FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mada mozda neko fura, al eto.. svakako nije zgorega sjesti i pogledati da li ce i fkt biti face to face 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To se mora pogledati, otkazujem obaveze
hvala svima koji su odg.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa i to je legalno da pobjedi Mladost,jer Zvijezda je vec bila ispala.Ali ako smo htjeli namjestati zar nije bilo lakse da platimo Travniku da pusti Vitezu.gramparada je napisao/la:a sta ako je i Zvjezda završenaMajkl je napisao/la:"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH", rekao je Husić za N1.
U posljednjem kolu Sarajevo je pobijedilo Slobodu i osvojilo titulu. Sloboda je završila na osmoj poziciji, Vitez je obezbjedio opstanak sa 26 bodova iako je poražen u Travniku (2:0), dok je Mladost VO sa 25 bodova ispala iz najelitnijeg fudbalskog tamičenja u zemlji iako je remizirala kući protiv Zvijezde iz Gradačca (1:1).
"Nama je premija obećana, iako bi mi igrali na pobjedu i bez premije", tvrdi Husić.
30. maja, predsjednik FK Sloboda je pisao Ibrakoviću i pitao za obećani novac.
"Tri dana nakon našeg sastanka u "Parku prinčeva" poslao sam poruku Ibrakoviću i rekao: 'Drug, nebi tvog punca', misleći na obećani novac koji je punac sportskog direktora FK Sarajevo trebao donijeti kao nagradu za dobar rezultat", rekao je Azmir Husić.
Husić kaže da se Dino Selimović sada pretvara kao da ne zna o čemu je riječ, a on mi je lično prošle sezone potvrdio dogovor o premiji.
"On mora biti spreman da prihvati ono što radi i što obeća", smatra Husić.
A šta debilu da je Mladost dobila Zvijezdu u zadnjem kolu.Ovog debila treba tuziti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Papcino i seoska varalice,ako imas materijala podnesi krivicnu prijavu kao gospodin,i ako se dokaze ja cu ti prvi cestitati i velika vecina siguran sam..Ali ocito da na halabuku i podvaljivanja zelis postici alibi za eventualno ispadanje i pripremanje terena za 29.kolo...
Ako su ovi prozvani pojedinci razumni sasvim dovoljno i previse elemenata za tuzbu zbog klevete.
Kakva seljacina..

Ako su ovi prozvani pojedinci razumni sasvim dovoljno i previse elemenata za tuzbu zbog klevete.
Kakva seljacina..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.
Braco haj sa svi uzmemo po minutu, da se nasmijemo ovom retardu
3,4
Hahahahahahahahahahahah
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 11 mar 2016, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nema potrebe da vi iz Tuzle nama ista objaanjavate. Sve smo sami vidjeli i **** u skokovima i od naseg kluba i sa nase teme! Boli me cuna sto si ti iz Tuzle, to je tvoj problem i postedite nas seljacke politike i plitkih mozgova. Eno vam vasa sisata ikona pa mu ga sisajte skupa sa Imamovicem... BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA!xeksor je napisao/la:Ma malo zeze. **** ovo sve. Ja sam iz Tuzle i prosle godine je Sarajevo zasluzilo Titulu. I većuna iz Tz vam je zelila da ste prvaci. Bio sam na stadionu sa saborcem iz Sarajeva. Prvo sto je 70 % zapada komntarsalo je grupu alkoholicara sto je vrijeđalo ješića. Drugo sto se tiče utakmice zasluzila je sloboda 5 kartona ruku na srce al 3 dat zbog prigovora je bezveze. Penal nemogu komentarisat nisam ga vidio. E sad navijanje. Prvih 45 minuta je bilo korektno male psovke al normalno. Dva puta je skandirano ime pokojnog vedrana. A onda bez ikakvog povoda grupa uljece i picinje sranje. Sad pitam eto svi ste na forumu. Zasto su uletili na teren sta je povid. Vređanje vedrana nije sigurno. E sad kad se zavitla sve onda pocinje vređanje itd.sa svojim saborcem sam otisao na pivu i oricali nesto drugo. Svi smo izgubili ovim. Mjesto da zajedno se druzimo i zezamo vrijeđamo se i mrzimo. Eto na kraju će siroki uzet kup jel nemogu titulu a zrinjski titulu jer neigraju kup i imaju raspored a mi će mo i dalje pricat o dini i husići
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ma ta djeca ni jedni ni drugi neznaju nabrojat 5 stadiona. Tako dok je husref bio trener sarajaveva ta ista skupina alkoholicara mu je svsata govorilo, a sad je legenda. Zalosno
RN87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.
