Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

jackyy
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la jackyy » 01 sep 2011, 00:25

Breaking news: Liverpool midfielder Raul Meireles has signed a four-year contract with Chelsea, the Stamford Bridge club have confirmed.

zato su i uvalili nama ovog ćutuka :lol: :lol:
My Heart, My Life, My Arsenal !

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 sep 2011, 00:27

Bosco je napisao/la:Odličan rok na kraju za nas, Benayoun je tu da popuni mjesto do zime kada 100% krećemo na Hazarda ;)

Dotad će Lille izgubit sve šanse za prvenstvo, ispast će iz LP i bit će jeftiniji nego sad. Ali dobili smo Artetu, ogromno pojačanje, lik je preiskusan i odličan vezni. Zadooljan sam urađenim poslom u zadnja 2 dana.
A mi cemo biti u boljoj situaciji?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2011, 00:27

Da je mlađi jedno deset godina, bio bi pravo pojačanje :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 01 sep 2011, 00:28

Realno, dobro je ovo prošlo :D Arteta 4 godine u Arsenalu :) odličan igrač. Na zimskom, po Hazarda i to je to :D
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 01 sep 2011, 00:28

Nije valjda sqillaci ostao ? :O

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 sep 2011, 00:29

Da, jer je bolje igrat za nikakav Arsenak nego za nikakav Lille. Osim toga dobit će finu platu još je sam Eden priznao 100 puta da je navijač Arsenala, a danas je tražio transfer request ali Arsenal ga nije mogao potpisat jer se smijem kladit da su u Lilleu tražili baš previše.
armin arsenalovac je napisao/la:Nije valjda sqillaci ostao ? :O
Sad je tek peti stoper, sad me zaboli za njega.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 sep 2011, 00:30

Idealni scenarij za Januar, potpisati Hazarda i predugovor sa Cahillom...
Celik!3,2,2.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2011, 00:33

-Paja je napisao/la:
NoName je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Pretpostavljam da mislis na kloca? Pa napredovao je decko i mislim da bi uz ovakavo zalaganje za dvije tri godina mozda mogao cak i da ima mjesta u Arsenalu.
Da, na kloca. Hajde super, čekamo i taj dan da osvane i da Edin potpiše za Arsenal, doduše, mislim da je i danas on već malo prestar za Wengera ali ko zna... Ili, možda će prije AW u City, šta ti misliš? Pa tamo mu je pola igrača koje je on izgradio, ne bi mu bilo teško da se uklopi.
Wenger nece iz Arsenala nije prodana dusa kao neki.
Wenger je zaslužio onim što je uradio za Arsenal da ode u City ili United(kada SAF odradi svoje)Da osvoji i LP više.U Arsenalu jednom imao priliku za to i više neće nikad
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 01 sep 2011, 00:33

AllGunsBlazing je napisao/la:Na kraju nije ispalo loše. Gervais Yao Kouassi Gervinho, Carl Daniel Jenkinson, Alexander Mark David Alex Oxlade-Chamberlain, Park Chu-Young, Andre Clarindo dos Santos, Per Mertesacker, Yosef Shai Yossi Benayoun i Mikel Arteta Amatriain.
Ovo nije moje, ali mislim da je dobro opisano, ko je sve dosao, odbrana i napad definitivno jaci nego prosle godine, vezni red slabiji, ali ne za toliko koliko je bio prije par utakmica, jos povratak Jacka i to se moze dobro ukomponovati..
Danasnji transferi su nerezonski potezi ocajnika,.. Venger je uvijek studiozno i dugovremeno odredjivao nova pojacanja. Bice da mu je zadnja tekma ulila veliko nepovjerenje i donekle pomutila razum. Kupi covjek sve sto je bilo dostupno. Doveo bi i Mravca da mu ga je neko ponudio :mrgreen: .

Ovo sigurno nisu pojacanja koja mogu donjeti velike rezultate,.. Za Arsenal ce biti uspjeh ako dobave neku od pozicija koje vode u Ligu prvaka. Nisam ubjedjen da ce uspjeti, naprotiv,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 sep 2011, 00:35

Standardni reprezentativci Brazila,Njemacke te Obale Slonovace nisu neka pojacanja, odo spavat..
Celik!3,2,2.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 01 sep 2011, 00:35

pretjeruješ, Arteta je odličan igrač i dobar dodatak iskustva ovoj mlađahnoj družini...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

jackyy
Kontakt:

