Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Dobro jutro radni narode. Hvala Bogu pa je vise jos malo pa stigao taj kraj radne sedmice... 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
SabahajruLLah! 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Hvala Bogu!
josh sam jutros o'kasnio, trebao otvoriti, poceti raditi u 7, a otvorio u 9
josh sam jutros o'kasnio, trebao otvoriti, poceti raditi u 7, a otvorio u 9
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
hhhFaraon iz Visokog je napisao/la:Pa dobro je nisi puno zakasnio
e'o jedna zanimLjivost

a tu sam skoro pa citav dan, dok je on od 23h - ... (Boga pitaj kad)
a vidi mene kad sam se prijavio i koliko postova imam a vidim ima raje prijavili se i godinu iza mene a imaju 3 put vise postova
i sve je to ok kad neko ima dobre postove i pise kvalitetno npr ako se ne varam monolog ima mnogo postova ali je sjajan forumas jer mu postovi imaju smisla i moze se komunicirati sa njim.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Devil, takodjerfera je napisao/la:a vidi mene kad sam se prijavio i koliko postova imam a vidim ima raje prijavili se i godinu iza mene a imaju 3 put vise postovai sve je to ok kad neko ima dobre postove i pise kvalitetno npr ako se ne varam monolog ima mnogo postova ali je sjajan forumas jer mu postovi imaju smisla i moze se komunicirati sa njim.
Majestic prijatelju primi moje saučešće u ovim teškim trenucima za tebe. Svako dobro i tebi i cijeloj tvojoj familiji.
- Interista di cuore
- Kontakt:
uff ja tek sad vidjo ovo za Majestica.
primi moje iskreno saucesce drug,budi jak...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
ovako...treba mi forumska pomoc...pa ako je neko voljan da pomgne drugu pioniru..
posto su sutra ti protesti protiv mittala,trebaju mi neke protestne parole protiv zagadzenja..mozete ovde napisati a i poslati na pp..
unaprijed vam hvala...
posto su sutra ti protesti protiv mittala,trebaju mi neke protestne parole protiv zagadzenja..mozete ovde napisati a i poslati na pp..
unaprijed vam hvala...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ubij,ubij,ubij Cigane.T-MAC je napisao/la:ovako...treba mi forumska pomoc...pa ako je neko voljan da pomgne drugu pioniru..![]()
unaprijed vam hvala...
T-MAC je napisao/la:ovako...treba mi forumska pomoc...pa ako je neko voljan da pomgne drugu pioniru..![]()
unaprijed vam hvala...
evo jedna:
"Tetovo, tetovo, na mom ljetovo....."......
obriiiiiijjjjAnalitico je napisao/la:
evo jedna:
"Tetovo, tetovo, na mom ljetovo....."......
bosco:
ja sam planirao na mirne proteste...kad budde prava crvena revolucija tako cu nesto pisat...
ovako,treba mi nesto da ispadne u jednu ruku miroljubivo a u drugu ono opako,,sa dubokom porukom...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ko hoce Mittal, neka kupi fructal
Da je smoga htio Maršal,
ne bi sada grad zagađivao Mittal
Smog i Mittal,
kao Karadžić i tribunal
Acelor ti si naš horor
Da je smoga htio Maršal,
ne bi sada grad zagađivao Mittal
Smog i Mittal,
kao Karadžić i tribunal
Acelor ti si naš horor
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Majestic neka je Sabur tebi i tvojoj porodici a majki neka dragi Allah podari lijei Dzenet.Amin!!
Basun sagosum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basun sagosum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
I ja tek sad vidio i skontao....Interista di cuore je napisao/la:uff ja tek sad vidjo ovo za Majestica.![]()
Primi moje saucesce drug...
- Marseille84
- Kontakt:
Jedna parola:T-MAC je napisao/la: posto su sutra ti protesti protiv mittala,trebaju mi neke protestne parole protiv zagadzenja..mozete ovde napisati a i poslati na pp..
unaprijed vam hvala...
Zenica=Cernobil i ispod
Sve zbog indijskog seljaka
Zezam se ovako:
INDIJSKO ****-Veliki transparent napravit
Ozbiljno sad
Indijski glupani napusite se zenici !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
ili ova
INDIJA NISMO MI DEPONIJA
INDIJCI U MANOJ STE BROJCI
NAŠA DJECA (znak nejednako) NEKOLIKO MARKICA
INDIJA NISMO MI DEPONIJA
INDIJCI U MANOJ STE BROJCI
NAŠA DJECA (znak nejednako) NEKOLIKO MARKICA
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 17 dec 2010, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nije kriva Indija, krivi su nasi Indijci ko sto i sam Bosko rece. Takodje je isto rekao tacno da mi mi jako korumptivan narod, to je takodje tacno. To smo primili u naslijedje od Turaka....Bili su nad nama 500 godina i nisu k...cem mrdnuli ad nesto naprave, no ostavili su nam u amanet neke svoje osobine od kojih je jedna ova koruptivnost...
Sve smo mi sami sebi krivi.....
Sve smo mi sami sebi krivi.....
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, Kajkutenjoyer, tuzlanskinacin i 10 gostiju.