Ma brate, ne kontam. Da je jednom, nego bukvalno svako kolo ista prica. Posjeta kao posjeta je naravno bitna, ali to mozes golim okom procijeniti ako znas kapacitet stadiona. Sta koga boli **** je li na nekoj web stranici pise 2 ili 4 hiljade? Ne razumijem. Sto je najgore ima tema o posjeti, ali oni dodju ovdje i peglaju.Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:37Vjerovatno dosadno ljudima pa daj da se o bilo čemu raspravlja.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:20Kad god udjem na ovu temu prepucavanja o posjeti. Zasto se opterecujete time toliko? Sta koga boli **** koliko bilo koji klub ima navedeno gledatelja u nekakvoj evidenciji? Je li ima neka nagrada za to ili sta?
Da hoce stavit iduce kolo GOSK-u da im je doslo 10 milja, da konacno obesmisle sve ovo![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma meni iskreno ovo nema smisla ni na forumu ni na stadionu..Na forumu ćete vi svako kolo galamit kako nam dodaju cifre, mi ćemo govoriti pa i vama su prošlo kolo/pretprošlo itd..svako brani svoje. Mislim da nema smisla uopšte stavljati broj navijača u izvještaj saveza ako nema tih yebenih citaca. Pa 2024. godina je a ljudi kod nas od oka procjenjuju koliko je ljudi na stadionuShategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:04Dodajete skoro svaku po malo.TeaM87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:00Jesu nam dodali 2 milje juce, ali ne sjecam se da se ovako kmecalo kad su pitarima proslo kolo isto dodali 2 milje?
Sto se tice penala juce, pa i ptice na grani znaju da smo najebali iduce kolo sa sudijama, tako da cemo bit na nuli sto se tice guranja, a opet na kraju Borac profitirao, ne palamudite bezveze
Što ne znači da i mi ne dodajemo.
Realno smiješni i jedni i drugi.
Pusti mi to od oka, bilo 17500, 13500, daj ba, nismo djeca.
Tamo znaš da moraš igrati uprkos svemu tome, zbiješ redove, pa ako i kako ti se zalomi.

Grupa iznad svakog pojedinca.
- Shategabri
- Kontakt:
Apsolutno. Meni je drago da se u gradu mijenjaju trendovi, da je više ljudi koje zanimaju utakmice Sarajeva i Želje.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:59Ma meni iskreno ovo nema smisla ni na forumu ni na stadionu..Na forumu ćete vi svako kolo galamit kako nam dodaju cifre, mi ćemo govoriti pa i vama su prošlo kolo/pretprošlo itd..svako brani svoje. Mislim da nema smisla uopšte stavljati broj navijača u izvještaj saveza ako nema tih yebenih citaca. Pa 2024. godina je a ljudi kod nas od oka procjenjuju koliko je ljudi na stadionuShategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:04Dodajete skoro svaku po malo.TeaM87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:00Jesu nam dodali 2 milje juce, ali ne sjecam se da se ovako kmecalo kad su pitarima proslo kolo isto dodali 2 milje?
Sto se tice penala juce, pa i ptice na grani znaju da smo najebali iduce kolo sa sudijama, tako da cemo bit na nuli sto se tice guranja, a opet na kraju Borac profitirao, ne palamudite bezveze
Tamo znaš da moraš igrati uprkos svemu tome, zbiješ redove, pa ako i kako ti se zalomi.![]()
A što neko reče, mora se o nečemu palamuditi.
Koševo Zapad
Bilo bi oni imaju svoj stadion a mi nemamo.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:41kad nema titula kad nema pobjeda kad nema transfera,kad nema omladinske skole ,mora se o necemu raspravljati sad je to posjeta.Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:37Vjerovatno dosadno ljudima pa daj da se o bilo čemu raspravlja.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:20Kad god udjem na ovu temu prepucavanja o posjeti. Zasto se opterecujete time toliko? Sta koga boli **** koliko bilo koji klub ima navedeno gledatelja u nekakvoj evidenciji? Je li ima neka nagrada za to ili sta?
Da hoce stavit iduce kolo GOSK-u da im je doslo 10 milja, da konacno obesmisle sve ovo![]()
![]()
da nema nje bilo bi ciji je stadion ljepsi

