Postao/la dimitrijevic » 17 sep 2014, 01:02
Nemojte o njima vise kad se sve vec zna.Da pojasnim njima jos jednom pustena utakmica,uzele se pare i bodovi za narednu sezonu.Amar pustio iz razloga sto mu niste dragi,a najvise zbog para i bodova iduce godine.Ja sam bio sretan sto ste ispali i nama se prekinuo niz jer u Tuzli prije toga petnaest godina docekani smo na noz.Gadjanje ciglama,kamenovanje,grube igre na terenu.Ima ovaj jovanmaksimovic@ ja nisam dobar sa statistikom,pa nek nadje koliko puta ste bili u opasnoj zoni na polusezoni ili mjesto ili dva gore i onda se uklopiili u ligu cuvene trojke na celu saveza i narednu polusezonu sve potukli na domacem terenu bez ikakve sanse bilo kome da uzme bodove.Toliko o tome...
Nije samo rijec o Slobodi.Bosnjo je cudo vidjeli ste u Mostaru prosle godine,njima zlocinci njihovi proslave titulu,a protiv Zelje se nabriju i citav Mostar bruji kako ce zeljo biti Qrac sampion.Ovo govorim zato sto niko ne podnosi nas uspjeh i titule i nikad od njih niko nece reci da su zasluzene,a karanje je bilo u svim segmentima.O pitarima da ne govorim...
Nisam bio u MG pa ne znam kako je izgledalo,ali pobjeda najvaznija.
Sretan ti rodjendan Zeljeznicare! Jos malo pa sto godina prkosa i slave !
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "