Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Hvala bogu nek se i ovo rijesi ..hu,hu

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Giallorossi
- Kontakt:
haha koje budalereptile je napisao/la:Mario & Edin = teski haveri
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Megamon
- Kontakt:
Joj Balonje kako izvrnu Dzeku kad je dijamant kren'o prema navijacima.Uze ga za noge S Guza i izvrnu ga
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ofsajd je bio ali nea veze
Baloteli zaklonio golmana 
Balonja i Džeko hahahaha kakva kombinacija jednostaavno da ih nema moralo bi ih izmislit
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Sjaji...Sjaji Bosanski Dijamantu!
Kako je lijepo gledati ovo, zavrsila tekma, svi se raduju a u kadru samo nas Edin!
Bio je vazan u FA Cupu a sad evo i u prvenstvu! Ovaj gol je skoro pa osigurao cetvrto mjesto a moze City i do treceg.
Bio je vazan u FA Cupu a sad evo i u prvenstvu! Ovaj gol je skoro pa osigurao cetvrto mjesto a moze City i do treceg.
- hule_barca
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zanimljivo

Zanimljivo
hahahahahaasylum je napisao/la:Govori ba ljudima, i tebi isto govorim "Zabio Dzeko gol"
Niko ne vjeruje ba so je najgore.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Bravo majstore
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Koji ponos. Dzeko u centru paznje. Hvala kurcu.
Inace, sreca pa dodje ona lopta do njega, jer je nikad ne bi dobio od Silve i slicnih sebicnjaka.
Inace, sreca pa dodje ona lopta do njega, jer je nikad ne bi dobio od Silve i slicnih sebicnjaka.
Kako Toure zape Edinu i on pade na guzicu , jeli neko primjetio , kad su proslavljali ? 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ljudi u Engelskoj, kolijevci nogometa na jednom stadionu pred toliko zvijezda odjekuje ime jednog bosancaaa...pa ljudi ko nebi zaplakao od sreceee....
EDINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
EDINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 25 apr 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Balonja je njeg potkacio,ja mislim,a ne Toure.Bosnier je napisao/la:Kako Toure zape Edinu i on pade na guzicu , jeli neko primjetio , kad su proslavljali ?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- skyisthelimit
hajd jos samo nek neko nesto kaze protiv Mancinija, kako je samo pogodio sa izmjenom, ma legenda 
15.10 - 15.06 ...
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
tooo edine sineee nek si pogodio i dokazo manciniju da si igracina