Hipoteticki gledano, sledece godine ce napuniti 26 godina, sto znaci 5-6 godina igranja i to igranje na nivou koji ce da zadovolji Barsu, a mozda ga se i pre toga otarase.Oni lutaju nakon odlaska Gvardiole i dok god je ovakva situacija u Primeri tesko da se mogu nadati da ce da osvoje vise od jednog trofeja.Mada ko zna mozda im se stvari poklope, kada ode Cholo to ce se sve ponovo svesti na Real-Barsa.Moze Rojs da predje tamo, ali dok ne nadju ozbiljnog strucnjaka Klop ce i sa ovakvim sastavom da ih pobedi.Rojs moze i tamo i ovde da osvoji Superkup, a sada ne znam koliko ce mu to znaciti.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Neka bude zadovoljan ako tamo uzme 5.
Hipoteticki gledano, sledece godine ce napuniti 26 godina, sto znaci 5-6 godina igranja i to igranje na nivou koji ce da zadovolji Barsu, a mozda ga se i pre toga otarase.Oni lutaju nakon odlaska Gvardiole i dok god je ovakva situacija u Primeri tesko da se mogu nadati da ce da osvoje vise od jednog trofeja.Mada ko zna mozda im se stvari poklope, kada ode Cholo to ce se sve ponovo svesti na Real-Barsa.Moze Rojs da predje tamo, ali dok ne nadju ozbiljnog strucnjaka Klop ce i sa ovakvim sastavom da ih pobedi.Rojs moze i tamo i ovde da osvoji Superkup, a sada ne znam koliko ce mu to znaciti.
Barsa vise nije strah i trepet kao sto je bila pre par sezona.
Evo Juda osvoji trofeja, pokupi lovu, pa na kraju sezone kmeči kako nije sretan.Omerbavarac je napisao/la:Vjerovatno opcija broj 2.
Otici u Barcu, zaraditi 3 puta vise novca i uzeti ne koji trofej nego 10-15 trofeja, sto bi ga svakako svrstalo u vrlo uspjesnog sportistu.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
Još nije niko potvrdio da je Reus odbio novi ugovor niti da mu je on ponuđen. Samo je nagađano da će mu biti ponuđen. Polako ljudi...
Ja vjerujem u opciju broj 1 (koju je okačio Šapi)
Nego maznuli smo Šapkeu mladog igrača Oguzhan Aydogana, pa sad oni kmeče na sav glas kuknjava kuknjava kuknjava
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... -bvb_45485" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/oguzhan-ayd ... ler/207576" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja vjerujem u opciju broj 1 (koju je okačio Šapi)
Nego maznuli smo Šapkeu mladog igrača Oguzhan Aydogana, pa sad oni kmeče na sav glas kuknjava kuknjava kuknjava
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... -bvb_45485" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/oguzhan-ayd ... ler/207576" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Maznuli ste I tammu hardera prosle sezone pa vam u drugom timu sjedi na klupi... Da se mogu probit kod nas nebi vama letili...
ČIm sjedi kod nas na klupi znači da se i kod nas ne može probit'!gruezi je napisao/la:Maznuli ste I tammu hardera prosle sezone pa vam u drugom timu sjedi na klupi... Da se mogu probit kod nas nebi vama letili...
Izgleda da Ginter svim silama želi u BVB još ove sezone.Sky News: Matthias Ginter kämpft mit allen Mitteln um seinen Diesjährigen Wechsel zu Borussia Dortmund!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nadji mi to da vidim.Sapuiza je napisao/la: Evo Juda osvoji trofeja, pokupi lovu, pa na kraju sezone kmeči kako nije sretan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trebalo bi dovesti par Nizozemaca, recimo Blinda, Robbena i Indija ili De Vrija. :kahva:
Blind je bio beton...ne znam samo je l' inace ovako dobar
Nadam se da ce Ramos dobiti neke minute pa da ga vidimo protiv ponajboljeg stopera svijeta,naseg filozofa.A bilo bi lijepo i da Immobile dobije priliku,zasluzio je.
Nadam se da ce Ramos dobiti neke minute pa da ga vidimo protiv ponajboljeg stopera svijeta,naseg filozofa.A bilo bi lijepo i da Immobile dobije priliku,zasluzio je.
Joj Immobilea od 4 napada 3 puta bio
u ofsajdu
u ofsajdu
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Navodno Roma daje 25m plus Ljajića za Aubu. Za tu paru ga damo i bez Ljajića.
Piše 25 mil. ili Ljajić plus novac!
Trebalo bi ozbiljno razmisliti o ovim opcijama.
Trebalo bi ozbiljno razmisliti o ovim opcijama.
- sorcnapruge
- Kontakt:
Navodno su iz kluba poručili Aubi da može tražiti novi klub i da ima neka otkupna klauzula u ugovoru oko 6 mil funti...Newcastle i Chelsea su zagrijani za njega. Koliko ima istine u tome vidićemo u narednim danima. Po meni ga ne bi bilo loše prodati za te pare, ali ako Roma nudi tolike novce, ja bi ga poslao sa nekim prigodnim poklonom u Rim 
zavrtilo mi se od 25m pa nisam ni čitao pozorno iza toga.Semir bvb je napisao/la:Piše 25 mil. ili Ljajić plus novac!![]()
Uzimamo keš i dovodimo npr. Firmina.Semir bvb je napisao/la:Trebalo bi ozbiljno razmisliti o ovim opcijama.
Šaljemo ga s mašnom oko glave i zahvalnicom ako fakat nude tu lovu.sorcnapruge je napisao/la:Navodno su iz kluba poručili Aubi da može tražiti novi klub i da ima neka otkupna klauzula u ugovoru oko 6 mil funti...Newcastle i Chelsea su zagrijani za njega. Koliko ima istine u tome vidićemo u narednim danima. Po meni ga ne bi bilo loše prodati za te pare, ali ako Roma nudi tolike novce, ja bi ga poslao sa nekim prigodnim poklonom u Rim
Ima kaj nova oko Šibija? Celtic propao? kuknjava
Ako je ovo istina, onda ispada da su samo Reus i Sokratis u zadnje dvije godine opravdali očekivanja kad su dovođeni, svi ostali to objektivno nisu, počev od Perišića, Šibera, pojedinih perspektivnih omladinaca datih na posudbu, eto sad i Auba, a ni Miki se uopšte nije proslavio obzirom koliko je plaćen. Prema tome, nisu ni uprava ni Klopp baš tako nepogrešivi kako se misli. S druge strane, oni provjereni lagano odlaze, jedan po jedan.sorcnapruge je napisao/la:Navodno su iz kluba poručili Aubi da može tražiti novi klub i da ima neka otkupna klauzula u ugovoru oko 6 mil funti...Newcastle i Chelsea su zagrijani za njega. Koliko ima istine u tome vidićemo u narednim danima. Po meni ga ne bi bilo loše prodati za te pare, ali ako Roma nudi tolike novce, ja bi ga poslao sa nekim prigodnim poklonom u Rim
Danas je rodendan NAJBOLJEM TRENERU planete SRETAN RODJENDAN KLOPPO MOJ !!! Da nam ostanes sto duze u nasem svetom BvBu abd i na osvajas nama i sebi sto vise titule i doneses sto vise srece i lijepih momenata i sebi i nama
....

