Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Kreso zvani "pencilin za rodjene"
:D.Nece biti lako , kone imaju sansu samo preko kupa a u kupu favoriti cesto gube.Nama fali utakmica to je sigurno ali valjda smo se dovoljno uigrali.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Još jedan "derbi" mada po trenutnom Veležu nije jer ne očekujem lijepu utakmicu...
Misli da je Velež još lošiji nego na jesen, jednostavno smo kvalitetniji.
Naša mana je još smo daleko od velike forme...
Igračima je sigurno motiv više jer po meni ako bude bilo kakva pobjeda bez primljenog gola oni u uzvratu nemaju šanse. Idu u Obarsku gdje će se potrošit i fizički i psihički, neće poslat rezervni tim jer ga nemaju.
Teško se u ovoj ligi igrači oporavljaju jer svi koriste mali broj igrača zbog malo kvalitete...
Zadnja linija im je zbunjola a vezni red loše reagira na agresivnost, samo ponovit onu zelju u prošloj utakmici i samo je pitanje koliko će komada završit u njihovoj mreži.
Ajde Zrinja
Igračima je sigurno motiv više jer po meni ako bude bilo kakva pobjeda bez primljenog gola oni u uzvratu nemaju šanse. Idu u Obarsku gdje će se potrošit i fizički i psihički, neće poslat rezervni tim jer ga nemaju.
Teško se u ovoj ligi igrači oporavljaju jer svi koriste mali broj igrača zbog malo kvalitete...
Zadnja linija im je zbunjola a vezni red loše reagira na agresivnost, samo ponovit onu zelju u prošloj utakmici i samo je pitanje koliko će komada završit u njihovoj mreži.
Ajde Zrinja
I have a dream
Svima nam je jasno da smo kvalitetniji ali kup je kup ,uvijek bude neko iznenađenje , ali mislim da u ovom dvoboju ne bi smjelo da ga bude.I meni su pale na pamet ove dvije stvari koje si napisao , nisam siguran da smo u optimalnoj formi tj. po onoj jednoj utakmici sa Slavijom se ne može steći pravi dojam i druga jako bitna stvar je da ako ne primimo gol pod BB onda smo obavili veći dio posla.westherc je napisao/la:Još jedan "derbi" mada po trenutnom Veležu nije jer ne očekujem lijepu utakmicu...
Ajde Zrinja
Pet komada pet komada
ništa ispod pet komada
[youtube][/youtube]
TRESI TRESI TRESI MREŽU...
ništa ispod pet komada
[youtube][/youtube]
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
mala sara je napisao/la:Pet komada pet komada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ništa ispod pet komada
[youtube][/youtube]
Sto se mene tiče sutra dosta i 2-0
Crnov ipak igra sutra.
Dobra stvar što igra Crni, ipak uz silne izostanke, ne treba nam još njegov izostanak, ali puno bolje mora odigrati, nego protiv Slavije, inače bih ga ja lagano poslao na hlađenje da sam Mišoacovic2 je napisao/la:Crnov ipak igra sutra.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Slazem se ali prvi preduvjet za dobar rezultat je ozbiljan pristup.Nece nam niko pokloniti pobjedu ako je ne zasluzimo sami.Znaju i kone odigrati dobro narocito u gostima ali ne znaju odgovoriti na agresivnost i ona mora biti na nivou.Neka bude rezultat kao protiv Slavije i sve ok.Mandrake je napisao/la:Dobra stvar što igra Crni, ipak uz silne izostanke, ne treba nam još njegov izostanak, ali puno bolje mora odigrati, nego protiv Slavije, inače bih ga ja lagano poslao na hlađenje da sam Mišoacovic2 je napisao/la:Crnov ipak igra sutra.. Šteta zbog termina, 15h je stvarno loš termin, dosta ih neće moći doći, ipak je radni dan, meni osobno je prvo poluvrijeme upitno, ali na drugo žurno dolazim
... Realno puno smo bolji, sve osim pobjede za mene će biti razočarenje, a i vidim da većina sutra očekuje rutinsku pobjedu, što je i logično, no ipak ne smije biti opuštanja, agresivno od početka, tehnički smo puno jači i uz pravi pristup igrača na terenu, već sutra se može napraviti značajan korak ka polufinalu
Sto su se napalili internet navijaci sami sebe hrabre, a sutra im se sprema metla...
