Lp ili skudetu...
evo golovi sa utakmice
[youtube][/youtube]
Forza Juve!
Svi su golovi prekrasni, mozda bi izdvojio onaj Pepovo u stilu Alex. Najvise raduje lahkoca i jednostavnost nasih igrac pred protivnickim golom, tako da se sa pravom mozemo nadati Lp ili skudetu...
evo golovi sa utakmice
[youtube][/youtube]
Forza Juve!
Zao mi je ovog golmana, kako procitah bio mu je ovo oprastajni mec. Sjecat' ce se ovog trenutak do kraja zivota
. Ale je uvijek bio gospodina i na terenu i privatnom zivotu. Ovakva se licnost u nogometnom svijetu nece roditi za puno godina. Forza Ale!!

Vučko je tip igrača koji ja najviše volim. Po terenu izgleda nonšalantno, ne vraća se nazad, ali zato jednim potezom odluči utakmicu.
Da li dovodimo Pizarra na posudbu ili trajno? Na ljeto, ipak, treba tražiti vrhunskog fantazistu na toj poziciji .
Da li dovodimo Pizarra na posudbu ili trajno? Na ljeto, ipak, treba tražiti vrhunskog fantazistu na toj poziciji .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Baš su simpatični ovi Arapi
Ž '21!
Nisam bio kuci pa nisam mogao da pisem. Trening utakmica odlicno prosla, drago mi je sto su Alex i brat zabili.
Nadam se protiv Lecce-a da ce brat poceti. Laku noc
PS Ko je uhvatio ovo na kladionici dobra je kvota bila
Nadam se protiv Lecce-a da ce brat poceti. Laku noc
PS Ko je uhvatio ovo na kladionici dobra je kvota bila
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Direktor Seville kaže da Caceres ostaje ,nadam se da je ovo samo taktika,Quagliarella vrlo moguće da prelazi u Romu.
Ne dopada mi se ovo nikako.
Ne dopada mi se ovo nikako.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.