Post Postao/la jackyy » 01 sep 2011, 00:35

Valencia je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Na kraju nije ispalo loše. Gervais Yao Kouassi Gervinho, Carl Daniel Jenkinson, Alexander Mark David Alex Oxlade-Chamberlain, Park Chu-Young, Andre Clarindo dos Santos, Per Mertesacker, Yosef Shai Yossi Benayoun i Mikel Arteta Amatriain.
Ovo nije moje, ali mislim da je dobro opisano, ko je sve dosao, odbrana i napad definitivno jaci nego prosle godine, vezni red slabiji, ali ne za toliko koliko je bio prije par utakmica, jos povratak Jacka i to se moze dobro ukomponovati..
Danasnji transferi su nerezonski potezi ocajnika,.. Venger je uvijek studiozno i dugovremeno odredjivao nova pojacanja. Bice da mu je zadnja tekma ulila veliko nepovjerenje i donekle pomutila razum. Kupi covjek sve sto je bilo dostupno. Doveo bi i Mravca da mu ga je neko ponudio :mrgreen: .

Ovo sigurno nisu pojacanja koja mogu donjeti velike rezultate,.. Za Arsenal ce biti uspjeh ako dobave neku od pozicija koje vode u Ligu prvaka. Nisam ubjedjen da ce uspjeti, naprotiv,..

negativci nam netrebaju ;)
My Heart, My Life, My Arsenal !

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 01 sep 2011, 00:36

nisu negativci vec neko ko realno gleda na stvari
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 sep 2011, 00:36

muXmania je napisao/la:pretjeruješ, Arteta je odličan igrač i dobar dodatak iskustva ovoj mlađahnoj družini...
Ajde prijatelju malo ga za nas opiši, mislim da je za veliku većinu ovdje on totalna nepoznanica. :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 sep 2011, 00:37

Ovo jesu očajni potezi Wengera al na kraju i nisu toliko loša pojačanja, pogotovo mislim na Artetu i na Mertesakera ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 01 sep 2011, 00:38

AllGunsBlazing je napisao/la:Idealni scenarij za Januar, potpisati Hazarda i predugovor sa Cahillom...
Idealan scenarij baš. :D

I da i ja kažem da sam zadovoljan.
Realno sad Arsenal ima 3 kvalitetna štopera, dobru sredinu (nije baš Fabregas) al' Arteta ima 29 godina (i ovo mu je zadnji transfer :mrgreen: ).

Realno imamo 2 back up-a za cijelu sredinu (Jusuf i Mozart),onaj talenat zamjena za RvP-a, ima IQ veći od CR/ za čak 30 :lol:

Na krilima Wenger je uradio parvi posao, to mogu slobodno reći,pojačanja u odnosu na prošlu godinu.

Ne mogu samo da vjerujem da neće biti više tolikih transfera glavnih igrača. :mrgreen:
Jack-vatreni navijač Arsenala,Santos,Jusuf i Arteta stari,RvP,Marouane,Gervinho i Per takodje navijači Arsenala,nekoliko Engleza i Britanac, koji nemaju baš kud ići i Sagna, za kog ne vjerujem da će ići, al' i da ode jednog dana, nema veze i dalje ostaje kostur. :D

Može ih par otići, al' niko od njih još nije ime (sem Szczesnya). :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 sep 2011, 00:39

Wenger je zaslužio onim što je uradio za Arsenal da ode u City ili United(kada SAF odradi svoje)Da osvoji i LP više.U Arsenalu jednom imao priliku za to i više neće nikad
Jesi sam smislio ili ti je neko pomogao u smisljanju ove krajnje duhovite opaske?

Najjace mi je kad se panjevi prave mudri...

Pojacanja nisu potez ocajnika vec samo smirivanej strasti, sad lagano pauza, neki ozlijedjeni se vracaju, suspenzije se privode kraju, sezona je duga i tek je pocela, nista nam ne stoji na putu i ne vidim nikakvu prepreku u pohodu na trofeje.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 01 sep 2011, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 01 sep 2011, 00:40

Bosco je napisao/la:
muXmania je napisao/la:pretjeruješ, Arteta je odličan igrač i dobar dodatak iskustva ovoj mlađahnoj družini...
Ajde prijatelju malo ga za nas opiši, mislim da je za veliku većinu ovdje on totalna nepoznanica. :)
za mene je ovo dovoljno
slika
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 sep 2011, 00:40

-Paja je napisao/la:
Jesi sam smislio ili ti je neko pomogao u smisljanju ove krajnje duhovite opaske?

Najjace mi je kad se panjevi prave mudri...
izasao mish iz rupe :D
You are someone else I am still right here

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 01 sep 2011, 00:41

MOzel neko doprijet do arsenalove stranice ? :)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.