Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Hajde mirzaaaa 
Ajmooooooooooooooooooooooooo
Sada samo sigurno na servis, hebi žabara
Sada samo sigurno na servis, hebi žabara
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Tako je, 4-1!!
Idemo sada ovaj set lagano privesti kraju, a onda po pobjedu.
Idemo sada ovaj set lagano privesti kraju, a onda po pobjedu.
Potvrđen brejk, i Talijan počeo raditi gluposti
, idemo ovo završiti i onda se potući u trećem.
Eh dobro je sto sam propustio prvi set izgleda, ajde Mirzoni dobit' ovo 
Eto 6-3 laganih i ajmo sada odraditi posao. 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
BREJKK!! 2-1*

Evo i brejka, Bravo Mirza 
Biki je napisao/la:Limitiran Talijan
Ne bih se slozio, doduse gledao sam samo od ovog breaka u zadnjem setu. Meni su njih dvojica tu negdje barem u ovom mecu... Mirza je u par navrata bas imao srece, gdje je vjerovatno trebao izgubiti poen...
edit:
bravo Mirza, idemo dalje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Provuče se nekako. Važna pobjeda, ali neće mu donijeti neki zapažen napredak na listi.
Naredna runda će biti zeznuta. Mirza ovako više ne može, ovo mu je bio četvrti meč u četiri dana i potreban mu je dobar rezultat pod hitno, bar neko polufinale da bi popravio renking i izbjegavao kvalifikacije za challengere. Ovaj put koji je odabrao ga ubija fizički i mečeve druge ili treće runde obično dočeka maksimalno potrošen.
Nadam se da će sutra pauzirati, i da će imati vremena za odmor, inače mu ne dajem prevelike šanse.
Bolje je i da odigra par futuresa, osvoji 50-60 bodova i onda nazad na veći nivo.
Naredna runda će biti zeznuta. Mirza ovako više ne može, ovo mu je bio četvrti meč u četiri dana i potreban mu je dobar rezultat pod hitno, bar neko polufinale da bi popravio renking i izbjegavao kvalifikacije za challengere. Ovaj put koji je odabrao ga ubija fizički i mečeve druge ili treće runde obično dočeka maksimalno potrošen.
Nadam se da će sutra pauzirati, i da će imati vremena za odmor, inače mu ne dajem prevelike šanse.
Bolje je i da odigra par futuresa, osvoji 50-60 bodova i onda nazad na veći nivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo, Mirzoni. Fina pobjeda, igra bas koliko je trebalo za drugo kolo, ali ce za Pouille (vjerovatno) trebati vise. I ovako je lijepa zaliha: 13 bodova a i zaradilo se nesto.
Mirza imao previše grešaka na početku i neiskorišteni brejk lopti, kasnije se popravio, ali mu je pomogao i Talijan koji mu je vratio za prvi set sa nekoliko katastrofalni odluka, kako god pobjeda je najbitnija. Iskreno očekivao sam od Mirze više.
Mirza nema neki motiv protiv suparnika slabijeg na ATP listi i nerijetko upada u probleme. Protiv boljih od sebe zna dati puno vise i tu se potajno nadam quarterfinal i nastupu u petak. Naravno i da serva ostane na ovom nivou. 17 as udaraca u 16 servis gemova je vrlo dobro.Padovan je napisao/la:Mirza imao previše grešaka na početku i neiskorišteni brejk lopti, kasnije se popravio, ali mu je pomogao i Talijan koji mu je vratio za prvi set sa nekoliko katastrofalni odluka, kako god pobjeda je najbitnija. Iskreno očekivao sam od Mirze više.
Bravo Mirza
Pobjeda je bitna, ali morala se ostvariti na laksi nacin. Ovo mu je 4. mec u isto toliko dana i sigurno da ence moci pruziti najbolju partiju u narednom kolu, protiv objektivno boljeg igraca. Servis je i danas bio na visokom nivou i nadam se da ce tako biti i u narednom mecu.
Pobjeda je bitna, ali morala se ostvariti na laksi nacin. Ovo mu je 4. mec u isto toliko dana i sigurno da ence moci pruziti najbolju partiju u narednom kolu, protiv objektivno boljeg igraca. Servis je i danas bio na visokom nivou i nadam se da ce tako biti i u narednom mecu.
Cestitke za Mirzu,sljedeca prepreka je po meni najvaznija ako tu odnese pobjedu puno toga ce se okrenuti i promjeniti. 
FK Sarajevo !
Dobro je, sutra je dan odmora za Mirzu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
thelightblue
- Kontakt:
Estrella Burgos je otkazao, idemo do finala! 
Raja mozete li staviti one tabele sto se vidi zarada i bodovi i sa Mirzinog turnira i sa Damirovog,hvala!!!
Zacugao se Estrelathelightblue je napisao/la:Estrella Burgos je otkazao, idemo do finala!
Najviše me strah ovog danas meča, ako prodje, ide on do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.