Ako Crni bude raspolozen jao ti ga njima, nece ni biti uzvratne utakmice jer ce ih internet huligani pobacat u Neretvu, pa nece imati ko igrat. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Ako Crni bude raspolozen jao ti ga njima, nece ni biti uzvratne utakmice jer ce ih internet huligani pobacat u Neretvu, pa nece imati ko igrat. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
I have a dream
Potpisujem!acovic2 je napisao/la:
Slazem se ali prvi preduvjet za dobar rezultat je ozbiljan pristup.Nece nam niko pokloniti pobjedu ako je ne zasluzimo sami.Znaju i kone odigrati dobro narocito u gostima ali ne znaju odgovoriti na agresivnost i ona mora biti na nivou.Neka bude rezultat kao protiv Slavije i sve ok.
I ja sutra očekujem i zahtjevam od Crnog da DOMINIRAwestherc je napisao/la:Sto su se napalili internet navijaci sami sebe hrabre, a sutra im se sprema metla...
E moj starac 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Bit će nam zadovoljstvostaragarda je napisao/la:sutra ove vrapcicane isprasite sa 2 razlike..mislim da je to sasvim dovoljno za miran revans....kad ih drina natrpa mozete vala i vi....mada oni sada ulazu u stadion i rasvjetu...naprodavalo se to utakmica a i premijer im je bio naklonjen....sa akcentom na BIO....sretno vam sutra i da im ugasite evropske snove,again
![]()
....mada mi nije jasno ni da vas prodzu kako misle i kome kup uzet al et
....valjda su kao slozili ekipu za evropu ovo ono
![]()
Pozdrav slobodarskoj i slobodnomislećoj Tuzli!
http://www.htvoscarc.com/sport-bih/kup- ... tv-oscar-c" onclick="window.open(this.href);return false;
evo za one koji ne mogu danas na utakmicu
#Ausilio OUT
1.
Hvala staragarda na željama
a vi Rodjeni mars sa teme ne pišemo ni mi po vašoj
2.
Bem ti kladionicu
kec 1.45 u williamsu
u ostalom ima i komplet ostala ponuda za igrati dakle golovi,poluvrjeme kraj,itd itd
Više bi volio da nema nikako igrati ove naše klubove
3.
Inace za razliku od mojih kolega forumasa ja sam ubjedjen u pobjedu nasih i to bar dva gola razlike
što se tice situcije u gradu brate kao da se i ne igra nikakva utakmica
da nije ovoga marša drotova prema stadionu nebi ni znao da se nesto desava u gradu
Hvala staragarda na željama
a vi Rodjeni mars sa teme ne pišemo ni mi po vašoj
2.
Bem ti kladionicu
kec 1.45 u williamsu
u ostalom ima i komplet ostala ponuda za igrati dakle golovi,poluvrjeme kraj,itd itd
Više bi volio da nema nikako igrati ove naše klubove
3.
Inace za razliku od mojih kolega forumasa ja sam ubjedjen u pobjedu nasih i to bar dva gola razlike
što se tice situcije u gradu brate kao da se i ne igra nikakva utakmica
da nije ovoga marša drotova prema stadionu nebi ni znao da se nesto desava u gradu
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Taj oscar us stream je offline.Jericho je napisao/la:http://www.htvoscarc.com/sport-bih/kup- ... tv-oscar-c
Steta. Al bili smo puno bolja momcad iako to nije bila neka igra. Pa par puta oni presli na nasu polovinu i zabiju 2 gola. Po meni niti jedan penal nije bio. Al Kreso opet uzima i jbena stativa. Al sta's.
Jos Stevo promasinono u nadoknadi, nije bilo srece ni dovoljno znanja.
Ali nista nije gotovo, mora se ici na pobjedu u revansu. Oni su nikakva momcad, pogotovo im obrana.
Miso je krenuo li-la, uvjeren sam da bi ih s igrom od jeseni razbili.
Jos Stevo promasinono u nadoknadi, nije bilo srece ni dovoljno znanja.
Ali nista nije gotovo, mora se ici na pobjedu u revansu. Oni su nikakva momcad, pogotovo im obrana.
