FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Doveo si Turkeša koji je sjajan špic sigurno, zabijao u težoj ligi, bio na pragu reprezentacije, sada samo adaptacija njegova, a kakve informacije dolaze ne sumnjam da će biti uspješna. 3 špica imaš koja su u vrhu PL. Na teren šalješ ili jednog ili dva, a nećeš odigrati 50+ utakmica u sezoni pa da ti treba velika rotacija. Razumno je bilo prodati jednog, ciljano je doveden Turkeš špic koji je profilno sličniji Hamzi nego Renanu. Za jednog je bilo zvaničnih ponuda, za drugog ne, prodat ćeš ovog koji ima ponude normalno. Svakako, Hamza odlazi u jaču ligu, u najboljim godinama, a bujrum i za par godina neka se vrati i nastavi tamo gdje je stao sada. To da ćemo upasti u neku krizu ukoliko Renan se ne probudi ili Turkeš se ne adaptira, opet imaš tu dosta opcija Guliashvili, Kyeremeh, pa zašto ne gurnuti i Ploču a vidimo da rešeta mreže, a imaš i talenta iz Srbije Ristića.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pod ovo "kraj" mislim na to da će izgubiti svu podršku navijača koju ima a naši su malo gori od Slavonaca kad se nekome na kosti naklate.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 11:50Kraj mu je kad on odluci to vise nikako da skontate. Ko ce otjerati ovog madjara iz Osijeka koji ulaze svoje pare i vuce glupe poteze konstantno?hazarder je napisao/la: ↑22 avg 2024, 11:46Nije Mirvić glup toliko. Jasno je da Zekić ima najveću podršku navijača od svih trenera do sada i da ga jednim pressom može u baš nezgodan položaj da dovede.
Jednostavnije mu je da ispuni treneru želje (u domenu mogućih) pa na taj način prebaci odgovornost na Zekića nego da tjera inat. Tu bi mu kraj bio.
Pored toga, Mađari su puno veće pare upumpali u Osijek pa samim tim imaju i više kredita.
Kako god da ga okrenes nama fali barem jedno krilo
pa možda jedno koja će biti zamjena, generalno ne fali za prve postave
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Nema potrebe praviti dramu oko Hamze cak sta vise ovo i jeste odlican potez. Mnogo bolji izbor je prodati Hamzu nego Renana. Hamza je postigao vrhunac svoje karijere prosle sezone i ne vjerujem da moze ponoviti isto. Nek je njemu sretno gdje god nastavi karijeru.
Sretno Catakovicu, momak je napravio sasvim solidnu karijeru do sada, ne znam koliko se raje sjeca da je on imao jako tesku povredu sa 17-18 godina
Nadam se da ce ove pare uloziti u ekipu, da se konacno dovede taj vezni igrac
Nadam se da ce ove pare uloziti u ekipu, da se konacno dovede taj vezni igrac
U INAT SVIMA
-
- Kontakt:
Ej a jesmo li sigurno da Hamza ide? Sto mi ne bismo, za promjenu, usli u sezonu sa 3 spica?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
To je brate prošlost, a šta će se sada desiti niko ne zna. Možda metka ne ispali...nadam se da nće biti tako.
Ovaj Jatta uhranjeniji od ovih nasih. Il ima 10 godina vise
Mozda zato sto niti jedan od njih nece da bude treci izbor u napadupjankesarajevo je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:34Ej a jesmo li sigurno da Hamza ide? Sto mi ne bismo, za promjenu, usli u sezonu sa 3 spica?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Da.feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2024, 10:21Mislis da Turkes moze isporucit isti broj golova ko Hamza prošle sezoneGalileoGalilei je napisao/la: ↑22 avg 2024, 10:13Da je Hamza toliko dobar, ne bi ga Zekić pustio i ne bi tražio drugog napadača u vidu Turkeša. Ide u Tursku, a prije toga bio u Slovačkoj, znači da i nije neki kalibar.
Ako je tolika klasa i toliko se oplakuje, kako ode u drugu ligu Turske? U toj ligi je bio i Ikić, pa se vratio vrlo brzo. Smiješno.
Momak ima 15 postova, od kojih je 13 o "Hamzinju" kako ga on zove...FoSte95 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 09:14Nakon svega toga o njemu što si napisao šta je Uprava trebala kad je došla ponuda da kaže nećeš ti nigdje. Pusti momka neka se proba vani, neka uzme još koju kintu.User9025 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 03:27Hamza je primjer profesionalca i nekog ko voli klub u kojem igra.
U 95 nastupa 35 golova i 10asistencija,je stvarno dobra statistika ,jos kad uzmes u obzir da pola nije bio standardan i nije igrao svoju poziciju.
U zadnjih pola godine kako igra vecinom svoju poziciju statisika mu je jos bolja a i od Sarajeva ,mozda smo izgubili jednu utakmicu kako on igra u prvoj postavi .
Zao mi je sto ide jer je u formi ulazi u sanse ,a i zabija i jos je nase dijete .
Nikad mi nece biti jasni ovi sto trpaju Renana ispred njega ,koji je svaki vikend pijan,kasni na treninge,otjeran nekoliko puta zbog nediscipline sa treninga.
Al to smo mi zabije gol,poljubi grb napise koji status i dizemo ga u nebesa.
Nadam se da ce se vratiti opet.Zelim mu sve najbolje.
A ono ponižavanje Renana da bi se uzdigao Hamza neču da komentarišem dno dna i ne vidim po čemu je to Hamza bolje ušao u sezonu od Renana?
Bolest.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hamzi sretno i da napravi jos bolju karijeru. Normalan momak, profesionalac, izvukao nas na dosta utakmica prosle sezone. Ali ako je ponuda bila za njega a ne za Renana, nema se tu sta pricati, prihvatas ponudu gdje ima para i tjt. 3 top napadaca je puno svakako.
.... Pa sad....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Očito da je ovo bilo planirano, zato je Turkeš doveden, imaš Renan, Tiro, Pa i Francis I Guly mogu igrati špica. Hamzi sretno, hvala na svemu i puno uspjeha.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ismir se nije miješao u sportski segment ovo ljeto. Možda da je imao zasluge što se tiče prodaje igrača, ali sve funkcioniše i odlučuje se na relaciji Zekić - Leterme, plus skauting služba.
Ali presporo idu dolasci još ova 1-2 igrača koja su planirana.
Ali presporo idu dolasci još ova 1-2 igrača koja su planirana.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pustite Čatakovića na miru ljudi, fali nam veznjak to je važnije da završimo, svaki malo jači klub nećemo dobiti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ne mislim da je vise od 300.000 € i to bi bilo dobro.
Esenler Erokspor.... realno nisam očekivao drugu turku ligu... pa kakav je to transfer
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 36 gostiju.