KenoRob je napisao/la:evo vama LaFell, Edelman, Blount, Vareen, moze i ovaj mali Butler sto je uhvatio loptu
a nama Marshall i Forte
prvaci opet lagano
De bolan sta ti je damo vam dva pro Bowll igraca..Mi ako Marshalla trade ofe on za pick..nama istina treba neki brzo reciver kao sto nam je bio Knox i Hester ..ali to mozemo preko FA uzeti valjda...ako vam damo Marshalla jedino da uletite sa onim malim iz illinoisa odavdje QB
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
KenoRob je napisao/la:evo vama LaFell, Edelman, Blount, Vareen, moze i ovaj mali Butler sto je uhvatio loptu
a nama Marshall i Forte
prvaci opet lagano
De bolan sta ti je damo vam dva pro Bowll igraca..Mi ako Marshalla trade ofe on za pick..nama istina treba neki brzo reciver kao sto nam je bio Knox i Hester ..ali to mozemo preko FA uzeti valjda...ako vam damo Marshalla jedino da uletite sa onim malim iz illinoisa odavdje QB
neka Jimmija jos ovde neka uci od najboljeg. treba se pripremit za post-Brady period, nece bit lako
Mi smo ga ja mislim zeljeli..cekali smo da tu padne do nas ..jer nama je bio prioritet odbrana ..steta sto nije zavrsio ovdje ..ali sad imamo priliku uzeti ovog sto sam ga vec spominjao pa vidjet cemo sta ce biti
FKR TZ 87'
tuzlak1987 je napisao/la:Ako nista covjek je trenutno najljepsi igrac u ligi
Ko je najlijepsi covjek u ligi ?
FKR TZ 87'
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sinoc Celtics-Nuggets primise Krafta sa 5,6 igraca hehe. Young Bosnian product je bio dobar pravo, dok ga ujedno komentatori hvalr.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Cepi1981 je napisao/la:Sinoc Celtics-Nuggets primise Krafta sa 5,6 igraca hehe. Young Bosnian product je bio dobar pravo, dok ga ujedno komentatori hvalr.
Tommy Heinson : "Nurkic blends in well with Rocky Mountains"
i jos kaze, "pretty nifty for a big guy"
nisam ovo znao, od 1996 NFL ne uništava ove neiskorištene stvari nego ih šalje u treći svijet kao charity. i koliko god bilo morbidno vidjeti djecu u eritreji ili južnom sudanu da nose seahawks winners majice opet je potez za
To je odavno poznata stvar, šprdancija postala na netu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Al, Edelman je najjaci na soundu: I love you, men.... I love you, guys. Ljudima neugodno vise
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
evo dobih newsletter od patriotsa
ima (tj. biće) očito pored ovoga standardnog diska koji se reklamira na NFL.com i Amazonu i verzija sa sve tri tekme (vrhunski je to da je na omotu edelman u passing pozi ) :