a moze vas drug delinjo nesto nauciti ...evo jedan besplatan od mene....ne postoji,niti je postojao,niti ce postojati veci turnir na dunjaluku od WB

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Puno njaške za tog dinosaura.delinjo je napisao/la:Paja prati tenis od 2011![]()
..imate internet i hajde malo googlati i traziti historiju tenisa haj haj....jos jedan set i 102
![]()
![]()
![]()
![]()
a moze vas drug delinjo nesto nauciti ...evo jedan besplatan od mene....ne postoji,niti je postojao,niti ce postojati veci turnir na dunjaluku od WB
Salazem se,WB je ko svj.prvenstvo u tenisu.Zatim AO,USA i manje bitniji RG.delinjo je napisao/la:Paja prati tenis od 2011![]()
..imate internet i hajde malo googlati i traziti historiju tenisa haj haj....jos jedan set i 102
![]()
![]()
![]()
![]()
ma WB je tenis bukvalno ni manje ni vise .... znas ono kad klinjo pocne da se bavi tenisom ni jedan nece reci e zelja mi je u zivotu osvojiti lupam RG....uvijek bude snovi su da se osvoji WBGOAT je napisao/la:Salazem se,WB je ko svj.prvenstvo u tenisu.Zatim AO,USA i manje bitniji RG.delinjo je napisao/la:Paja prati tenis od 2011![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ronaldo99 je napisao/la:Dok se raspravlja najveci grabi ka tituli broj 102![]()
Meni je drug paja preko PPa rekao da je ovo vasarski turnirdelinjo je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Dok se raspravlja najveci grabi ka tituli broj 102![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ali kako je dosao rutinski osvojio turnir da ne povjerujes,bukvalno znaci sa pola snage igra cijeli turnir,umoran nije mu do zivota aali eto morao se pojaviti
AA23 je napisao/la:Svi su oni bolji od Federera, i na travi, i na šljaci, i H2H, i po Mastersima, i po igri, i po eri, konkurenciji![]()
Džaba ljudi, džaba![]()
Novak i Rafa bi trebali biti prva dva nosioca, ma da na Wibl oni znaju mimo liste stavljati nosioceAA23 je napisao/la:Sada je Roger drugi nosilac na Wimbledonu, ukoliko izbjegne Rafu, mogao bi imati fin žrijeb do polufinala/finala.
Djokovic je bolji to ce dokazat period koji slijedi.AA23 je napisao/la:Svi su oni bolji od Federera, i na travi, i na šljaci, i H2H, i po Mastersima, i po igri, i po eri, konkurenciji![]()
Džaba ljudi, džaba![]()
ronaldo99 je napisao/la:Novak i Rafa bi trebali biti prva dva nosioca, ma da na Wibl oni znaju mimo liste stavljati nosioceAA23 je napisao/la:Sada je Roger drugi nosilac na Wimbledonu, ukoliko izbjegne Rafu, mogao bi imati fin žrijeb do polufinala/finala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.