FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AdiFKS » 18 sep 2014, 17:41

Prosla su vremena kada se moglo samo i iskljucivo na udaranje i grubost pobjedjivati.
Realan sam jer ne navijam ni za jednu od ekipa, ali ste vi osjetno kvalitetniji od ove Slobode. Stvarno ne znam sta bi se trebalo desiti da izgubite. X je najvise sto sa ovakvim igracima oni mogu izvuci.

Edit- gdje je ovo Amar bio pa ga je ovaj iza maltretirao :mrgreen: :urnebes:
Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 18 sep 2014, 17:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 sep 2014, 17:43

samo je jedan brkati majstor :cool:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 sep 2014, 17:45

Halo ba pusti levate , grize sol pa se nešto digli.Misle da su navijaci a obicni huligani I seljoberi ,vecinom dolaze iz okoline tuzlice . Amar Osim vec u jablanici jede janjetinu sa sudijama ;-)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 sep 2014, 17:45

smiješan je ovaj navijac Slobode koji je uletio u kadar sa ovim šalom :urnebes: :lol:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 sep 2014, 18:02

Ljudi cugali zajedno ba
http://i36.photobucket.com/albums/e20/d ... cfc179.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Stvarno solar1987 ispadaš smiješan sa ovakvim prijetnjama, nit ima potrebe za tim samo bezveze privlačiš pažnju, ako ti je već toliko potrebna, sutra luduj i dokazuj svoja damu s foruma jbt.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 sep 2014, 18:06

Protiv Slobode vjerovatno sa 2 napadaca, isti sastav kao protiv Viteza, samo umjesto Hasanovica igra Dado Sadikovic.. Eldar danas nije trenirao, ne znam zasto...kasnije su za prvih 11 igrali Zeljkovic, Nuspahic i Hadziahmetovic...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 sep 2014, 18:13

staragarda je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Halo ba pusti levate , grize sol pa se nešto digli.Misle da su navijaci a obicni huligani I seljoberi ,vecinom dolaze iz okoline tuzlice . Amar Osim vec u jablanici jede janjetinu sa sudijama ;-)
kme,kme...seljaci,huligani...kme,kme...levati...kme,kme...mi smo carsijska raja...kme,kme....amav je gospodin,prijavit cemo vas mupu...kme,kme :urnebes: :urnebes:
MUP pred ovakve susrete prati forume, vjerovao ti ili ne. Prosle godine je decko sa kliksa zavrsio na ispitivanju i to je pisalo na toj stranici, jer je prijetio isto Amaru na njihovom forumu. Neobrazovanom puku smijesno - u svijetu standardna praksa, a i kod nas po Zakonu o Kontroli Interneta zs 1.53 aktu iz 2012. godine. Mozes to lako naci.
Tvoj post je prijavljen moderaciji ovog sajta, sada miran!
Sport je lijek za tijelo i duh.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 18 sep 2014, 18:15

Daj ba jarane kakve mupove spominješ, po toj logici treba prijavit pola foruma zbog "prijetnji" i kojekakvih postova tog tipa.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 18 sep 2014, 18:19

exbabilon je napisao/la:Protiv Slobode vjerovatno sa 2 napadaca, isti sastav kao protiv Viteza, samo umjesto Hasanovica igra Dado Sadikovic.. Eldar danas nije trenirao, ne znam zasto...kasnije su za prvih 11 igrali Zeljkovic, Nuspahic i Hadziahmetovic...

Mozda bi bilo previse ofanzivno ako bi igrali bez Eldara :?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 18:27

Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju :wave:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 sep 2014, 18:29

RezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju :wave:
Pozdrav brate i tebi.Ti si prava RAja :)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 sep 2014, 18:30

MuhamedTM je napisao/la:Halo ba pusti levate , grize sol pa se nešto digli.Misle da su navijaci a obicni huligani I seljoberi ,vecinom dolaze iz okoline tuzlice . Amar Osim vec u jablanici jede janjetinu sa sudijama ;-)
kme,kme...seljaci,huligani...kme,kme...levati...kme,kme...mi smo carsijska raja...kme,kme....amav je gospodin,prijavit cemo vas mupu...kme,kme :urnebes: :urnebes:
:facepalm: :facepalm: :clap: :tokralju:

i vi se nešto raspravljate sa ovim balavcem

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 sep 2014, 18:33

@RezervniGolman Zar si jos na klupi ? :D Ako je Veca mogo na gol stati sa 20 godina, moramo i za tebe urgirat :D Pozz lafe
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 sep 2014, 18:34

RezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju :wave:
Zivio matori! Imao sam s tobom nekih gluposti, al' neka si ziv i zdrav! :mrgreen:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 18 sep 2014, 18:47

Mogući sastav za subotu?
Grbavica naš je Hram!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 sep 2014, 18:49

hvala brato zivio nam 100 godina, cestitam na prolasku dalje u kupu, vidimo se u finalu :bih:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 18:50

Jarane ti svako malo nestaneš, post'o si baš neozbiljan :salut: pozdrav caru sa rive :cool:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 sep 2014, 18:53

storm_raider je napisao/la:
MUP pred ovakve susrete prati forume, vjerovao ti ili ne. Prosle godine je decko sa kliksa zavrsio na ispitivanju i to je pisalo na toj stranici, jer je prijetio isto Amaru na njihovom forumu. Neobrazovanom puku smijesno - u svijetu standardna praksa, a i kod nas po Zakonu o Kontroli Interneta zs 1.53 aktu iz 2012. godine. Mozes to lako naci.
Tvoj post je prijavljen moderaciji ovog sajta, sada miran!
A nemoj živ bio opet će počet sa pričom krivi im Željo i Velež za sve što ih snađe.Čuj priče biće pritisak sa tribine,e jest brate biće toliki pritisak da neće moći trčati Željini igrači,a Slobodini će letati k'o sokolovi :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Željezničar

Post Postao/la brazzo » 18 sep 2014, 19:03

Al' storm je bog..cuj zakon o kontroli interneta :facepalm: pa mi nemamo ni kako treba regulisan zakon o komunikacijama uopste a kamoli internetu :lol: svakakvih diletanata

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

storm_raider
Kontakt:

Re: $: FK Željezničar

Post Postao/la storm_raider » 18 sep 2014, 19:07

brazzo je napisao/la:Al' storm je bog..cuj zakon o kontroli interneta :facepalm: pa mi nemamo ni kako treba regulisan zakon o komunikacijama uopste a kamoli internetu :lol: svakakvih diletanata

Iznenadio bi se, itekako (googlaj, to valjda znas). Kao sto vidis drugar ti je banovan, nastavi spamati pa cete zajedno u rudnik. Miran sad! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.