3,4
Hahahahahahahahahahahah
Pyro is not a crime !
Odgojen decko i zaljubljenik u fudbal.
Uzivaj sine sto bi ćiro reko
Uzivaj sine sto bi ćiro reko
Nadam se da Dino neće prihvatit sudjelovanje u ovoj emisiji jer koliko god da je voditelj naočit i zna kontrolisat situaciju , ovaj muflon bi ga mogao spustit na svoj seljačko stočni level komunikacije ; tu bi izgubio .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
E ne vjerujem kako glupo razmišljanje, ne vjerujem. Vjerovatno nisi bio na utakmici, ali po svemu prikazanom, "sretno" smo dali go, dok su oni imali dosta više i boljih prilika i mogli su riješiti pitanje prolaska već u prvoj utakmici i dođeš ti i napišeš to, kao da je bilo 1:3 a ne 2:1. Rezultat je s obzirom na igru i igrački kadar kao pobjeda od 1:3 i naravno da ništa nije riješeno, Sloboda ima veće šanse za prolaz trenutno, a imaju i kvalitetniju ekipu, koliko god to bolilo al činjenica je da je kod nas odbarana i vezni red na nivou ekipa kao što su Travnik, Olimpik, Vitez..Gian je napisao/la:itekako su oni svjesni da u dvije kup utakmice protiv nas imaju mizerne sanse za prolazak.
Što se tiče Azmira Husića, razumijem čovjeka što je onako reagovao, za razliku od ostalih "Tuzlaka" kojih organski ne mogu, njega poštujem i nakon onog što je bilo poslije utakmice. Ja bi više njega volio u upravi nego Dinu, Kusturicu.. jer su nakon odlično odrađenog posla počeli istom mjerom i griješiti i polako ali sigurno gube povjerenje navijača, nažalost. Ali idalje imaju moju podršku kao i igrači i svi ostali, ali činjenica je da će biti teško izboriti Evropu, ako budemo imali lude sreće možda se nešto i može uraditi u kupu ali jako teško..
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 11 mar 2016, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahahahahahaha pazi debilcine hahHahaRN87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.
3,4
Hahahahahahahahahahahah
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Burberry46
- Kontakt:
Al ce biti raje protiv Slobode 
Idemo Horde idemo Pitari, da bodrimo SARAJEVO grlom i dlanovima, da pokazemo kako se klubi VOLI
Idemo Horde idemo Pitari, da bodrimo SARAJEVO grlom i dlanovima, da pokazemo kako se klubi VOLI
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Navujacima koji sutra dolaze u Prijedor samo da javim da je u krajini kisa i pada danima i sutra ce biti pa eto da znate vidimo se sutra 
- PitarBordo
- Kontakt:
RN87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.
3,4
Hahahahahahahahahahahah
Samo Saraj'vo.
Šta ga bolan razumiješ? Razumiješ **** majki i kocijaško ponašanje? Glupan ne konta da ce i on sam da ispadne prljav, ako sve to bude istina. Znaci pristao je na to sve i cekao pare. I ti bi takvog covjek volio vidjeti u upravi, kako glupo razmišljanjeSiouxLukavac je napisao/la:E ne vjerujem kako glupo razmišljanje, ne vjerujem. Vjerovatno nisi bio na utakmici, ali po svemu prikazanom, "sretno" smo dali go, dok su oni imali dosta više i boljih prilika i mogli su riješiti pitanje prolaska već u prvoj utakmici i dođeš ti i napišeš to, kao da je bilo 1:3 a ne 2:1. Rezultat je s obzirom na igru i igrački kadar kao pobjeda od 1:3 i naravno da ništa nije riješeno, Sloboda ima veće šanse za prolaz trenutno, a imaju i kvalitetniju ekipu, koliko god to bolilo al činjenica je da je kod nas odbarana i vezni red na nivou ekipa kao što su Travnik, Olimpik, Vitez..Gian je napisao/la:itekako su oni svjesni da u dvije kup utakmice protiv nas imaju mizerne sanse za prolazak.
