Ramos:"Publika mora postici prvi gol"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Pa kako mozes procjenjivati intelekt liku koji nije nista vise pogrijesio nego siempre?Nail for Real je napisao/la:Cuj siempreu procjenjivati intelekt. Zemljo, otvori se.
Ramos:"Publika mora postici prvi gol".
Na osnovu postova. To su ciste provokacije, niceg smislenog tu nema.adriano_leite je napisao/la:Pa kako mozes procjenjivati intelekt liku koji nije nista vise pogrijesio nego siempre?Nail for Real je napisao/la:Cuj siempreu procjenjivati intelekt. Zemljo, otvori se.
Ramos:"Publika mora postici prvi gol".
Ne znam odakle si,ja sam iz Hrvatske i pisem hrvatskim pravopisom. Nedovoljno je prilog,a ne dovoljno je negacija glagola sto sam htio i napisati.adriano_leite je napisao/la:Jesi li onda i ti balavac, jer si napisao ne dovoljno, a ispravno se pise nedovoljno obrazovanog? Da li ima potrebe procjenjivati tvoj intelekt zbog jedne takve greske, koja nije nimalo manja od greske koju je napravio messi?siempreblancos je napisao/la:Kod Portilla nisam primjetio neke znacajnije gramaticke greske,dok se ovdje :osim toga krse i sama pravila foruma. ( caps lock ) Ovo je cista provokacija,ocito od nekoga ne dovoljno obrazovanog niti upucenog.Da nekoga ne bi uvrijedili procjenjivavsi neciji intelekt logicno su zakljucili da se radi o nekome djecjeg uzrasta s kim nije potrebno ulazit u rasprave i da ne bi gubili vrijeme ni zivce.mesi9 je napisao/la: PA NARAVNO DA CE TE IMATI BELAJA. Moze da vam ude i taj murino opet nista od finala!!![]()
Nikako ne mozes usporedivati Portilla koji ima toliko znanje i toliki staž navijanja za Real sa nekim ovakvim padobrancem. Boože adriano.
Uz koju pesmu plešu Adebayor, Ramos i Pepe? Zna li neko?Los_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Adebayor
Kakav Nani, uostalom Di Maria je za njega strojPortillo je napisao/la:Cini se da bi na ljeto mogli dovest Nanija. Bio bi ovo pored Carvalha, Pepea i Ronalda cetvrti Portugalac i timu i peti igrac koji bjezi od Fergusona u Madrid
http://www.defensacentral.com/real_madr ... rge-mendes
Da napomenem da ce vjerovatno Manolito ostati.
I ja mislim da nam nije potreban, al rec da je Di Maria za njega stroj je smijesno lave moj. Nani je trenutno u TOP krilima svijeta.Los_Blanos2 je napisao/la:Kakav Nani, uostalom Di Maria je za njega strojPortillo je napisao/la:Cini se da bi na ljeto mogli dovest Nanija. Bio bi ovo pored Carvalha, Pepea i Ronalda cetvrti Portugalac i timu i peti igrac koji bjezi od Fergusona u Madrid
http://www.defensacentral.com/real_madr ... rge-mendes
Da napomenem da ce vjerovatno Manolito ostati.
Mislim da ne.Madridism je napisao/la:Ima li ijedan igrac Barce da mu prijeti suspenzija u drugoj polufinalnoj utakmici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.