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
kakvi mi u citaci. da imas najpreciznije citace na svijetu, kod nas bi to otprilike ovako funkcionisalo:
A sta znace ti vasi transferi ?
Pordate jednog igraca i tim cijeli promijenite za masne pare
Tako da vi nemate plusa od tih transfera
Pordate jednog igraca i tim cijeli promijenite za masne pare
Tako da vi nemate plusa od tih transfera
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kad se ništa zanimljivo ne dešava između dvije utakmice - onda daj da pričamo o svemu (ili bilo čemu) samo da ubijemo vrijeme.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:44Ma brate, ne kontam. Da je jednom, nego bukvalno svako kolo ista prica. Posjeta kao posjeta je naravno bitna, ali to mozes golim okom procijeniti ako znas kapacitet stadiona. Sta koga boli **** je li na nekoj web stranici pise 2 ili 4 hiljade? Ne razumijem. Sto je najgore ima tema o posjeti, ali oni dodju ovdje i peglaju.Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:37Vjerovatno dosadno ljudima pa daj da se o bilo čemu raspravlja.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:20Kad god udjem na ovu temu prepucavanja o posjeti. Zasto se opterecujete time toliko? Sta koga boli **** koliko bilo koji klub ima navedeno gledatelja u nekakvoj evidenciji? Je li ima neka nagrada za to ili sta?
![]()
Najviše kone potenciraju ovu priču o posjeti jer zadnjih 10+ godina nisu relevantan faktor pa im jedino to ostalo.
Gori su mi ovi naši što se pecaju na te njihove priče pa 10 stranica se raspravlja o tome kol'ko ljudi je bilo - a svi imamo oči i vidimo kol'ko je bilo ljudi preko TV-a.
Valja dočekati 18:00.

- Shategabri
- Kontakt:
Ljudino, vi kad ste prodavali igrače, nudili ste recimo nama 400 k eura za Duljevića.
Čuj šta znače transferi...
Ova sezona: +€1.67m
Prošla sezona: +€1.11m
Pretprošla sezona: +€940k
Sad mi reci da je malo prihoda od prodaje igrača 2-3 miliona KM po sezoni?
Zadnja izmjena: Shategabri, dana/u 30 sep 2024, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Koševo Zapad
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
To mi je jasno. Oni zive od posjete, derbija i slicno. Hvatao bi se i ja za to mozda da nemam za sta drugo. Kad 10 godina ne vidis titulu, sta ces. Samo mi je van pameti polemisati o tome i shvatati ozbiljno.Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:15Kad se ništa zanimljivo ne dešava između dvije utakmice - onda daj da pričamo o svemu (ili bilo čemu) samo da ubijemo vrijeme.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:44Ma brate, ne kontam. Da je jednom, nego bukvalno svako kolo ista prica. Posjeta kao posjeta je naravno bitna, ali to mozes golim okom procijeniti ako znas kapacitet stadiona. Sta koga boli **** je li na nekoj web stranici pise 2 ili 4 hiljade? Ne razumijem. Sto je najgore ima tema o posjeti, ali oni dodju ovdje i peglaju.
Najviše kone potenciraju ovu priču o posjeti jer zadnjih 10+ godina nisu relevantan faktor pa im jedino to ostalo.
Gori su mi ovi naši što se pecaju na te njihove priče pa 10 stranica se raspravlja o tome kol'ko ljudi je bilo - a svi imamo oči i vidimo kol'ko je bilo ljudi preko TV-a.
Valja dočekati 18:00.![]()
![]()
Generalno kad gledas srazmjerno kvalitetu fudbala, posjeta u ovoj ligi je vrhunska, pogotovo u glavnom gradu. Gdje god dodje 10 hiljada ljudi da gleda igrace koji pogrijese pas na 5 metara, to je za svakog postovanja.
Nije malo, ali gledaj koliko igraca dovedete i kolike su im plateShategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:20Ljudino, vi kad ste prodavali igrače, nudili ste recimo nama 400 k eura za Duljevića.
Koliko ste potrosli na Prevarande i tako te
Plus je samo ako gledas striktno transfer za transfer
Medjutim ako gledas generalno siru sliku svake sezone novi tim, nema tu plusa
Jos vam uprava avionima redovno leti, po hotelima dernece..
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Šta ćeš takva nam je država. Meni tako račun za vodu svaki mjesec dođe ofrlje.TeaM87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:15Pa i ja kazem, smijesna je rasprava o dodavanju broja navijaca jer se svakome malo doda i malo zakine, pa Posusje u jednoj tekmi pun stadion, u iducoj poluprazan i na obje tekme posjeta 4 miljeShategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:04Dodajete skoro svaku po malo.TeaM87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:00Jesu nam dodali 2 milje juce, ali ne sjecam se da se ovako kmecalo kad su pitarima proslo kolo isto dodali 2 milje?
Tamo znaš da moraš igrati uprkos svemu tome, zbiješ redove, pa ako i kako ti se zalomi.isto taka nama dodaju, vama dodaju, ali sustina je da se opet i kroz ta zakidanja i sve vidi ko je najposjeceniji pa ne razumijem ove rasprave. 10 stranica ovdje kako se Zelji dodalo 2 milje, a ustvari mi najposjeceniji i sa zakidanjem i bez, koga boli kur.ac sta delegat pise kad svi znamo da ne zna procijenit, valjda vjerujete svojim ocima.
Ovo drugo se slazem![]()