Što se tiče Azmira Husića, razumijem čovjeka što je onako reagovao, za razliku od ostalih "Tuzlaka" kojih organski ne mogu, njega poštujem i nakon onog što je bilo poslije utakmice. Ja bi više njega volio u upravi nego Dinu, Kusturicu.. jer su nakon odlično odrađenog posla počeli istom mjerom i griješiti i polako ali sigurno gube povjerenje navijača, nažalost. Ali idalje imaju moju podršku kao i igrači i svi ostali, ali činjenica je da će biti teško izboriti Evropu, ako budemo imali lude sreće možda se nešto i može uraditi u kupu ali jako teško..
Das Ist Walter
Ma je*o sve, haj da se mi opet nasmijemo ovoj debilcini sto je poslala mail
Hahahahahahahahahah
Hahahahahahahahahah
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
nukleusmember
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:E ne vjerujem kako glupo razmišljanje, ne vjerujem. Vjerovatno nisi bio na utakmici, ali po svemu prikazanom, "sretno" smo dali go, dok su oni imali dosta više i boljih prilika i mogli su riješiti pitanje prolaska već u prvoj utakmici i dođeš ti i napišeš to, kao da je bilo 1:3 a ne 2:1. Rezultat je s obzirom na igru i igrački kadar kao pobjeda od 1:3 i naravno da ništa nije riješeno, Sloboda ima veće šanse za prolaz trenutno, a imaju i kvalitetniju ekipu, koliko god to bolilo al činjenica je da je kod nas odbarana i vezni red na nivou ekipa kao što su Travnik, Olimpik, Vitez..Gian je napisao/la:itekako su oni svjesni da u dvije kup utakmice protiv nas imaju mizerne sanse za prolazak.
inache ne repliciram osim kada me neko ne spomene prvi u negativnom kontekstu,napravichu ovaj put izuzetak i zamoliti te da ne bulaznish
VVVBK
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Novac u vidu premije, za dobrobit oba kluba je ok. To se dešava u mnogim ligama, ne samo kod nas i to je legalno. Po meni, više su krivi Selimović&Co jer nisu ispoštovali dogovor, a isto tako, Husiću nije trebao onakav ispad i uopšte to spominjanje, nije bilo ni mjesto ni vrijeme. Svi znamo da ta cifra novca njemu dođe kao nama običnim smrtnicima ta cifra ali bez 3 nule.miden je napisao/la:Šta ga bolan razumiješ? Razumiješ **** majki i kocijaško ponašanje? Glupan ne konta da ce i on sam da ispadne prljav, ako sve to bude istina. Znaci pristao je na to sve i cekao pare. I ti bi takvog covjek volio vidjeti u upravi, kako glupo razmišljanjeSiouxLukavac je napisao/la:E ne vjerujem kako glupo razmišljanje, ne vjerujem. Vjerovatno nisi bio na utakmici, ali po svemu prikazanom, "sretno" smo dali go, dok su oni imali dosta više i boljih prilika i mogli su riješiti pitanje prolaska već u prvoj utakmici i dođeš ti i napišeš to, kao da je bilo 1:3 a ne 2:1. Rezultat je s obzirom na igru i igrački kadar kao pobjeda od 1:3 i naravno da ništa nije riješeno, Sloboda ima veće šanse za prolaz trenutno, a imaju i kvalitetniju ekipu, koliko god to bolilo al činjenica je da je kod nas odbarana i vezni red na nivou ekipa kao što su Travnik, Olimpik, Vitez..Gian je napisao/la:itekako su oni svjesni da u dvije kup utakmice protiv nas imaju mizerne sanse za prolazak.
Ja sam bio zgrožen i razočaran igrom Sarajeva od kojeg sam nešto očekivao nakon izvedbe u Mostaru, ali ispade da je to bio samo dobar dan.
Uredu, bili su grubi, zaslužili su sve kartone ali, sjetimo se kad su oni dolazili na Koševu, nismo ni mi igrali puno drugačije, i naši su njih udarali i dobijali kartone. Treba bit realan, treba bit ljut na igrače, na trenera i upravu što su doveli klub u situaciju da se bori za Evropu a ne za titulu, što ne znaju voditi klub na način kakvim trebaju, to je poražavajuća činjenica jer su imali uslove i sve potrebno da klub izdignu iznad prosjeka našeg fudbala.. oni napraviše i prave kontra, vode klub ka prosječnom. Valjda bude bolje, nadam se.
Možda ispada da branim Tuzlu i Tuzlake, nije istina, i po meni nema većih seljaka u Bosni od njih, ne mogu ih nikako, ali ljutit se trebamo na igrače i one koju su ih birali, pogrešno.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.