FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaka čast Čatakoviću na profesionalnosti dosad i onim golovima pred kraj prošle sezone, ali nije on neki nivo kakav trebamo da težimo. To je vidio i Zekić zato ga i pušta, a i ne bi se onako dovodio Turkeš. Draže mi je da Hamza ode, a Renan ostane. Mogao je napraviti dobru karijeru, s obzirom kakav je potencijal imao. Dosta trom, neokretan, u dosta slučajeva nevidljiv itd.
Nadam se da će se ova lova usmjeriti u dovođenje veznog igrača, jer nam je ta desetka potrebna čim prije.
Nadam se da će se ova lova usmjeriti u dovođenje veznog igrača, jer nam je ta desetka potrebna čim prije.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 21 avg 2024, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sretno Hamza. Prethodna sezona je znatno popravila dojam kad je u pitanju njegov boravak ovdje. U sezonama ranije bio je užasan, blago rečeno. Sve ovo ima smisla, ako se planira dovođenje kvalitetne desetke. U suprotnom, mogli bi se naći u ozbiljnom problemu.
Ovo je top ako su uspjeli prodati Hamzu za milion bilo cega. Mnogo bolja opcija je prodati Hamzu a zadrzati Renana jer je Renan za klasu bolji od njega, mnogo pokretniji i brzi a visinom su tu negdje. Necemo puno tu izgubiti vec cemo dobiti jer ce ga Turkes tu zamjeniti. U svakom slucaju hvala Hamzi za sve golove i zelim mu jos toliko u jacoj ligi pa da se i odatle proda u jacu ligu.
Hajde molim te boze jos 10ka (Rahman ili onaj Mudrazija) pa da se fino potucemo za prvaka. Mislim da ce nam Borac biti glavni konkurent ove godine sve dok je ovaj trener zrinjskog
Hajde molim te boze jos 10ka (Rahman ili onaj Mudrazija) pa da se fino potucemo za prvaka. Mislim da ce nam Borac biti glavni konkurent ove godine sve dok je ovaj trener zrinjskog
I ja bih mu se obradovao, i ako ikakve šanse obavezno dovestiNazorUso je napisao/la: ↑21 avg 2024, 14:31Ako Keremeh moze dobiti SRB drzavljanstvo, dovesti Santosamiky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2024, 13:25Trebalo bi objektivno i jedno krilo još za rotacije ako ce se igrati dosta u ovoj formaciji koju smo igrali drugo poluvrijeme protiv Slobode,veci dio utakmice protiv Sloge i sad cijelu utakmicu protiv Goska, teško da ce Gulijašvili i Kyeremeh moci cijelu sezonu iznjet,evo sad si npr morao zamjeniti Kyeremeha ti na klupi nemaš desno krilo pa si morao beka gurat tu(ispostavilo se dobro) medjutim dobro bi bilo imati izmjenu krilo za krilo.svakako je slobodan igrac.

-
- Kontakt:
Vazno je odakle ko dodje. Ako su iz Surdulice i Panceva, qrcu ne valja, ako je igrao za Malagu, Porto, Milan, to su igracine.
Logika bosnje
Logika bosnje
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma jarane, kod njega sve šuplja ili neka divlja zayebancijastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:30Sto ne vjerujes covijeku?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Turska zemlja obecana
ako nam pare nisu problem onda ga treba ostaviti
prvih 5 tekmi bicemo 4 puta domacini ako nam ne ubace Zrinjski u rep pauzi
ako nam pare nisu problem onda ga treba ostaviti
prvih 5 tekmi bicemo 4 puta domacini ako nam ne ubace Zrinjski u rep pauzi
Momku*strahmeipomisliti je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:30Sto ne vjerujes covijeku?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Đorđević i Jović su se već posrali u usta poznavaocima fudbala,daj ti Tinu,Penu i zavali pare pa da se ima za šta lajati,ma i nismo bolje ništa ni zaslužiliSamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:18Kako smo brzo doveli ove iz Železničara i Surdulice ali kad treba ikeširati Zekiću pravo pojačanje ,e onda povuci potegni.
Sretno Hamza,valjda Turkeš bude dostojna zamjena.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Možemo pričati šta hoćemo, ali Jović i pogotovo Đorđević iz meča u meč sve bolji i bolji.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:18Kako smo brzo doveli ove iz Železničara i Surdulice ali kad treba ikeširati Zekiću pravo pojačanje ,e onda povuci potegni.
A bit će još dolazaka, ide malo sporo, ali bit će.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nemoj nam nista govoritSamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:18Kako smo brzo doveli ove iz Železničara i Surdulice ali kad treba ikeširati Zekiću pravo pojačanje ,e onda povuci potegni.

- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Milionsko obeštećenje za Hamzu od turskog drugoligaša malo mi zvuči sumnjivo ali eto. Svakako je klub ispod njegovog nivoa i nadam se da će brzo napredovati u karijeri. Žao mi je što ode jer mislim da je vojnik kluba ali Bože moj, da mu bude hajirli aBd.
-
- Kontakt:
Bio sam jako skeptican pogotovo oko Jovica ali Boga mi za 10 igraju obojica i bolji iz utakmice u utakmicu.Samo da nastave.Bubanja zvijer ocekivano.Unusic u prvi 11 sljedecu.Nelos rok,jos jedan-dva igraca i uigrati kroz rep pauze
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Renan>Hamza
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
A zašto su uvijek Tino i Pena u fokusu.Daj nam pojačanja koja imaju kontinuitet igara.Anex je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:39Đorđević i Jović su se već posrali u usta poznavaocima fudbala,daj ti Tinu,Penu i zavali pare pa da se ima za šta lajati,ma i nismo bolje ništa ni zaslužiliSamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:18Kako smo brzo doveli ove iz Železničara i Surdulice ali kad treba ikeširati Zekiću pravo pojačanje ,e onda povuci potegni.
Daj nam Mudražiju iz Lokomotive.
Šta je problem nije iz Reala.Uvijek dovodimo ili ishrndane ojebine ili neke iz seoskih klubova.
Ok su Đorđević i Jović,ali samo ok.Nikakav spektakl za najave kakve slušamo već godinama.
Hoćemo grupe ne možemo si priuštiti igrače iz prosječnih Hrvatskih klubova.
Čim se pojavi akademac da odiga iole dobru sezonu on ode,i ne tošimo mi forumaši pare na rage i propalice već Mirvić.
Ja vala nisam još pročitao da neko traži Bešića,Gojaka eto ta neka imena, većini je jasno da su qurac i da bi ih se trebalo vraćati u život ali očekujem iskusnije igrače koji imaju utakmice u nogama.
Treba nam igrač prevage na ofanzivnim veznom i samo mi nemoj one floskule neće niko,nema i slične budalaštine.Ima samo plati ali plati direktno klubu i igraču ne budi tele da ti agencije uvaljuju Viverose i Prevarande.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 21 avg 2024, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Nema depresivnije osobe na dunjaluku.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bordobijeli, iliyaa8, Kyle88, rimljanin90, tuitamo i 52 gosta.