Miso je krenuo li-la, uvjeren sam da bi ih s igrom od jeseni razbili.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Šteta, puno smo bolji bili 
Ispromašivali smo se da valja, ali bit će bolje u drugoj utakmici
Ispromašivali smo se da valja, ali bit će bolje u drugoj utakmici
Ono što sam pisao jučer se nažalost djelomično ostvarilo.Kup je čudan i tu uvijek bude iznenađenja i ovo je jedno od tih.Kone su par puta prešle centar ,od dva opasna napada su jedan zabili.Mi nismo imali sreće ali mi također nije jasno Mišino razmišljanje.Na klupi Miminović,Nikolić
za mene totalno nelogično i sa njima u igri smo bili puno opasniji ali isto tako ne može Mišo zabiti penal ili ono na kraju -trostruki zicer
.Realno prvo poluvrijeme kao protiv Slavije a drugo poluvrijeme je bilo bolje ,stisnuli smo ih u 20 metara ali nije bilo ni sreće.Ako je suditi po ovih 20 minuta ja mislim da će Sven Dedić biti pojačanje i nasljednik Ivana Crnova.Čak sam u to siguran.Čovjek zna s loptom , to se odmah vidi , kad se malo uigraju on i Pero će praviti dar-mar na lijevoj strani.
Ognjen Valjić se opet "proslavio" , naročito penalima.Kako sudije zakuhaju to je za nepovjerovati
.
Iznenadila me posjeta , po meni oko 5000 , jer radni dan i termin u 15,00 nije baš idealan ali očito smo se poželjeli nogometa i Zrinje.Ali kakva korist od te dobre posjete kad na kraju ponovno moram yebat mamicu nekolicini retardiranih idiota koji svaku tekmu Zrinji iz džepa izbijaju ogromne novce pa i danas su nam oteli par tisuća maraka i dali ih sarajevskom savezu.Svaka im čast , samo ne znam zašto ultrasi (ona normalna većina) to dopušta i trpi iz utakmice u utakmicu a i MUP bi mogao malko istražiti ove zaštitare koji ih navodno pretresaju na ulazu jer očito svaki put unose arsenal.
Također da spomenem ženski dio familije onim podveleškim krkanima sa gornje tribine koji su gađali ljude na dojnjoj tribini kamenjem i bakljama.Dobro, ja znam da se podveležac prepao kad su mu zapalili baklju u ruci ali nisu ih morali bacati na ljude a i kod njih je glavni sport još uvijek kamena s ramena pa je i to za očekivati ali ipak.....
Usput , nije ovo još ni izbliza gotovo , u Vrapčićima slijedi šou
Ognjen Valjić se opet "proslavio" , naročito penalima.Kako sudije zakuhaju to je za nepovjerovati
.
Iznenadila me posjeta , po meni oko 5000 , jer radni dan i termin u 15,00 nije baš idealan ali očito smo se poželjeli nogometa i Zrinje.Ali kakva korist od te dobre posjete kad na kraju ponovno moram yebat mamicu nekolicini retardiranih idiota koji svaku tekmu Zrinji iz džepa izbijaju ogromne novce pa i danas su nam oteli par tisuća maraka i dali ih sarajevskom savezu.Svaka im čast , samo ne znam zašto ultrasi (ona normalna većina) to dopušta i trpi iz utakmice u utakmicu a i MUP bi mogao malko istražiti ove zaštitare koji ih navodno pretresaju na ulazu jer očito svaki put unose arsenal.
Također da spomenem ženski dio familije onim podveleškim krkanima sa gornje tribine koji su gađali ljude na dojnjoj tribini kamenjem i bakljama.Dobro, ja znam da se podveležac prepao kad su mu zapalili baklju u ruci ali nisu ih morali bacati na ljude a i kod njih je glavni sport još uvijek kamena s ramena pa je i to za očekivati ali ipak.....
Usput , nije ovo još ni izbliza gotovo , u Vrapčićima slijedi šou
Stipu ga , bit će slađe u srijedu slaviti u Vrapčićima na "knauf areni".
Kakvi seljaci majko mila, pa baklja umalo ne pogodi ono dijete u glavu...
Bit ce gusto u uzvratu, ali vjerujem da cete proci, pa ako Bog da, hercegovacko finale
Bit ce gusto u uzvratu, ali vjerujem da cete proci, pa ako Bog da, hercegovacko finale
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.