SiggySinatra je napisao/la:Ne znam sta je smjesnije vi sto dopustate da vas ovi nerviraju il ovi sto nerviraju hahahaha
Meni je najsmiješnije što seljak hoće da postane urbani građanin.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
SiggySinatra je napisao/la:Ne znam sta je smjesnije vi sto dopustate da vas ovi nerviraju il ovi sto nerviraju hahahaha
Ma dobri su ovi, gore su one sarajlije iz tih istih naselja, volim više kada vidim Cincare kako bodre Slogu iz Tojšića (2 federalna) nego kada vidim tm Lukavac i slično, ovi ne zaslužuju ni trunku poštovanja, stide se mjesta odakle su rodom.delpiero20 je napisao/la:Mrzi covjek Tuzlu, a pola familije mu garant zivi od Tuzle, a i skoluju se u Tuzli...
Tipicni likovi iz Kalesije,Gradacca,Banovica,Srebrenika i Zivinica...
ja nisam upucen u desevanja u navijackom svijetu,i nezz bgmi kako to ide sve....samo volim gledati fudbal i mogu ti reci da se ti iz lukavca ne stide svog grada,vec se ja stidim sto imam te neke pitare i manijake u gradu....al sad ti kazem ne razumijem se u to nikako,pratim slobodu jako dugo mozda i to nije uredu s moje strane....ali nisam clan nijedne grupe,valjda imam pravo gledati sta hocu...VolimTz je napisao/la:Ma dobri su ovi, gore su one sarajlije iz tih istih naselja, volim više kada vidim Cincare kako bodre Slogu iz Tojšića (2 federalna) nego kada vidim tm Lukavac i slično, ovi ne zaslužuju ni trunku poštovanja, stide se mjesta odakle su rodom.delpiero20 je napisao/la:Mrzi covjek Tuzlu, a pola familije mu garant zivi od Tuzle, a i skoluju se u Tuzli...
Tipicni likovi iz Kalesije,Gradacca,Banovica,Srebrenika i Zivinica...
Ma pusti ih ba oni sramote i seljakeTuzla950 je napisao/la:SiggySinatra je napisao/la:Ne znam sta je smjesnije vi sto dopustate da vas ovi nerviraju il ovi sto nerviraju hahahaha
Meni je najsmiješnije što seljak hoće da postane urbani građanin.
2. federalna je 3. rang takmičenja u BiHVolimTz je napisao/la: 2. federalnoj (4. liga)
jesmo seljaci i sta sad? oces marku sto si to napiso ?zeka_tm87 je napisao/la:
zbog ovog slagirani komitet mi je jos draze sto je sloboda odleprsala u drugu ligu neka tamo ostane sto duze,tuzlaci seljaci
A zašto misliš da nekog interesuje da li je tebi drago što je Sloboda ispala ili ne. Domaći navijači prave sranja a oni zabranili dolazak gostujućih navijača !? Torcida i tm naprave sranje Robijaši i Fukare ne smiju na gostovanja !? Ultrasi ganjaju igrače Red Army ne smije na Bijeli Brijeg !? logičnije ako brane nešto gostima a ne diraju domaće neka zabrane dolazak gostujućih igrača, tako da domaći navijači ne mogu više da ih gađaju kamenjem i ganjaju po terenu. Šlagirani, malo je reć'.zeka_tm87 je napisao/la: zbog ovog slagirani komitet mi je jos draze sto je sloboda odleprsala u drugu ligu neka tamo ostane sto duze,tuzlaci seljaci
kakve ces ti jazavac utakmice gledathusein veličanstveni je napisao/la:Vrijeme da se ova tema prebaci tamo gdje joj je i mjestoA mi iz kasabe ćemo gledati premijerligaške utakmice a i vama bujrum u pogledate koju utakmicu
to vam uveli tv?husein veličanstveni je napisao/la:Vrijeme da se ova tema prebaci tamo gdje joj je i mjestoA mi iz kasabe ćemo gledati premijerligaške utakmice a i vama bujrum u pogledate koju utakmicu
NK Jedinstvo Bihaćslani grad je napisao/la:kakve ces ti jazavac utakmice gledathusein veličanstveni je napisao/la:Vrijeme da se ova tema prebaci tamo gdje joj je i mjestoA mi iz kasabe ćemo gledati premijerligaške utakmice a i vama bujrum u pogledate koju utakmicu
![]()
...cuj da navratimo na tekmu
![]()
..koju
..kad budete sa gabelom igrali ili kad se sudare giganti zvijezde i travnika,recimo ..pa vi ko da cete sa arsenalom i unitedom igrat
![]()
...opusti se malo sabane....izadzi malo...ako imas gdje....
Duboko se ispričavamastra1922 je napisao/la:tuzla 950 ne vrijedaj gradacac i banovice mi ne navijamo za zelju mi navijamo za svoje klubove a ne kao pojedini
o cemu ti strucnjakdamirfile je napisao/la:NK Jedinstvo Bihaćslani grad je napisao/la:kakve ces ti jazavac utakmice gledathusein veličanstveni je napisao/la:Vrijeme da se ova tema prebaci tamo gdje joj je i mjestoA mi iz kasabe ćemo gledati premijerligaške utakmice a i vama bujrum u pogledate koju utakmicu
![]()
...cuj da navratimo na tekmu
![]()
..koju
..kad budete sa gabelom igrali ili kad se sudare giganti zvijezde i travnika,recimo ..pa vi ko da cete sa arsenalom i unitedom igrat
![]()
...opusti se malo sabane....izadzi malo...ako imas gdje....
NK Omladinac Mionica
NK Krajišnik Velika Kladuša
FK Krajina Cazin
HNK Orašje
HNK Čapljina
NK Iskra Bugojno
FK Rudar Kakanj
FK Goražde
NK SAŠK Napredak Sarajevo
NK Gradina Srebrenik
FK Budućnost Banovići
NK Bratstvo Gračanica
FK UNIS Vogošća
HNK Branitelj Mostar
NK Vitez
Sve giganti
Mislim da je prozivka u zadnjoj sedmici jula , ili prvoj sedmici augusta.footballFan je napisao/la:kad je prozivka imal kakvih novih imena,desavanja
kakvi ba prozivka tadBenjo_AFC86 je napisao/la:Mislim da je prozivka u zadnjoj sedmici jula , ili prvoj sedmici augusta.footballFan je napisao/la:kad je prozivka imal kakvih novih imena,desavanja
Bar tako je dosad bilo u Prvoligaša svih...
PRIORITET mu je vani...e sad..ako nista kvalitetno ne zavrsi ganjat ce nesto sto ce igrat u ovim predkolima evropeBuu je napisao/la:Sta je odlucio mali Mesanovic ide li vani ili ce u neki nas klub ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.