Ne vidim.gavran je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/32148594815/sport/U%20nedjelju%20odigrana%20najkontroverznija%20utakmica%20svih%20vremena/?ref=najcitaniji
da i ovo nije bilo protiv slobode

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne vidim.gavran je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/32148594815/sport/U%20nedjelju%20odigrana%20najkontroverznija%20utakmica%20svih%20vremena/?ref=najcitaniji
da i ovo nije bilo protiv slobode
avaz..smori ti vise...de jedan sokic od zove mahni...skontali smo da si saljivdzija strasan a bogami i komedijas..hajd sad sa teme..lagano u skokovimagavran je napisao/la:mozda vas kupi radoncic pa budete sloboda-avaz
jesi ti naporan lik u pm ..imas li kakva druga posla u svom zivotu majketi?..mislim citam te ovako nisam ti nikad nesto replicirao zato sto si za mene neko ko nije vrijedan da se ulazi u normalnu ili nenormalnu raspravu..de povuci se reci roditeljima da ti iskljuce taj internet jer propast ces u zivotu..de popusti narod care po forumu ima ovdje i normalnihgavran je napisao/la:mozda vas kupi radoncic pa budete sloboda-avaz
A ja mislim da ti je pametnije da šutiš seljačino jednajug-onostalgicar je napisao/la:mislim da je vrijeme da se ovaj topic prebaci vise mu nije ovdje mjesto
Hahaha hladnoTuzla950 je napisao/la:A ja mislim da ti je pametnije da šutiš seljačino jednajug-onostalgicar je napisao/la:mislim da je vrijeme da se ovaj topic prebaci vise mu nije ovdje mjesto
Da se razumijemo vama u Tuzli je pravo hladno jer ste u odnosu na ostale timove na tabeli u minusu i stoga vas razumijem.... A sto se tice topica on stvarno treba da se prebaci jer je vec i verifikovano da je Gradina novi premijerligas a Sloboda.........SiggySinatra je napisao/la:Hahaha hladnoTuzla950 je napisao/la:A ja mislim da ti je pametnije da šutiš seljačino jednajug-onostalgicar je napisao/la:mislim da je vrijeme da se ovaj topic prebaci vise mu nije ovdje mjesto![]()
Bgm druze kod nas sunce ubiTomaZdravkovic je napisao/la:Da se razumijemo vama u Tuzli je pravo hladno jer ste u odnosu na ostale timove na tabeli u minusu i stoga vas razumijem.... A sto se tice topica on stvarno treba da se prebaci jer je vec i verifikovano da je Gradina novi premijerligas a Sloboda.........SiggySinatra je napisao/la:Hahaha hladnoTuzla950 je napisao/la: A ja mislim da ti je pametnije da šutiš seljačino jedna![]()
Admin ili Moderator neka prebaci i to je to,a tebi Tomo je pametnije da se uhvatiš kakve kafane i da zapjevaš "kafana je moja sudbina" ,a da ne možeš jer si u tabutu.TomaZdravkovic je napisao/la: Da se razumijemo vama u Tuzli je pravo hladno jer ste u odnosu na ostale timove na tabeli u minusu i stoga vas razumijem.... A sto se tice topica on stvarno treba da se prebaci jer je vec i verifikovano da je Gradina novi premijerligas a Sloboda.........
Kad se prvenstvo završilo sjetio sam se jednog posta i dugo sam tražio ovaj post i evo nađoh ga. Ovaj lik (Čiko) je kriv za stanje u Slobodi i što je Sloboda ispala. Postano 08.02.2011.Probisvjet je napisao/la:Hahahahahaha huhuhuhuhuuh e svaka ti dala! Sto me oraspolozi i nasmija!lijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E degena i humora, svaka ti cast!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odakle jarrane dolazis, treba li ti sta? Tramadol???![]()
![]()
![]()
i jel ti dusa sad na mjestu eto bas nam je drago sto si se ti sjetio pa pronaso ovaj post jupi, hajde sad se potrudi pa nadji sta jos zanimljivijehusein veličanstveni je napisao/la:Kad se prvenstvo završilo sjetio sam se jednog posta i dugo sam tražio ovaj post i evo nađoh ga. Ovaj lik (Čiko) je kriv za stanje u Slobodi i što je Sloboda ispala. Postano 08.02.2011.Probisvjet je napisao/la:Hahahahahaha huhuhuhuhuuh e svaka ti dala! Sto me oraspolozi i nasmija!lijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E degena i humora, svaka ti cast!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odakle jarrane dolazis, treba li ti sta? Tramadol???![]()
![]()
![]()
Hajde ali baba furaj sa temehusein veličanstveni je napisao/la:Pa kad bolje razmislim čovjek je i bio u pravu nek ste vala ispali, ako bogda dugo godina igrali u drugoj ligi.
konto sam ti nesto i odgovorit....al kad skontam i zamislim kako je tezak zivot sam od sebe u jednoj kasabi fakat mi ne ostane nista drugo nego da te zalim...nego,posto u 7 padne mrak u tom tvom tamnom vilajetu i mogu mislit kolko se smaras od dosade de ti nama jos kakvih postova od prije par godina nadzihusein veličanstveni je napisao/la:Pa kad bolje razmislim čovjek je i bio u pravu nek ste vala ispali, ako bogda dugo godina igrali u drugoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.