FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Bayern ponudio 35 mil e za 22 godišnjeg čileanca Alexis Sancheza navodno to je želja Uli Hoenessa a takođe su zainteresovani za dva stopera Udinesea Cristiana Zapatu i Maurica Islu...Sancheza bi definitivno volio vidjeti na AA..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anton 1983
- Kontakt:
I ti vjeruješ da smo mi to stvarno napravili?Saurman je napisao/la:Bayern ponudio 35 mil e za 22 godišnjeg čileanca Alexis Sancheza navodno to je želja Uli Hoenessa a takođe su zainteresovani za dva stopera Udinesea Cristiana Zapatu i Maurica Islu...Sancheza bi definitivno volio vidjeti na AA..

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Gdje ima dima ima i vatreanton 1983 je napisao/la:I ti vjeruješ da smo mi to stvarno napravili?Saurman je napisao/la:Bayern ponudio 35 mil e za 22 godišnjeg čileanca Alexis Sancheza navodno to je želja Uli Hoenessa a takođe su zainteresovani za dva stopera Udinesea Cristiana Zapatu i Maurica Islu...Sancheza bi definitivno volio vidjeti na AA..

- badblueboylivno
- Kontakt:
Sad bih volio vidjeti Bayern u EL dogodine, samo jer omalovažavaju to odlično natjecanje. Idioti (mislim na ovu dvojicu, ne nužno na ostatak igrača tog velikana).
Hayley <3
i mislis da momak pored Reala,Barce i Man.Utd-a (koji su zainteresovani za njega) on ce preci u Bayern MunchenSaurman je napisao/la:Gdje ima dima ima i vatreanton 1983 je napisao/la:I ti vjeruješ da smo mi to stvarno napravili?Saurman je napisao/la:Bayern ponudio 35 mil e za 22 godišnjeg čileanca Alexis Sancheza navodno to je želja Uli Hoenessa a takođe su zainteresovani za dva stopera Udinesea Cristiana Zapatu i Maurica Islu...Sancheza bi definitivno volio vidjeti na AA..

pazi da nece

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anton 1983
- Kontakt:
Danas je Nerlinger bio u Stuttgartu! Kaj je moguće da mi hoćemo Arnea friedricha dofurati?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Bio bi jako dobro kratkorocno rjesenje.anton 1983 je napisao/la:Danas je Nerlinger bio u Stuttgartu! Kaj je moguće da mi hoćemo Arnea friedricha dofurati?
Vrlo je kvalitetan igrac, ima iskustva, samo naravno da nije igrac za duge staze jer je vec u godinama. A zamislite dvojac Lucio - Friedrich.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ovo sto je navodno Toni rek'o,,, gluposti.
Ako se , recimo Ribery trenutno ne osjeca sretno Bayern-u, ne zadovoljava se EL-om. Nema sanse da on nema na umu da je Inter pros'o na osnovu njegovog promasaja... Trudi se on ba. Robben je taj koji ce otici prije.
Ako se , recimo Ribery trenutno ne osjeca sretno Bayern-u, ne zadovoljava se EL-om. Nema sanse da on nema na umu da je Inter pros'o na osnovu njegovog promasaja... Trudi se on ba. Robben je taj koji ce otici prije.

- eurofighter typhoon
- Kontakt:
ma nece oni nigdje.To je vrsenje pritiska na upravu da dovede nove igrace.
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Evo vam vas talent kojeg ovde pa skoro svi volite i branite igracina nema sta

BvB Echte Liebe !!!
jel se povrijedio nakon ovog ILI?
ne branim nikoga samo glupo je na osnovu ovoga procjenjivati nečiji talenat ...Damir_BvB je napisao/la:Evo vam vas talent kojeg ovde pa skoro svi volite i branite igracina nema sta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja mogu reći da je prošlu sezonu Badstuber odigrao na velikom nivou i bio jedan od najstandardniji dok ovu sezonu je podbacio ako se može tako reći uostalom čitav bayern je igrao veoma loše
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bajernu Minshenu je mjesto u EuroLigaci

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
ljudi holgeru je 20 godina iskulirajte malo,,,da mi je jos naci tog igraca koji sa 20 godina ima konstantnost u igri
http://www.itasportpress.it/?action=rea ... izia=50148
, Jesul ovo bombe il ste stvarno zainteresovani za ove igrace ?

BvB Echte Liebe !!!
Prije bi povjerovao Expresu nego ItasportuDamir_BvB je napisao/la:http://www.itasportpress.it/?action=rea ... izia=50148
![]()
![]()
![]()
, Jesul ovo bombe il ste stvarno zainteresovani za ove igrace ?

Prema Muenchner Merkur, Bavarci su u potrazi za desnim bekom i stoperom, s namjerom da Lahma vrate na lijevu stranu gdje je igrao do dolaska Louisa van Gaala 2009. godine
Ukoliko su zaista u potrazi za desnim bekom onda to odbacuje mogućnost da na Allianz Arenu dođe Fabio Coentrao
Ukoliko su zaista u potrazi za desnim bekom onda to odbacuje mogućnost da na Allianz Arenu dođe Fabio Coentrao

Sent from my Philips Smart TV.
Sta mislis, jel bolje da Lahm ide lijevo a trazi se desni bek ili da dodje Coentrao a Lahm ostane desno?dr.adnan je napisao/la:Prema Muenchner Merkur, Bavarci su u potrazi za desnim bekom i stoperom, s namjerom da Lahma vrate na lijevu stranu gdje je igrao do dolaska Louisa van Gaala 2009. godine
Lahm je dosta opasniji lijevo a svi znamo da nema neki centarsut tako da kada je desno i nema neke koristi od njega sto se tice napada.
Bas me zanima sta ce na kraju ispast iz svega toga.

Sta je sa ove nase uprave, jel oni ne znaju igraca od cca 20 godina dovesti, nego ove istrosene od 29 i vise. Hoce Berbatova od 30 godina, prosle godine Olica, Pranjica i Tymoschuka od 30 godina. Jel njima cilj da postanemo novi milan ili sta :S.
Donekle bi mi i bilo jasno da hoce starijeg odbrambenog igraca, al meni ovo nikako se ne svidja i uvijek sam Bayern gotivio jer je dovodio perspektivne igrace i od njih pravio velike igrace, ali ovo mi se ne svidja ako ce im biti politika stvaranja jos jednog Milana, samo sa sjedistem u Minhenu :S.
Donekle bi mi i bilo jasno da hoce starijeg odbrambenog igraca, al meni ovo nikako se ne svidja i uvijek sam Bayern gotivio jer je dovodio perspektivne igrace i od njih pravio velike igrace, ali ovo mi se ne svidja ako ce im biti politika stvaranja jos jednog Milana, samo sa sjedistem u Minhenu :S.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ma sad će se svega pisati za Bayern i treba imati filter ugrađen i sve sa rezervom primati... Ipak je medijima najbitnije da se prodaju, a tek kad nešto bude na zvaničnoj stranici Bayerna, onda ću u to povjerovati...
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.