RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Zanimljivo je to kako vas par ovdje relativizira ova danasnja desavanja koja su brat bratu veliki sok za sve navijace i pristalice naseg kluba. Od bezrezervne podrske treneru dosli smo do njegovog odlaska, a da se pri tom ne zapitate kako i sta je dovelo do tog. Pri tom, u nasoj mahali se vec 7 dana intenzivno pricalo o danasnjem danu i razlozima. I svi znaju koje se to ime gura na mjesto SD i niko njega nece, a i dalje se ne da na upravu koja je to sve zakuhala. Bas interesantno. Ovdje ih je samo nekolicina imala hrabrost da kazu istinu. Svi ostali spustaju glavu.
Kad dodje ovo poznato ime za SD bice kuku majko.
Kad dodje ovo poznato ime za SD bice kuku majko.
Nikad ne treba klimati glavom na svaki potez uprave, to je pogubno za klub. Ovo je velika greska, treba biti realan.
Uostalom. zasto bi Klafuric dopustio da mu se nametne nekakav lazni SD koji ce mu se mijesati u posao? Ja ga uopste ne krivim sto je otisao. Nece covjek da prlja svoje ime.
Uostalom. zasto bi Klafuric dopustio da mu se nametne nekakav lazni SD koji ce mu se mijesati u posao? Ja ga uopste ne krivim sto je otisao. Nece covjek da prlja svoje ime.
Znaci time su pokazali nepostovanje prema treneru i da im klub nije iznad svega.RainMan je napisao/la: ↑17 jun 2024, 19:39Poprilično je jednostavna situacija, nema potrebe za teorijama. Klafurić je imao potpunu kontrolu nad sportskim aspektom kluba. Uprava je htjela da dovede SD koji će mu pomoći s radom. Više kandidata je bilo u opticaju. Klafurić nije htio nikoga. Tu je nastao raskol koji je rezultirao onim što se desilo danas.
Ovo što se desilo je daleko od idealnog, ali klub nikada nije bio u boljoj situaciji. Naravno ima mnogo stvari koje mogu mnogo bolje, ali se aktivno radi na tome. Novi trener će imati sve što mu je potrebno za rad.
Klaf ispao gospodin , a uprava pokazala seljacko talovske manire.
Ma fuj !
Nista bolje i ne zasluzujemo nego da tavorimo u blatu kakvi smo.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Forza Velez,nema druge fajde
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 17 jun 2024, 20:20, ukupno mijenjano 3 puta.
I potpuno je jasno da ce se sve odraziti na teren jer malo je reci koliko su igraci simpatisali Klafa.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
Al ko im dade ideju za saopstenje majko draga
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Who is you?MAMINHO66 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:10Nikad ne treba klimati glavom na svaki potez uprave, to je pogubno za klub. Ovo je velika greska, treba biti realan.
Mislim da si na pogresnom pdf-u.
Sto je od svega najgore, ukoliko se napravi pogresan potez sada s trenerom itd, moze biti pogubno za nas, 4 ispadajh sljedece sezone, a s nama nikad nije nista nemoguce.
Fakat nepotrebno ovo saopštenje, samo još veći cirkus prave.
Zadnja izmjena: Alminjo99, dana/u 17 jun 2024, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Kakav pucanj u noge s ovim saopstenjem
Drag mi je Velez, pola familije mi navija za Velez. Pricam realno i bez losih namjera. Izvini ako ti je zasmetalo, ali znas valjda i ti da sam u pravu.StarmoCity je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:14Who is you?MAMINHO66 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:10Nikad ne treba klimati glavom na svaki potez uprave, to je pogubno za klub. Ovo je velika greska, treba biti realan.
-
- Kontakt:
Medijske spekulacije = forumske price. Nijedan medij nije objavio. I oni objavili saopstenje.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Znam da jesi ali sam u crnjaku pa mi zasmetaMAMINHO66 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:17Drag mi je Velez, pola familije mi navija za Velez. Pricam realno i bez losih namjera. Izvini ako ti je zasmetalo, ali znas valjda i ti da sam u pravu.StarmoCity je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:14Who is you?MAMINHO66 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:10Nikad ne treba klimati glavom na svaki potez uprave, to je pogubno za klub. Ovo je velika greska, treba biti realan.

Ukoliko se dovede Feja, treba ustati RODJENI, Ne sutiti kao uvijek, pleme je.bo svoje
U nas svaki put priča o raspadu sistema odlaskom trenera, a pola njih je Klafa do juče kritikovalo zbog otkaza Dini, pa kao Dino u pravu, nemamo igru..bla bla..
Klaf je bio veliki gospodin i hvala mu za sve.
Klub NIKAD nije bio u boljoj situaciji, iako je nastao neočekivan problem sa trenerom.
Nije mi drago što nas je Klaf napustio, ali praviti neku pobunu ili razdor oko kluba zbog jednog čovjeka nema veze sa zdravom pameti. Na kraju krajeva, Klaf je dao otkaz.
Znam da su pljuvači dočekali svojih 5 min, nek uživaju u ovom kratkoročnom periodu.
Potpuna podrška Upravi na svim odlukama!
Klub NIKAD nije bio u boljoj situaciji, iako je nastao neočekivan problem sa trenerom.
Nije mi drago što nas je Klaf napustio, ali praviti neku pobunu ili razdor oko kluba zbog jednog čovjeka nema veze sa zdravom pameti. Na kraju krajeva, Klaf je dao otkaz.
Znam da su pljuvači dočekali svojih 5 min, nek uživaju u ovom kratkoročnom periodu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ti si uvijek bio glas razuma na pdfu.mozak je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:26U nas svaki put priča o raspadu sistema odlaskom trenera, a pola njih je Klafa do juče kritikovalo zbog otkaza Dini, pa kao Dino u pravu, nemamo igru..bla bla..

Potpisujem sve.
19V22
-
- Kontakt:
Popisam Klafurica za ovu upravu koja je za godinu ipo napravila kao sve zajedno. Oni donose pare i oni odlucuju. Svi bi filozofirali sta i kako a sto ti ovi obezbjede 7-8 miliona budzet za narednu sezonu bez zaduzivanja to niko ne vidi. Vratit Tanu i Mutu nema druge
Podrška upravi nije upitna, ja sam isto za to da se ne bojkotuje bilo ko i da se ne kuhaju stvari ali nije ok jedno pričati a drugo raditi.mozak je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:26U nas svaki put priča o raspadu sistema odlaskom trenera, a pola njih je Klafa do juče kritikovalo zbog otkaza Dini, pa kao Dino u pravu, nemamo igru..bla bla..
Ako kažeš da je trener zadužen za sportski segment i dovođenje igrača a kasnije pričaš drugu priču onda nešto nije ok pa to i budala vidi.
od A do Ž...mozak je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:26U nas svaki put priča o raspadu sistema odlaskom trenera, a pola njih je Klafa do juče kritikovalo zbog otkaza Dini, pa kao Dino u pravu, nemamo igru..bla bla..
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
prijeko potreban forum da se to raspravi u familiji......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.