Pazi ja slusam bas radio i kao Brownsi su spremni na tako nesto..ali mene Philla bi iznenadila da to naoravi trade da uzme Mariotu pored Folesajestamaji je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Ebo mater citam i ne mogu da vjerujem...Brownsi ce trade da uzmu Mariotu
..mislim za njega bi to bilo najbolje jer su najspremnija ekipa ..bolje nego da zapadne kakvim bas teskim luzerima kao Tampa i td...ali halooo ba koji im je ovo QB da draftaju ljudi?..ja kako znam za Brownse,Ttanse,Jaguarse,Tampu,Vikingse,Jetse i td pa oni uvjek QB draftaju i jos ga niko nije nasao ...zbog ovog ja uvjek cu branit Cutlera jer i mi bi isto ovako prolazili da nismo za njega trade vjerujem..ali ja garantujem da ce onaj QB kojeg sam ja pikirao iz Oregon State Mannion ,biti bolji od njih sviju za par godina i molim boga da padne tamo da ga Bearsi uzmu
Da ti to nisi popio koju i gledao Draft Day gdje Kevin Kostner trejduje sopstvena jaja za diskutabilnog QB-a pa sanjao tu vijest?![]()
Ja sam poprilično siguran da bi Lovie i Licht jedva dočekali da im neko ponudi Kings Ransom za prvi pick, ali ne vjerujem da je iko toliko mahnit da to uradi. Brownsi i Raidersi jesu mahniti, ali ne mogu zamisliti da bi skinuli gaće za QB-a koji je pod znakom upitnika, zvao se on Mariota ili Winston. Jedino je pitanje da li bi im Glazersi to dozvolili jer njima treba neka promjena, neki zemljotres, da narod počne ponovo dolaziti na tekme u Ray Jay. Tamo tribine zjape prazne otkako su otišli Sapp, Brooks i Lynch
P.S. priča se da su Eaglesi spremni ponuditi dosta (Foles + pickovi) ali i to je diskutabilno
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Za fanove Brona
Za fanove Brona
pazi ovo, moj jaran koji živi u kaliforiji ima kćer koja je išla u razred sa tim mannionom (ili u razred pored, nisam siguran, ali definitivno ista generacija). ja naravno ne tvrdim da treba vjerovati srednjoškolcima a posebnone srednjoškolkama, ali tip je navodno psihopataSaltCityAttack je napisao/la:Rodman je napisao/la:Za nadati se da če Jetsi biti dovoljno glupi u 2.rundi, da ne izaberu najboljeg QB-a, iz ove qb klase.
Ko je po tebi najbolji QB ? ..za mene odmah soreman za igru je Mannion ..ja njega prizeljkujem u Bearsima pa sta god da izgubim na draftu zbog njega bi halalio .onda da imamo QB za buducnost i to je to..sreca pa se svi jagme za ovu dvojicu jer su medijski zapazeni..ali ako pogledas stil igre za mene Mannion je QB koji ce mici nesto napraviti u NFL..ima visinu, ruku..na nasu srecu je to da nije imao toliko dobru ovu zadnju sezonu, ali proslu je prekucao..ove godine povrede igraca i nije imao dobre recivere nikako su kostale ga brojki..ali to nama odgovara valjda se neko zajebe
elem ako je to istina, prelaz sa cutlera na toga tipa bi bio very smooth
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jarane ja ne znam ko u NFL nije psihopata
...ali ne znam drugo je u srednjoj skoli brate pa i ja sam bio problematican srednjskolac
..ma lik dobro baca ..jest da sam primjetio da baca u duble coverage opasno..ali ebiga opet kad samo vidim ove sto trce ja opet uzmem takvog prije nego kakvog sprintera ..uglavnom vidjet cemo..ali po meni ima vece sanse da postane odmah startni QB negdje negonova dvojica barem za sada sto ne mora da znaci da ce tako ostati
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Joj buraz bit ce gotiva i masa raje od copley sq. pa do city halla. Yebada danas do kasno sljakam a plus sjevernije sam od Bean towna nekih 40-tak milja tako da nema sanse. Nadao sam se da ce parada biti vikendom jer bi bilo duplo vise raje. Nadam se da ce nam Keno koju fotku cibnuti ako bude imao vremena.randy_moss je napisao/la:Danas je docek i Duck Boat Parade u Bostonu. @Keno i @Cepi, ako ne opalite selfie s Gronkom, niste ni bili prisutni.![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
