Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Celik bi u velikoj mjeri mogao uticati na razvoj situacije u vrhu i u borbi za sampiona,u strasnoj formi,pet utakmica,cetri pobjede i nerijeseno,a na Bp dolaze Siroki,Zrinjski i u zadnjem kolu Zeljo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bice vam jasnije za 7 dana sta moze Celik 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Liku ba relax, samo sam iznio misljenje, a to je da ih cetiri utakmice nema nigdje a igracima je sada najpotrebnija podrska. Ubise i nama Vedrana i to nas je pogodilo i boli nas i danas dan al sta ces zivot ide dalje i horde iz godine u godinu postaju sve jace i jacebrile je napisao/la:Ne boj se ti za manijake, nisu se raspali niti ce.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ključ je u jedinstvu!!!esprit24 je napisao/la:Liku ba relax, samo sam iznio misljenje, a to je da ih cetiri utakmice nema nigdje a igracima je sada najpotrebnija podrska. Ubise i nama Vedrana i to nas je pogodilo i boli nas i danas dan al sta ces zivot ide dalje i horde iz godine u godinu postaju sve jace i jacebrile je napisao/la:Ne boj se ti za manijake, nisu se raspali niti ce.
- bistrikboy
- Kontakt:
Joj sta vi poredite boze sacuvaj
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pričaš o nečemu o čemu nemaš pojma, nemoj me pogrešno shvatiti.esprit24 je napisao/la:Liku ba relax, samo sam iznio misljenje, a to je da ih cetiri utakmice nema nigdje a igracima je sada najpotrebnija podrska. Ubise i nama Vedrana i to nas je pogodilo i boli nas i danas dan al sta ces zivot ide dalje i horde iz godine u godinu postaju sve jace i jace
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Postoji velika razlika izmedju ta dva ubistva. A ti razmisli koja je to. Naravno, svaka smrt je podjednako teska..hilmo je napisao/la:Ključ je u jedinstvu!!!esprit24 je napisao/la:Liku ba relax, samo sam iznio misljenje, a to je da ih cetiri utakmice nema nigdje a igracima je sada najpotrebnija podrska. Ubise i nama Vedrana i to nas je pogodilo i boli nas i danas dan al sta ces zivot ide dalje i horde iz godine u godinu postaju sve jace i jacebrile je napisao/la:Ne boj se ti za manijake, nisu se raspali niti ce.
Željezničar živimo !
znači i ako Čelik regularno izgubi, a vrlo lako je moguće. opet će biti teorije zavjere o puštanju za Kup.ultrasstyle_tz je napisao/la:bice vam jasnije za 7 dana sta moze Celik
samo treba se sjetiti jeseni Široki-Čelik 7:2, a opet ovo je Čeliku 13 bod u 5 kola. znači bez poraza. sve neke teoretičari.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Naravno da je teška, zato momci koji nisu pripadali ni jednoj "strani" trebaju da budu predvodnici novog vala na Jugu i da se krene sa navijanjem. U prekidima sam gladao današnju utakmicu i vjerujte da nije ni malo lijepo slušati onaj drugi repertoar koji dođe do izražaja kada nema navijanja. Dosta mi je što ga slušam na Istoku Koševa još moram i na TV-u.katakomba je napisao/la: Postoji velika razlika izmedju ta dva ubistva. A ti razmisli koja je to. Naravno, svaka smrt je podjednako teska..
A i pred kraj utakmi kada je počelo ono navijanje koje niko nije vodio igrači su krenuli u zadnju bitku i ...
Vi to znate najbolje, ali morate krenuti dalje.
