Ispade Rockov najgori golman na svijetuPitar6785 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 22:44GOLMAN PRAVI RAZLIKU U PL BH OGROMNU, i borac definitivno tu ima vecu prednost i to ce im donijet titulu, ako se Rockov ne dozove.. Takodje nas rezervni golman je JOS GORI KIKSER NEGO ROCKOV, dok je borcev 2 go golman bolji od naseg prvog.. Mala degresija mi i pored uzasne prosle godine da smo imali normalnog golmana sigurno 7-8 bodova bi imali vise a da smo imali golmana ko vekez sigurno minimum bi imali 15-16 bodova vise. Golmanska pozicija nije samo sto ti unisti bodove vec pojebe samopouzdanje igraca tim i ambijent.. GO U BL GO NA KOSEVU PROTIV BORCA GO PROTIV SB PRVI GO PROTIV zelje golovi od zrinjskog to su sve kiksevi golmana protiv naj jaci ekipa gdje se mora ekipa satirat da to stize..
Prodaja hamze i ne produzivanje Renana nemoze nijedan igrac sa manjom platom od 700k€ nadomirit. Turkisu ce trebat sigurno 12-13 kola da udzje u fazon i taman i kad dodje sebi kraj prvog djela..
Mi mnogo bolje igramo 352
Vidi se da nije dugo branio, i oni kiksevi se moraju popraviti sigurno ali takodjer se vidi da zna braniti, sutevi iz daljine odlicni, penali odlicni.
Kako je neko napisao da nam je spojit Ilieva na prekidima i Rockova imali bi perfektnog golmana.
Rockova kao da yebe visina pa profuli loptu, lik 1.90 visok ne znam kako skoro svaku kiksa