zato su i uvalili nama ovog ćutuka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
A mi cemo biti u boljoj situaciji?Bosco je napisao/la:Odličan rok na kraju za nas, Benayoun je tu da popuni mjesto do zime kada 100% krećemo na Hazarda![]()
Dotad će Lille izgubit sve šanse za prvenstvo, ispast će iz LP i bit će jeftiniji nego sad. Ali dobili smo Artetu, ogromno pojačanje, lik je preiskusan i odličan vezni. Zadooljan sam urađenim poslom u zadnja 2 dana.
Sad je tek peti stoper, sad me zaboli za njega.armin arsenalovac je napisao/la:Nije valjda sqillaci ostao ? :O
Wenger je zaslužio onim što je uradio za Arsenal da ode u City ili United(kada SAF odradi svoje)Da osvoji i LP više.U Arsenalu jednom imao priliku za to i više neće nikad-Paja je napisao/la:Wenger nece iz Arsenala nije prodana dusa kao neki.NoName je napisao/la:Da, na kloca. Hajde super, čekamo i taj dan da osvane i da Edin potpiše za Arsenal, doduše, mislim da je i danas on već malo prestar za Wengera ali ko zna... Ili, možda će prije AW u City, šta ti misliš? Pa tamo mu je pola igrača koje je on izgradio, ne bi mu bilo teško da se uklopi.-Paja je napisao/la:Pretpostavljam da mislis na kloca? Pa napredovao je decko i mislim da bi uz ovakavo zalaganje za dvije tri godina mozda mogao cak i da ima mjesta u Arsenalu.
Danasnji transferi su nerezonski potezi ocajnika,.. Venger je uvijek studiozno i dugovremeno odredjivao nova pojacanja. Bice da mu je zadnja tekma ulila veliko nepovjerenje i donekle pomutila razum. Kupi covjek sve sto je bilo dostupno. Doveo bi i Mravca da mu ga je neko ponudioAllGunsBlazing je napisao/la:Na kraju nije ispalo loše. Gervais Yao Kouassi Gervinho, Carl Daniel Jenkinson, Alexander Mark David Alex Oxlade-Chamberlain, Park Chu-Young, Andre Clarindo dos Santos, Per Mertesacker, Yosef Shai Yossi Benayoun i Mikel Arteta Amatriain.
Ovo nije moje, ali mislim da je dobro opisano, ko je sve dosao, odbrana i napad definitivno jaci nego prosle godine, vezni red slabiji, ali ne za toliko koliko je bio prije par utakmica, jos povratak Jacka i to se moze dobro ukomponovati..
Valencia je napisao/la:Danasnji transferi su nerezonski potezi ocajnika,.. Venger je uvijek studiozno i dugovremeno odredjivao nova pojacanja. Bice da mu je zadnja tekma ulila veliko nepovjerenje i donekle pomutila razum. Kupi covjek sve sto je bilo dostupno. Doveo bi i Mravca da mu ga je neko ponudioAllGunsBlazing je napisao/la:Na kraju nije ispalo loše. Gervais Yao Kouassi Gervinho, Carl Daniel Jenkinson, Alexander Mark David Alex Oxlade-Chamberlain, Park Chu-Young, Andre Clarindo dos Santos, Per Mertesacker, Yosef Shai Yossi Benayoun i Mikel Arteta Amatriain.
Ovo nije moje, ali mislim da je dobro opisano, ko je sve dosao, odbrana i napad definitivno jaci nego prosle godine, vezni red slabiji, ali ne za toliko koliko je bio prije par utakmica, jos povratak Jacka i to se moze dobro ukomponovati...
Ovo sigurno nisu pojacanja koja mogu donjeti velike rezultate,.. Za Arsenal ce biti uspjeh ako dobave neku od pozicija koje vode u Ligu prvaka. Nisam ubjedjen da ce uspjeti, naprotiv,..
Ajde prijatelju malo ga za nas opiši, mislim da je za veliku većinu ovdje on totalna nepoznanica.muXmania je napisao/la:pretjeruješ, Arteta je odličan igrač i dobar dodatak iskustva ovoj mlađahnoj družini...
Idealan scenarij baš.AllGunsBlazing je napisao/la:Idealni scenarij za Januar, potpisati Hazarda i predugovor sa Cahillom...
Jesi sam smislio ili ti je neko pomogao u smisljanju ove krajnje duhovite opaske?Wenger je zaslužio onim što je uradio za Arsenal da ode u City ili United(kada SAF odradi svoje)Da osvoji i LP više.U Arsenalu jednom imao priliku za to i više neće nikad
za mene je ovo dovoljnoBosco je napisao/la:Ajde prijatelju malo ga za nas opiši, mislim da je za veliku većinu ovdje on totalna nepoznanica.muXmania je napisao/la:pretjeruješ, Arteta je odličan igrač i dobar dodatak iskustva ovoj mlađahnoj družini...
izasao mish iz rupe-Paja je napisao/la:Jesi sam smislio ili ti je neko pomogao u smisljanju ove krajnje duhovite opaske?Wenger je zaslužio onim što je uradio za Arsenal da ode u City ili United(kada SAF odradi svoje)Da osvoji i LP više.U Arsenalu jednom imao priliku za to i više neće nikad
Najjace mi je kad se panjevi prave mudri...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.