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa dobro, vi i dan danas plaćate Zeca, Osima, Bekrića...kolike su plate...kakva ti je to priča?!NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:25Nije malo, ali gledaj koliko igraca dovedete i kolike su im plateShategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:20Ljudino, vi kad ste prodavali igrače, nudili ste recimo nama 400 k eura za Duljevića.
Ima li kluba koji se nije nekad zayebo?
A tebe, pa koji to klub u BiH ima ekipu na okupu, možda Zrinjski i to je to.
Ostali svake sezone poput autobuske stanice.
I onda u toj razmjeni dobara, uvijek bude nekog kukolja koji hoće da naplati svoj ugovor.
I kod vas i kod nas i kod bilo koga.
Al je razlika kad uzmeš 3 miliona na transferima, pa možeš to platiti i kad nemaš ništa od transfera, al moraš platiti, pa se nekako dovijaš, mutiš, prebacuješ.
Solidan izvor prihoda i može još bolje.
Vi da ste držali fokus na omladinskoj školi bolje bi vam bilo, al ne može od sitnih interesa, od raznoraznih struja i ode škola u paprat.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Jeste. I kod vas je slazem se. Pa i derbiji su posjeceniji vise nego prije.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:32I to je tačno.Tempero je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:29Bilo bi vjerovatno. Al prije par sezona po onom vremenu bi ti bilo 2.5k.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 10:59Baza standardnih navijača ti zavisi od vremenskih uslova.
Jučer da nije bilo onako hladno, bilo bi sigurno bar nekih 7-8 k.
I kod nas je jača brojka nego li je bilo prije, samo što je Koševo crna rupa gdje 15 k ne izgleda dobro.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gledaj neradnika, jutro mu u pola 12.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:36Dobro jutrooo jufkicama koje jos pjene na pobjedu Zeljeznicar juce![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
E pa NoDi da se ne zaradi ne bi se avionima vozali...NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:25Nije malo, ali gledaj koliko igraca dovedete i kolike su im plateShategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:20Ljudino, vi kad ste prodavali igrače, nudili ste recimo nama 400 k eura za Duljevića.
- svrakino1921
- Kontakt:

Hayat
23/08/2024
12:14
Vedad Alibašić potpisao za najtrofejniji klub iz Emirata
Braća blizanci, Davud i Vedad Alibašić prošli su sve omladinske pogone FK Željezničara
Nakon što je jučer talentovani bh. fudbaler, 19-godišnji Davud Alibašić potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa FC Al Aim iz Emirata, sa istim klubom danas je ugovor potpisao i njegov brat blizanac Vedad.
Vedad je golman, dok je Davud centralni napadač. Klub za koji su potpisali je najbolji i najtrofejniji klub u Emiratima. FC Al Aim je do sada prva i jedina ekipa iz UAE koja je osvojila AFC Ligu prvaka.
Braća blizanci, Davud i Vedad Alibašić prošli su sve omladinske pogone FK Željezničara, a ovom će sarajevskom klubu na osnovu njihovog transfera pripasti milionska trening kompenzacija. Radi se o iznosu koju klub sa Grbavice nikada ranije nije imao u tom iznosu. Inače, Davud je još kao 10-godišnjak prepoznat od skauta Barcelone te je bio pozvan u kamp katalonskog kluba.

Al Abtal turnir
Juniori Željezničara poraženi od Real Madrida
Al Pitari nama o transferima i omladinskom pogonu
Svašta
De ba švrakino kakva milionska trening kompenzacija, nemoj se brukati.

E pa to je "najveći" problem ovdje na forumu - oni pokrenu tu priču a naši se upecaju i onda .. Sve znaš.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:21To mi je jasno. Oni zive od posjete, derbija i slicno. Hvatao bi se i ja za to mozda da nemam za sta drugo. Kad 10 godina ne vidis titulu, sta ces. Samo mi je van pameti polemisati o tome i shvatati ozbiljno.Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:15Kad se ništa zanimljivo ne dešava između dvije utakmice - onda daj da pričamo o svemu (ili bilo čemu) samo da ubijemo vrijeme.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:44
Ma brate, ne kontam. Da je jednom, nego bukvalno svako kolo ista prica. Posjeta kao posjeta je naravno bitna, ali to mozes golim okom procijeniti ako znas kapacitet stadiona. Sta koga boli **** je li na nekoj web stranici pise 2 ili 4 hiljade? Ne razumijem. Sto je najgore ima tema o posjeti, ali oni dodju ovdje i peglaju.
Valja dočekati 18:00.![]()
![]()
Generalno kad gledas srazmjerno kvalitetu fudbala, posjeta u ovoj ligi je vrhunska, pogotovo u glavnom gradu. Gdje god dodje 10 hiljada ljudi da gleda igrace koji pogrijese pas na 5 metara, to je za svakog postovanja.

Što se tiče kvalitete fudbala i posjete - moram se složiti s tobom.
Neko je ovdje već spominjao da segment "posjeta" u ovoj, kako je volimo nazvati "kukuruz ligi", se drastično povećava - iz sezone u sezonu.

Jos koji post ovog ranga i upadas u drustvo slavnih sa kontrasvih, orden i racunovodja.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:36Dobro jutrooo jufkicama koje jos pjene na pobjedu Zeljeznicar juce![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.