Apsolutno se slazem, još da nam se Leotar vrati i svim silama krenuti u osvajanje Europe. Pozdrav za Trebinje, pozdrav za Cimirota, zivjela koalicija !Besic je napisao/la:
Pa to ja i govorim treba očuvat ove dobro izrađene prijateljske odnose "Pomozi ti meni pomoći ću i ja tebi " . Nikad se ne zna kad mogu zatrebat. Živjela koalicija .
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 08 mar 2016, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Velez - Gosk 1:2
Leotar - Zeljo 2:1

- amazon
- Kontakt:
Sarajevo - Gosk 1:2Rikardo je napisao/la:Velez - Gosk 1:2

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Jos je ljepse gledati srpske seljacine kako vrijedjaju svetuzlak1987 je napisao/la:Prelijepo je gledati albance i sandzaklije kako orgijaju sa austrijskim konjusarom
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
1. Nepismen si i jezički i civilizacijski;SRSlavinovici je napisao/la:I tebe Celo udario karanfilom u glavu?High je napisao/la:A Sloboda je etički čista jer je nastala na temeljima nazovipravedne ideologije?Jedva se izvukli iz Prve lige Federacije, i to nekim ujdurmama, pa sad talambasaju o tome ko je plastičan i kako je osvajao titule.
Sloboda, etički, je za Sarajevo nedostižna. Zato je ljudi i vole, jer nisu nam narkomani i reketasi sa konjskim zapregama bacali karanfile:)
2. Kad vidim tvoj nick, pomislim na balegara koji ne zna koristiti internet;
3. Ne možeš govoriti da je Sloboda parametar ostalim samo zbog tog jer je osnovala tobožnja Udruga ili Partija;
4. Pročitaj Đilasa.
Zadnja izmjena: High, dana/u 08 mar 2016, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vas je osnovala partija, nas su osnovali radnici obicni koji su zagovarali komunizam..
Jer logicno nije mogao u Sarajevu biti prije osnovano nesto slicno kada ste bili ustaski grad u ww2
Jer logicno nije mogao u Sarajevu biti prije osnovano nesto slicno kada ste bili ustaski grad u ww2

Moje misljnje da Slobodu ka' tituli moze zaustaviti Zeljo, a da ne pricam pred-zadnje kolo sa Sarajevom.
Tek bi tad ova mrznja prema galavnom gradu dosegla novu dimenziju.
Tek bi tad ova mrznja prema galavnom gradu dosegla novu dimenziju.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Pa zar ne vidite poplavu mržnje prema Slobodi i Tuzli. Problem je sto zaostaju i boje se neuspjeha:), Valjati se od smijeha svim tim uvredama jer znamo odakle dolaze
Mrze nas zato sto su idioti, da ne komplikujemo
Lijep pozdrav

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Bosanski te lupiMMM je napisao/la:Jel ono za Bosance ili za Hercegovce kažu da su glupi.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
bagrcavi je napisao/la:A u Tuzli protesti, javlja nam se Salih Brkić sa lica mjesta
[youtube][/youtube]

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ovaj mlađahni evnuh izbjegava citiranje jer se plaši izravnog i kvalitetnog kandžijanja. Vjerovatno nikad nije prešao preko muftije Kurta.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Osim ispraznih uvreda, kojim si dokazao moju poentu, ništa nisi napisao. Tačno tako, ništa. Nula. A i dalje ste **** partijski, pa potom narkomanski: ) Lijep pozdrav.High je napisao/la:1. Nepismen si i jezički i civilizacijski;SRSlavinovici je napisao/la:I tebe Celo udario karanfilom u glavu?High je napisao/la:A Sloboda je etički čista jer je nastala na temeljima nazovipravedne ideologije?Jedva se izvukli iz Prve lige Federacije, i to nekim ujdurmama, pa sad talambasaju o tome ko je plastičan i kako je osvajao titule.
Sloboda, etički, je za Sarajevo nedostižna. Zato je ljudi i vole, jer nisu nam narkomani i reketasi sa konjskim zapregama bacali karanfile:)
2. Kad vidim tvoj nick, pomislim na balegara koji ne zna koristiti internet;
3. Ne možeš govoriti da je Sloboda parametar ostalim samo zbog tog jer je osnovala tobožnja Udruga ili Partija;
4. Pročitaj Đilasa.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
High džaba govoriš evnuh kad ih pola ne zna šta je to 

[youtube][/youtube]
Ja se odjavljujem do sutra ....
Ja se odjavljujem do sutra ....

Deder nam objasni utjecaj Udruge u osnivanju Slobode?! Obična onanija na to, samo glupetaš.
I tu bi bio kraj. Takvi ni ne mogu shvatiti kakva je Tuzla sredina jer ni ne znaju za bolje.tuzlak1987 je napisao/la: Pa sastali se nacionalisti logicnokako u politici tako i u sportu se volite..

Edit: gledaj ih sto se lickaju a mene napadali kada sam napisao da su navijaci SB zasluzeno dobili svoj pdf da mogu normalno diskutovati. Naravno uz recenice vidi ovog sto podrazava, kako oni kazu, ubice, i slicne gluposti.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 mar 2016, 01:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Gledaj kvarnjaka što su napali @Sabinho na opštoj diskusiji. 
Veliki pozdrav za @High, inače narkomana i okorjelog ustašu. Tako mi bar reče onaj evnuh gore.

Veliki pozdrav za @High, inače narkomana i okorjelog ustašu. Tako mi bar reče onaj evnuh gore.

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
rigotina je napisao/la: