de ba druže, zar te išta čudi od njegaKenoRob je napisao/la:momak odkad pratis kup BiH?SarajlijaTM je napisao/la:Evo odose posoljeni u produzetke,odlicno za nas i onako slabi,da se jos vise umore

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
de ba druže, zar te išta čudi od njegaKenoRob je napisao/la:momak odkad pratis kup BiH?SarajlijaTM je napisao/la:Evo odose posoljeni u produzetke,odlicno za nas i onako slabi,da se jos vise umore
Informacija danas poslije podne objavljena na FB tako da bez veze napadate covjeka.Željooooo je napisao/la:informacije sa orga se ne šire po drugim forumima..Southboy je napisao/la:Hajmo raja skupljajte lovu vcrs i sutra za subotu..Nema izlaska ova dva dana i eto love(mada je cijena prihvatljiva)..
"Dogovren je organizovani prevoz za Tuzlu. Vise informacija u toku dana, a uplate ce biti organizovane eventulano danas i najkasnije sutra.
Cjena vise nego povoljna 15KM po osobi, ulaz na stadion besplatan.
Ostale informacije uskoro
UPLATE: Veceras (srijeda) i cetvrtak od 18 do 22. Club 1987 na sjeveru.
Svi busevima!"
Bez veze napadate covjeka.Informacija danas poslije podne objavljena na FB.
HAJMOOO,AL' SVI KO JEDAN...NIKOG SE NE BOJIMO!!!
Za Želju,ljubav našu..
pile87 je napisao/la:Cisto istine radi!
Koldzo je obecao pred 20 000 ljudi stadion i slagao i sve i jedno spominjanje Zelje ili stadiona je predizborna laz ponovljena bezbroj puta.covjek ili stranka koju predstavlja koja ima obraza da laze godinama nije vrijedna pomena.i nije istina da Zelji nije odgovaralo da se napravi tribina to je laz jos veca od Koldzine. SVIMA IM DALEKO KUCA BILA OD GRBAVICE!
Do mene je jbgChinaglia je napisao/la:de ba druže, zar te išta čudi od njegaKenoRob je napisao/la:momak odkad pratis kup BiH?SarajlijaTM je napisao/la:Evo odose posoljeni u produzetke,odlicno za nas i onako slabi,da se jos vise umore
Southboy je napisao/la:@bagrcavi
Ja cu pisat sta ja hocu,ko da ces ti nekom zabranit..
Od*ebi i nemoj citati ako neces..
Pošto ni neces garant u Tz ici onda šuti i ostavi one koji nemaju pristupu org-u a koje zanima utakmica.Svim navijacima je cilj da ih bude više na utakmicama,tako i Manijacima u tuzli sto zbog kluba sto zbog grupe..
Nekad sam smatrao da si ozbiljan forumaš a sad vidim da si neki bubuljicar..Ja nisam napisao nista sto moze naškoditi nekom i grupi TM(broj ljudi,ruta kojom se putuje,u kolko sati itd..),samo sam stavio vrijeme i mjesto za uplate.
Zato šuti i ne mješaj se puno u ono što nije tvoje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.