PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

High

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la High » 08 mar 2016, 02:16

wobly92 je napisao/la:High iako si deklarisani mrzitelj svega iz Tuzle opet te poštujem, kapacitet si ti ipak, znam ja da sam promašio temu al zar jedan post i to ne na ovoj temi može izazvat sve ovo što je izrečeno večeras? Ovo je opet eskaliralo, nikakve veze sa premijer ligom nema, fulio sam ja temu al Boga mi ste i vi.
Deklarirani mrzitelj tuzlanskog? Ne mogu to biti jer volim D. Sušića. :D Sumnjam da iko od ove raje rigidno mrzi Tuzlu, sve ovo se odnosi na idiote koji su pozivali na rušenje Sarajeva, etc. Ne mrzim ja ni Zeničane, ni Tuzlake, već idiote koji ovdje pišu o nekim pohodima, tlačenju i mržnji, pa makar takvi bili iz Sarajeva. Isti vrag.
Zadnja izmjena: High, dana/u 08 mar 2016, 02:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 08 mar 2016, 02:16

SRSlavinovici je napisao/la:Seljačka vrijeđanja, laku noć, :) Sanoo nastavite, ne zaboravljamo :)
Cuj laku noc..Zar gore kod vas nije vec svanulo :shock:
Zadnja izmjena: Rinuka, dana/u 08 mar 2016, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 mar 2016, 02:17

joker90 je napisao/la:Sjecate se ovog?? Zamislite da je dosao lik koji je igrao u Celziju i vidio kozu na tribinama kako kenja i one seljacine ko Jooogeee!! :urnebes: :urnebes:

slika
Pozelio bi da se vrati u pradjedovinu Uganda je manja vukoyebina.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 mar 2016, 02:21

wobly92 je napisao/la:High iako si deklarisani mrzitelj svega iz Tuzle opet te poštujem, kapacitet si ti ipak, znam ja da sam promašio temu al zar jedan post i to ne na ovoj temi može izazvat sve ovo što je izrečeno večeras? Ovo je opet eskaliralo, nikakve veze sa premijer ligom nema, fulio sam ja temu al Boga mi ste i vi.
Zar se ne bi trebalo, prije svega, krenuti od vlastite avlije i pitati svoje ahbabe čemu komentari koje smo imali priliku pročitati?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 mar 2016, 02:23

Besic je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sjecate se ovog?? Zamislite da je dosao lik koji je igrao u Celziju i vidio kozu na tribinama kako kenja i one seljacine ko Jooogeee!! :urnebes: :urnebes:

slika
Ne znam kako bi rasisticka publika u Zenici istrpila da ga ne izvrijeđa, ipak su bratski klubovi. :think: A zamisli scene, da Sloboda gubi, a onaj primat se dere sa tribina Jiiiiiiimmy, poooceraj to malo, ne morete seljaaake dobit, kao na onom videu! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 mar 2016, 02:24

joker90 je napisao/la:
Besic je napisao/la:

slika
Ne znam kako bi rasisticka publika u Zenici istrpila da ga ne izvrijeđa, ipak su bratski klubovi. :think: A zamisli scene, da Sloboda gubi, a onaj primat se dere sa tribina Jiiiiiiimmy, poooceraj to malo, ne morete seljaaake dobit, kao na onom videu! :lol:
J.eebo tee Čelzi i nenaa :lol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 mar 2016, 02:26

Misliš da niko ne mrzi Tuzlu, a stvarno misliš da neko ovdje mrzi Sarajevo, radi komentara na forumu? Jesmol mi isti narod il ne?
I te idiote koje spominjes s obje strane, pa pogledaj realno, ti jedne osudjujes a druge ohrabrujes...
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 08 mar 2016, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 mar 2016, 02:27

Steta sto ovaj nije dosao da se jos jednom uvjerimo kakav je zooloski vrt stadion tusanj.Imali smo priliku vidjeti kako to rade černobilska braca u Zenici.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 08 mar 2016, 02:29

slika

A da kojino malo pogledas koji domacu tekmu Kelna znao bi da im je jarac maskota odnosno simbol kluba i da je tu svaku utakmicu, ali ipak su i oni seljaci za vas "nebeski" grad.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 mar 2016, 02:30

Da al kod njih su fine i kulturne koze , a ne ozračene iz cirkusa i jos svezano za stub.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 mar 2016, 02:31

@Wobly92, vidi ove tvoje zadrte primate, pa ako ovi ne mrze Sarajevo vise nego iko, onda ne znam.. Pogotovo ovaj sto je pokusavao da otvori video sa slike! :mrgreen:
NYKnicks Fan je napisao/la:yebem im majku u pizdu lopovsku sarajevsko-skutorsko cigansku FUJ
solinas je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Sarajevo-Sloboda u utorak. :lol: :lol: :urnebes:
cigani sarajevski klicu im **** da hoce kome nogu nasi sloziti dzaba im sve opet ce ispast iz kupa .i opet cemo pregaziti Vitez.
Chinaglia je napisao/la:ebem im familiju, mrzim Sarajevo i sarajlijice

kada pjevam ebem te Sarajevo, uvijek **** grad Sarajevo, boli me qrac za klub Sarajevo, a i njima ebem mater
solinas je napisao/la:Kako hinjski navlace picka im materina ma samo u kost pa dva crvena ako treba.
Oni dan odmora vise mi dan manje.
Pa picke ciganske.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 08 mar 2016, 02:32

wobly92 je napisao/la:Misliš da niko ne mrzi Tuzlu, a stvarno misliš da neko ovdje mrzi Sarajevo, radi komentara na forumu? Jesmol mi isti narod il ne?
Pozivi na krvave pohode ne mogu biti opravdani teorijom slučajnosti. :) Sramota je što se od takvih ne ograde oni koji bi trebali. Nisam ja nikad ismijavao kozu jer je to simbol grada, a inače nisam antropocentričan, pa su mi smiješne te priče u kojima smo mi bolji od tih životinja. To je neki vid šovinizma. Malo provokacija mora biti, ali idioti ih upropaste.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 mar 2016, 02:34

Kad te puno primata mrzi ti mora da si dobar :kafa:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 mar 2016, 02:36

joker90 je napisao/la:Boli arhimeda briga, uvijek navija za prvoplasirane i ne mozes ga nikad zajebavati da ti je ekipa iznad njegove, jedna od prednosti kad si bez obraza i kicme. :kafa:
Najjaci post na forumu svaka cast u ove kasne sate si me nasmijo da valja.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

High

Post Postao/la High » 08 mar 2016, 02:40

Danas ćemo glagoljati. Ugodna noć. :bih:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 08 mar 2016, 02:42

slika
Kad je ovo bilo?!

Ja ne mogu da shvatim kako je onaj polu retard Solinas i dalje aktivan ovdje na forumu, zar on nije bio banovan? Kako vidim on stalno lozi i poziva u neki rat i mrznju ove napacene Tuzlake krv mu lozioncarsku.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 mar 2016, 02:43

Lahko vam je napadati u čoporu..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 mar 2016, 02:48

Nije solinas jos evoluirao i ne nazivaj ga poluretardom jer vrijeđaš iste .

Cuj u čoporu hhahahaha

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 mar 2016, 02:49

Laku noc ljudi, a i vama Tuzlaci! :salut: Odoh, nemojte sta zamjeriti, ovo je sve zajebancija samo ba.
Bahati, bahati Željkan!
1946

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 mar 2016, 02:51

Ko mi objasni kako je solinas prosao test prilikom registracije častim ga čim hoće... Pa jebbo te tito njemu je kompliment reći da pglu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.