što jes jes, on bi bio korak naprijed, cutler baca u triple coverageSaltCityAttack je napisao/la:Jarane ja ne znam ko u NFL nije psihopata...ali ne znam drugo je u srednjoj skoli brate pa i ja sam bio problematican srednjskolac
..ma lik dobro baca ..jest da sam primjetio da baca u duble coverage opasno..ali ebiga opet kad samo vidim ove sto trce ja opet uzmem takvog prije nego kakvog sprintera ..uglavnom vidjet cemo..ali po meni ima vece sanse da postane odmah startni QB negdje negonova dvojica barem za sada sto ne mora da znaci da ce tako ostati
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neka je psihopata daj boze da Bearsi uzmu ovog covjeka...drugacije se ne mogu odreci Cutlera ebiga
..jednostavno vrijeme je da jednom i draftamo tog QB koji ce nam biti neka svjetlija buducnost
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne izgleda mi ovdje bas tolika psihopata ali eto valjda razmislja za svoju buducnost na ovoj poziciji
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne izgleda mi ovdje bas tolika psihopata ali eto valjda razmislja za svoju buducnost na ovoj poziciji
[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dakle prema posljednjim informacijama mogli bi izgleda dobiti jos jedan pick prvog kruga...Armen Keteyian has an eye-opening interview with NFL executive vice president of football operations Troy Vincent on Showtime’s “60 Minutes Sports” show that airs Tuesday night.
Two things surprised me the most. Vincent admitted it was Colts GM Ryan Grigson who turned in the Patriots for the suspected underinflated football.
10 od 11 lopti prema NFL-u su bile izmedju 0.1 i 0.2 psi ispod dozvoljene granice, a zanimljivo je da je samo lopta koja je zavrsila kod Coltsa nakon INT-a bila 2 psi ispod dozvoljene granice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba vas nagraditi prvim pickom i prosiriti vam cap vise od ostalih da mozete potpisati Revise i onda ce biti fer jer je vas ball boy ispuhao lopte u WC-uamerosm je napisao/la:Dakle prema posljednjim informacijama mogli bi izgleda dobiti jos jedan pick prvog kruga...Armen Keteyian has an eye-opening interview with NFL executive vice president of football operations Troy Vincent on Showtime’s “60 Minutes Sports” show that airs Tuesday night.
Two things surprised me the most. Vincent admitted it was Colts GM Ryan Grigson who turned in the Patriots for the suspected underinflated football.
10 od 11 lopti prema NFL-u su bile izmedju 0.1 i 0.2 psi ispod dozvoljene granice, a zanimljivo je da je samo lopta koja je zavrsila kod Coltsa nakon INT-a bila 2 psi ispod dozvoljene granice.
“Radili smo zakonito, vjerujemo u pravnu državu”tuzlak1987 je napisao/la:Treba vas nagraditi prvim pickom i prosiriti vam cap vise od ostalih da mozete potpisati Revise i onda ce biti fer jer je vas ball boy ispuhao lopte u WC-uamerosm je napisao/la:Dakle prema posljednjim informacijama mogli bi izgleda dobiti jos jedan pick prvog kruga...Armen Keteyian has an eye-opening interview with NFL executive vice president of football operations Troy Vincent on Showtime’s “60 Minutes Sports” show that airs Tuesday night.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nace moji Bearsi ponovo ovakvog ne sikiram se
..on nam je legenda kako god
..ali tacno se pitam da li je gori i smjesni ikad bio na ovom mjestu gdje on sad stoji i daje izjavu
..nama su tad trebali uruciti SB samo zato sto smo sa njim uspjeli doci ovdje...lik baci protiv Arizone 5 INT cini mi se ili 4INT i 1 fumble i opet pobjedi utakmicu bez TD i svim tim greskama..ja mislim da se to nikad nece ponovit vise u NFL
..kad se sjetim te tekme ja imam jednog clienta crnca iz arizone lik navija za njih pa ovdje bio na poslu i dosao sa haverom kod mene da gledamo taj sunday night football
REX ♡♡♡♡
REX IS GROSS-MAN!!!