Subić iz Borca danas fantasticnu partiju odigrao na Grbavici
I onaj njegov prodor nemam rijeci svaka cast

Momak je sve bolji iz utakmice u utakmicu, bice iznenađenje ako ne ode vani ili ne završi kod nas ili vas.arelinho je napisao/la:Subić iz Borca danas fantasticnu partiju odigrao na Grbavici![]()
I onaj njegov prodor nemam rijeci svaka cast
![]()
Das Ist Walter
Ja potpuno razumijem navijacki naboj i zelju svih da na kraju realizuju svoje ciljeve, ali fakat se pretjeruje s raznim teorijama,i ono svi 100% znaju sta i kako.I onda u takvoj atmosferi ljudi lupaju gluposti koje se kose sa logikom, al dzaba, on je ubjedzen u nesto i nema sanse ga razuvjeriti.Nedavno, uoci revans utakmica kupa jedan momak nas ubjedi kako Borac prolazi Sirokog,sad nas vec polahko priprema na neke druge scenarije itd.Uglavnom niko pojma nema,svi lupaju ko p.... po samaru a klubovi cini mi se nikad odlucniji da razyebu planove teoreticara i gaze li gaze.Ovako zanimljivo prvenstvo je pravi uzitak za sve nas koji volimo PLBIH i daj Boze da ih bude vise ovakvih u buducnosti.Pasha je napisao/la:znači i ako Čelik regularno izgubi, a vrlo lako je moguće. opet će biti teorije zavjere o puštanju za Kup.ultrasstyle_tz je napisao/la:bice vam jasnije za 7 dana sta moze Celik
samo treba se sjetiti jeseni Široki-Čelik 7:2, a opet ovo je Čeliku 13 bod u 5 kola. znači bez poraza. sve neke teoretičari.![]()
![]()
Sretno svima sa jednom molbom...hajmo malo uzivati a pustite klubove nek "ginu"na terenu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Premiranje je normalna i legalna stvar u sportu, upravo zato vodeći timovi ovako teško dolaze do pobjeda, što je u jednu ruku i dobro, jer će svi do samog kraja igrati sa 100%.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Ovaj ultrastyle kako li vec ubijedjen da je sve nastimano,samo ne znam sta u toj njegovoj teoriji dobija celik kao glavni lik u toj prici...al ajd,ovi oz Tuzle(vecina) su ubijedjeni da je cijela liga nastimana i da su svi protiv njih...sto bi siroki pustio kup?postoji i nesto sto se zove dupla kruna,zasto bi se odrekao kupa zbog utakmice finala,nece ga toliko omesti u ligi,u ostalom lakse je dobiti olimpika u finalu nego sve utakmice lige,i ko garantuje da i ako siroki dobije celika da ce osvojiti ligu,mislim glupa ti je prica al ajd..de malo uzivajte u ovoj neizvjesnosti...
Slazem se sa ovom konstatacijom jos bih dodao da je ulog jako veliki tako da je u ovom slucaju potpuno opravdana pojava premiranja.Jednostavno novi prvak ce po automatizmu titulom obezbjediti pola narednog budjeta.Virtu4l je napisao/la:Premiranje je normalna i legalna stvar u sportu, upravo zato vodeći timovi ovako teško dolaze do pobjeda, što je u jednu ruku i dobro, jer će svi do samog kraja igrati sa 100%.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
napraviste citavu pricu od toga sto sam rekao da cemo pravu snagu celika vidjeti za 7 dana
dolazi im mozda najbolja ekipa u drzavi, tad cemo vidjeti na cemu su
ali eto ocito cim povezaste i kup i ligu i siroki, celik ocito znate nesto vise od mene
ali eto ocito cim povezaste i kup i ligu i siroki, celik ocito znate nesto vise od mene
tvoj post na temi Olimpic
ultrasstyle_tz je napisao/la:jel rano da se cestita na osvojenom kupu
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ljudi imaju kvalitet i kad su se izvukli u polufinalu Gracic ovu sansu nece propustiti..vjerujem u njih 
Nase je samo da nagadjamo i slusamo insajderske price ili one po brijacnici. Ali godinama i godinama kasnije su na vidjelo izlazile i dokazivale se nastimane utakmice u onako jakoj ligi jugoslavije, neke su jos i tada bile ocite, neke nisu.titi14oldschool je napisao/la:Ovaj ultrastyle kako li vec ubijedjen da je sve nastimano,samo ne znam sta u toj njegovoj teoriji dobija celik kao glavni lik u toj prici...al ajd,ovi oz Tuzle(vecina) su ubijedjeni da je cijela liga nastimana i da su svi protiv njih...sto bi siroki pustio kup?postoji i nesto sto se zove dupla kruna,zasto bi se odrekao kupa zbog utakmice finala,nece ga toliko omesti u ligi,u ostalom lakse je dobiti olimpika u finalu nego sve utakmice lige,i ko garantuje da i ako siroki dobije celika da ce osvojiti ligu,mislim glupa ti je prica al ajd..de malo uzivajte u ovoj neizvjesnosti...
Ne mozemo ni zamisliti kakve se tek igre igraju u nasoj ligi sada, a rijec nije samo o fudbalu i PL BiH, vec o svim sferama zivota, nazalost. O nizim ligama ne moram vam ni pricati, ali igrom slucaja neki od sudija u nizim rangovima fudbala od PL su mi drugovi ili kolege tako da...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma naredna sezona ce biti pakao, ova je jos i dobra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.