FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2012, 21:56

gavran je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/32148594815/sport/U%20nedjelju%20odigrana%20najkontroverznija%20utakmica%20svih%20vremena/?ref=najcitaniji

da i ovo nije bilo protiv slobode
Ne vidim. :shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 08 jun 2012, 21:57

Ma nek nas kupuje ko hoce samo nek da para za klub ha ya

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 08 jun 2012, 22:42

gavran je napisao/la:mozda vas kupi radoncic pa budete sloboda-avaz
avaz..smori ti vise...de jedan sokic od zove mahni...skontali smo da si saljivdzija strasan a bogami i komedijas..hajd sad sa teme..lagano u skokovima
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jun 2012, 22:57

gavran je napisao/la:mozda vas kupi radoncic pa budete sloboda-avaz
jesi ti naporan lik u pm ..imas li kakva druga posla u svom zivotu majketi?..mislim citam te ovako nisam ti nikad nesto replicirao zato sto si za mene neko ko nije vrijedan da se ulazi u normalnu ili nenormalnu raspravu..de povuci se reci roditeljima da ti iskljuce taj internet jer propast ces u zivotu..de popusti narod care po forumu ima ovdje i normalnih

Mislim nije tvoj post nista tu sporan da budem jasan, ali si brate naporan zato sto sam te citao ranije i nisam previse obracao paznju ni trudio se da ti sta odgovorim.. daj malo idi na svoju temu sad cete u evropu popusti se ba nas i nagadjanja kako cemo se mi zvat jel Sloboda-Avaz, Sloboda-Dodik, Sloboda-Bobar i td..to je nasa stvar
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzla1994
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla1994 » 09 jun 2012, 11:07

imal kakvih gibanja u klubu sto se tice igrackog kadra?
"MI SMI FUKARE IZ GRADA SOLI QRAC NAS BOLI TUZLA NAS VOLI"
FKR 87

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 jun 2012, 11:30

mislim da je vrijeme da se ovaj topic prebaci vise mu nije ovdje mjesto

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 09 jun 2012, 11:52

jug-onostalgicar je napisao/la:mislim da je vrijeme da se ovaj topic prebaci vise mu nije ovdje mjesto
A ja mislim da ti je pametnije da šutiš seljačino jedna :!:

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 09 jun 2012, 12:05

Tuzla950 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:mislim da je vrijeme da se ovaj topic prebaci vise mu nije ovdje mjesto
Hahaha hladno 8-) :lol:

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 09 jun 2012, 12:09

SiggySinatra je napisao/la:
Tuzla950 je napisao/la:
Da se razumijemo vama u Tuzli je pravo hladno jer ste u odnosu na ostale timove na tabeli u minusu i stoga vas razumijem.... A sto se tice topica on stvarno treba da se prebaci jer je vec i verifikovano da je Gradina novi premijerligas a Sloboda......... :P
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 09 jun 2012, 12:14

TomaZdravkovic je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:
Tuzla950 je napisao/la: A ja mislim da ti je pametnije da šutiš seljačino jedna :!:
Da se razumijemo vama u Tuzli je pravo hladno jer ste u odnosu na ostale timove na tabeli u minusu i stoga vas razumijem.... A sto se tice topica on stvarno treba da se prebaci jer je vec i verifikovano da je Gradina novi premijerligas a Sloboda......... :P
Bgm druze kod nas sunce ubi :lol: :lol:

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 09 jun 2012, 16:20

TomaZdravkovic je napisao/la: Da se razumijemo vama u Tuzli je pravo hladno jer ste u odnosu na ostale timove na tabeli u minusu i stoga vas razumijem.... A sto se tice topica on stvarno treba da se prebaci jer je vec i verifikovano da je Gradina novi premijerligas a Sloboda......... :P
Admin ili Moderator neka prebaci i to je to,a tebi Tomo je pametnije da se uhvatiš kakve kafane i da zapjevaš "kafana je moja sudbina" ,a da ne možeš jer si u tabutu.

Što ne volim kad seljak dođe i počne pametovat u PM :!:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 09 jun 2012, 22:01

Probisvjet je napisao/la:
lijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola
Hahahahahaha huhuhuhuhuuh e svaka ti dala! Sto me oraspolozi i nasmija! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E degena i humora, svaka ti cast! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odakle jarrane dolazis, treba li ti sta? Tramadol??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad se prvenstvo završilo sjetio sam se jednog posta i dugo sam tražio ovaj post i evo nađoh ga. Ovaj lik (Čiko) je kriv za stanje u Slobodi i što je Sloboda ispala. Postano 08.02.2011.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 jun 2012, 23:40

husein veličanstveni je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
lijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola
Hahahahahaha huhuhuhuhuuh e svaka ti dala! Sto me oraspolozi i nasmija! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E degena i humora, svaka ti cast! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odakle jarrane dolazis, treba li ti sta? Tramadol??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad se prvenstvo završilo sjetio sam se jednog posta i dugo sam tražio ovaj post i evo nađoh ga. Ovaj lik (Čiko) je kriv za stanje u Slobodi i što je Sloboda ispala. Postano 08.02.2011.
i jel ti dusa sad na mjestu eto bas nam je drago sto si se ti sjetio pa pronaso ovaj post jupi, hajde sad se potrudi pa nadji sta jos zanimljivije

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 09 jun 2012, 23:51

Pa kad bolje razmislim čovjek je i bio u pravu nek ste vala ispali, ako bogda dugo godina igrali u drugoj ligi.
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 09 jun 2012, 23:58

husein veličanstveni je napisao/la:Pa kad bolje razmislim čovjek je i bio u pravu nek ste vala ispali, ako bogda dugo godina igrali u drugoj ligi.
Hajde ali baba furaj sa teme

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2012, 00:03

a gori ste vi sto ih citate i citirate.....znas sto mene boli qurac sto on nama ovo zeli pihh :)...prestanite ba ljude citat moj vam je savjet..procitaj ali koga ba boli **** za misljenje i zelje navijaca koji nas ne gotive?...zajebat ba njih imamo mi preceg posla, a ne zamarat se jos i sa tim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 jun 2012, 03:18

husein veličanstveni je napisao/la:Pa kad bolje razmislim čovjek je i bio u pravu nek ste vala ispali, ako bogda dugo godina igrali u drugoj ligi.
konto sam ti nesto i odgovorit....al kad skontam i zamislim kako je tezak zivot sam od sebe u jednoj kasabi fakat mi ne ostane nista drugo nego da te zalim...nego,posto u 7 padne mrak u tom tvom tamnom vilajetu i mogu mislit kolko se smaras od dosade de ti nama jos kakvih postova od prije par godina nadzi :? ...kakav pacijent...za medalje :D :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 10 jun 2012, 12:17

Mrzi covjek Tuzlu, a pola familije mu garant zivi od Tuzle, a i skoluju se u Tuzli...

Tipicni likovi iz Kalesije,Gradacca,Banovica,Srebrenika i Zivinica...

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 10 jun 2012, 14:43

Vrijeme da se ova tema prebaci tamo gdje joj je i mjesto :mrgreen: A mi iz kasabe ćemo gledati premijerligaške utakmice a i vama bujrum u pogledate koju utakmicu

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 10 jun 2012, 15:34

Ne znam sta je smjesnije vi sto dopustate da vas ovi nerviraju il ovi sto nerviraju hahahaha :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.