[youtube][/youtube]
REX ♡♡♡♡
REX IS GROSS-MAN!!!
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 feb 2015, 18:56, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://www.usatoday.com/media/cinematic/video/22369651/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- wadethegreat
- Kontakt:
Sta je sa petersonom hocel se vracati hoce li to biti u vikinge. Chargersima treba RB ode mathews
. I suh bi mogo kod nas ocajno nam treba DT evo skoro 10 godina.
Neka dodje kod nas, jos kad se Hernandez oslobodi bili bi dobar tandem haha.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gdje cete poredit Pitersona sa Hernandezom? ..covjek ba kao kod nas bilo normalno dobit batina od oca ..ja sam dobijao jasta ..u americi to nema, isto sto najvecu kurvu od zene ne smijes prebit nego joj dupe moras lizat dok gledas kad se **** sa drugim ..to su care cinjenice i Piterson je zrtva toga ..nisam znao ali nedavno sam vozio bekog navijaca Vikingsa i lik mi kaze ba ima cini mi se djrcu sa 5 6 rszlicitih zena...i od tih barem ce jedna biti **** koja ce trazit pare ...ali taj njegov zivot prije mu je skola ..jednostavno tako je kako je u ovoj zemlji moras biti pametanCepi1981 je napisao/la:Neka dodje kod nas, jos kad se Hernandez oslobodi bili bi dobar tandem haha.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Uhhh kad bi medzedi ovo uzeli
..Blackhawks parada bila 2 miliona ljudi, a ne sumnjam da bi to isto ucinili Cubsi,Mede i Bullsi...a kakva Miami parada dole i onako zive ljudi iz gradova gdje je zima, dole je turizam kakvi oni i sport..godinama mole navijace da Delfine podrzavaju ,a kod njih uvjek prazan skoro dtadion, a tako i dvorana
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
meni su dragi Cubsi eto poslali smo vam Lestera...Bearsi isto volim gledat dosta talenta samo Cutler zna dobro z.ajebat i povrede odbrane....Bullse negumo zbog Noah-a a prije njega su mi OK.....hokej ne pratim ali normalno da zelim nasim medama najbolje rezultate
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma Chicago ekipe su cudne ..cudni novinari i onda vlasnici i menageri se ponasaju u skladu sa novinarima...izmisljaju neka svoja pravila cim im nije sta po volji..cim Marshall nece da komunicira sa nasim novinarima odmah nije uredu da Marahall ide da daje izjave za NFL i td..sad navodno bi gabi trade zbog toga hahaha.. tako isto Wallace kadje dosao u Bullse prvo je mogao trakicu imati oko glave pa kad smo imali 9 poraza za redom te godine oni kazu da ne moze vise nosit hahaha..mislim jako je cudno ovdje tesko je to objasniti.
Bearsi ako puste Marahalla sad fakat nece biti normalni..daj pokusaj sa ovim offensom nesto..krpi odbranu i da nas posluze te povrede napokon..Marahall pravi Jeffereya boljim svakaoo ..ali eto ovo novinari u Chicagu podpucavaju jer njima Marahall dao dvicu
Bearsi ako puste Marahalla sad fakat nece biti normalni..daj pokusaj sa ovim offensom nesto..krpi odbranu i da nas posluze te povrede napokon..Marahall pravi Jeffereya boljim svakaoo ..ali eto ovo novinari u Chicagu podpucavaju jer njima Marahall dao dvicu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.