BvB Echte Liebe !!!
Sretan rođendan dr.Kloppu !
Hummels
Hummels
Jučer na meču Elf - Elfova lijeha

Hjumels haman nije teže povrijeđen što je dobra vijest. Bio sam pretrn'o.
P.S. Izgleda da je Roma nudila Lajića i 8 mil. za Aubu što smo mi odbili.

Hjumels haman nije teže povrijeđen što je dobra vijest. Bio sam pretrn'o.
P.S. Izgleda da je Roma nudila Lajića i 8 mil. za Aubu što smo mi odbili.
Sapuiza je napisao/la:Trebalo bi dovesti par Nizozemaca, recimo Blinda, Robbena i Indija ili De Vrija. :kahva:
Izgleda da nas prate ovdjeadnan24 je napisao/la:Blind je bio beton...ne znam samo je l' inace ovako dobar![]()
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 08156.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolan čita nas Buvač redovito.adnan24 je napisao/la:Sapuiza je napisao/la:Trebalo bi dovesti par Nizozemaca, recimo Blinda, Robbena i Indija ili De Vrija. :kahva:Izgleda da nas prate ovdjeadnan24 je napisao/la:Blind je bio beton...ne znam samo je l' inace ovako dobar![]()
![]()
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 08156.html" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Prokletstvo promašene investicije po odlasku iz BVB-a nije mimoišlo ni Telea Santanu. Sve su šanse da ide iz Šajzea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.