FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Halo ba pusti levate , grize sol pa se nešto digli.Misle da su navijaci a obicni huligani I seljoberi ,vecinom dolaze iz okoline tuzlice . Amar Osim vec u jablanici jede janjetinu sa sudijama 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
smiješan je ovaj navijac Slobode koji je uletio u kadar sa ovim šalom

Ljudi cugali zajedno ba
http://i36.photobucket.com/albums/e20/d ... cfc179.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno solar1987 ispadaš smiješan sa ovakvim prijetnjama, nit ima potrebe za tim samo bezveze privlačiš pažnju, ako ti je već toliko potrebna, sutra luduj i dokazuj svoja damu s foruma jbt.
http://i36.photobucket.com/albums/e20/d ... cfc179.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno solar1987 ispadaš smiješan sa ovakvim prijetnjama, nit ima potrebe za tim samo bezveze privlačiš pažnju, ako ti je već toliko potrebna, sutra luduj i dokazuj svoja damu s foruma jbt.
Protiv Slobode vjerovatno sa 2 napadaca, isti sastav kao protiv Viteza, samo umjesto Hasanovica igra Dado Sadikovic.. Eldar danas nije trenirao, ne znam zasto...kasnije su za prvih 11 igrali Zeljkovic, Nuspahic i Hadziahmetovic...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- storm_raider
- Kontakt:
MUP pred ovakve susrete prati forume, vjerovao ti ili ne. Prosle godine je decko sa kliksa zavrsio na ispitivanju i to je pisalo na toj stranici, jer je prijetio isto Amaru na njihovom forumu. Neobrazovanom puku smijesno - u svijetu standardna praksa, a i kod nas po Zakonu o Kontroli Interneta zs 1.53 aktu iz 2012. godine. Mozes to lako naci.staragarda je napisao/la:kme,kme...seljaci,huligani...kme,kme...levati...kme,kme...mi smo carsijska raja...kme,kme....amav je gospodin,prijavit cemo vas mupu...kme,kmeMuhamedTM je napisao/la:Halo ba pusti levate , grize sol pa se nešto digli.Misle da su navijaci a obicni huligani I seljoberi ,vecinom dolaze iz okoline tuzlice . Amar Osim vec u jablanici jede janjetinu sa sudijama![]()
Tvoj post je prijavljen moderaciji ovog sajta, sada miran!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Daj ba jarane kakve mupove spominješ, po toj logici treba prijavit pola foruma zbog "prijetnji" i kojekakvih postova tog tipa.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Mozda bi bilo previse ofanzivno ako bi igrali bez Eldaraexbabilon je napisao/la:Protiv Slobode vjerovatno sa 2 napadaca, isti sastav kao protiv Viteza, samo umjesto Hasanovica igra Dado Sadikovic.. Eldar danas nije trenirao, ne znam zasto...kasnije su za prvih 11 igrali Zeljkovic, Nuspahic i Hadziahmetovic...
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju 
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Pozdrav brate i tebi.Ti si prava RAjaRezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju
staragarda je napisao/la:kme,kme...seljaci,huligani...kme,kme...levati...kme,kme...mi smo carsijska raja...kme,kme....amav je gospodin,prijavit cemo vas mupu...kme,kmeMuhamedTM je napisao/la:Halo ba pusti levate , grize sol pa se nešto digli.Misle da su navijaci a obicni huligani I seljoberi ,vecinom dolaze iz okoline tuzlice . Amar Osim vec u jablanici jede janjetinu sa sudijama![]()
i vi se nešto raspravljate sa ovim balavcem
@RezervniGolman Zar si jos na klupi ?
Ako je Veca mogo na gol stati sa 20 godina, moramo i za tebe urgirat
Pozz lafe
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- storm_raider
- Kontakt:
Zivio matori! Imao sam s tobom nekih gluposti, al' neka si ziv i zdrav!RezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju
-
RiverPlate
- Kontakt:
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hvala brato zivio nam 100 godina, cestitam na prolasku dalje u kupu, vidimo se u finaluRezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jarane ti svako malo nestaneš, post'o si baš neozbiljanRezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
A nemoj živ bio opet će počet sa pričom krivi im Željo i Velež za sve što ih snađe.Čuj priče biće pritisak sa tribine,e jest brate biće toliki pritisak da neće moći trčati Željini igrači,a Slobodini će letati k'o sokolovistorm_raider je napisao/la:MUP pred ovakve susrete prati forume, vjerovao ti ili ne. Prosle godine je decko sa kliksa zavrsio na ispitivanju i to je pisalo na toj stranici, jer je prijetio isto Amaru na njihovom forumu. Neobrazovanom puku smijesno - u svijetu standardna praksa, a i kod nas po Zakonu o Kontroli Interneta zs 1.53 aktu iz 2012. godine. Mozes to lako naci.staragarda je napisao/la:kme,kme...seljaci,huligani...kme,kme...levati...kme,kme...mi smo carsijska raja...kme,kme....amav je gospodin,prijavit cemo vas mupu...kme,kmeMuhamedTM je napisao/la:Halo ba pusti levate , grize sol pa se nešto digli.Misle da su navijaci a obicni huligani I seljoberi ,vecinom dolaze iz okoline tuzlice . Amar Osim vec u jablanici jede janjetinu sa sudijama![]()
Tvoj post je prijavljen moderaciji ovog sajta, sada miran!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Re: $: FK Željezničar
Al' storm je bog..cuj zakon o kontroli interneta
pa mi nemamo ni kako treba regulisan zakon o komunikacijama uopste a kamoli internetu
svakakvih diletanata
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- storm_raider
- Kontakt:
Re: $: FK Željezničar
Iznenadio bi se, itekako (googlaj, to valjda znas). Kao sto vidis drugar ti je banovan, nastavi spamati pa cete zajedno u rudnik. Miran sad!brazzo je napisao/la:Al' storm je bog..cuj zakon o kontroli internetapa mi nemamo ni kako treba regulisan zakon o komunikacijama uopste a kamoli internetu
svakakvih diletanata
-
RiverPlate
- Kontakt:
Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?
Ja na primjer očekujem ovaj:
Kjosevski, Stanić, Kvesić, Kosorić, Bogdanović, Memija, Nuspahić, Tomić, Sadiković, Varea i Turković
Kjosevski, Stanić, Kvesić, Kosorić, Bogdanović, Memija, Nuspahić, Tomić, Sadiković, Varea i Turković
Grbavica naš je Hram!!!
Lose ocekujes,bez Hasanovica ne smijes poceti utakmicu,a i Adzem to nece dozvolitiRiverPlate je napisao/la:Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.