Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- provokatorII
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Kao sto rekoh, M.O.M.
Pa sad strucnjaci i hejteri, bujrum nastaviti sa pljuvacinom.
Da sam administrator znao bih sta bih. Ali posto nisam, siguran sam da cu prije ja fasovat ban od 'provjerenih prijatelja'.
Pa sad strucnjaci i hejteri, bujrum nastaviti sa pljuvacinom.
Da sam administrator znao bih sta bih. Ali posto nisam, siguran sam da cu prije ja fasovat ban od 'provjerenih prijatelja'.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva utakmica
Na stranu gol, majstorski odigrana utakmica od prve do posljednje minute, veoma rastrčan, pomagao u defanzivi, unosi novu dimenziju u igru rome sa nestvarnim pasovima! Danas bio za 10ke!

Na stranu gol, majstorski odigrana utakmica od prve do posljednje minute, veoma rastrčan, pomagao u defanzivi, unosi novu dimenziju u igru rome sa nestvarnim pasovima! Danas bio za 10ke!
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/kira-liv-69.html]Kira-Liv[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/busty-anastasia-52.html]Busty Anastasia[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/kayla-33.html]Kayla[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/amy-38.html]AMY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/dana-candy-31.html]Dana Candy[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Live Video Chat [/url]
Odlicna partija a pokazao i kako zna u defanzivnim zadacima igrati kao pitbull, odusevio me agresivnoscu kad su Bazerovi napadali. Mora se priznati da u BiH bas ne grize ovako u odbrani. Sjajna vece u tuznom danu. Bravo, Miraleme!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš su mi ovi iz Rome živce izvukli. Za 2-3 min prokockaše 4-2. 
Kako momčina izvodi slobodnjake. Golčina. Fantastična partija, igrač utakmice. Nosio je cijeli vezni red Rome, diktirao tempo. Šteta što nije krunisano pobjedom Rome, ali on je tu najmanje kriv, odnosno nije kriv nikako.
Kako momčina izvodi slobodnjake. Golčina. Fantastična partija, igrač utakmice. Nosio je cijeli vezni red Rome, diktirao tempo. Šteta što nije krunisano pobjedom Rome, ali on je tu najmanje kriv, odnosno nije kriv nikako.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nikad lakse nije bilo pisati o igri Pjanica kao veceras.I ne samo veceras,o igrama Pjanica od pocetka ove sezone,kak u Romi tako i u repki.Ja cu veceras "sutiti" i uzivati citajuci komentare na ovoj temi,citati kako je Miralem veceras briljirao i pokazao kako je doktor ove igre.
Ovakve utakmice su mi licna satisfakcija jer nije bilo lahko uvijek pisati na ovoj temi.Nekolicina nas je tu vec dosta dugo i pisemo ono sto svi imaju priliku da gledaju ove sezone,proglasavali su nas neznalicama,subjektivnim navijacima,itd..Treba li napisati da su pogrijesili?
Grande Mire,grande

Ovakve utakmice su mi licna satisfakcija jer nije bilo lahko uvijek pisati na ovoj temi.Nekolicina nas je tu vec dosta dugo i pisemo ono sto svi imaju priliku da gledaju ove sezone,proglasavali su nas neznalicama,subjektivnim navijacima,itd..Treba li napisati da su pogrijesili?
Grande Mire,grande
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa jarane i Pjanic je donekle pomogao Kamplu da zabije treci gol za Bayer, tako da nema smisla ovako pisati.Unofficialpage je napisao/la:Baš su mi ovi iz Rome živce izvukli. Za 2-3 min prokockaše 4-2.![]()
Bitno je da Mire igra dobro, a bod u gostima je ok.
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 20 okt 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Mire treba lagano da uzme titulu ove godine sa Romom i da ide dalje ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Znao sam ,koja je on igracina I koliko je Totti njemu stetio kao I pojedini treneri.
Maestro Miralem
Napusti Romu idi u Arsenal ili Barsu moze I Bayern ili Real samo idi jer ovi su bas slabi a trener taraba žešća
Maestro Miralem
Napusti Romu idi u Arsenal ili Barsu moze I Bayern ili Real samo idi jer ovi su bas slabi a trener taraba žešća
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Navijaci Rome trebaju da razbiju auta svim odbranbenim igracima Rome.. Ili slicno nesto. Majku im prcnem... Mislio sam da im je barem Digne jedan kolko tolko kvalitetan igrac u odbrani, a papak stoji i bulji kod cetvrtog gola.
Totalno idiotski im predase utakmicu. Servirase im je na zlatnoj tacni.
Totalno idiotski im predase utakmicu. Servirase im je na zlatnoj tacni.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije se ondje moglo ništa, euro gol.bvb je napisao/la:Pa jarane i Pjanic je donekle pomogao Kamplu da zabije treci gol za Bayer, tako da nema smisla ovako pisati.Unofficialpage je napisao/la:Baš su mi ovi iz Rome živce izvukli. Za 2-3 min prokockaše 4-2.![]()
Bitno je da Mire igra dobro, a bod u gostima je ok.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
čitam po redditu svi se čude, ljudi ne vjeruju koliko je ustvari opasan i kvalitetan igrač, slobodan udarac kao penal i slično. stranci naravno. i u po frke jedan bošnjo uleti sa komentarom "zašto ne možeš ovako i u reprezentaciji"
uživaj u majstorijama stoko nezahvalna.
mi smo baš specifičan narod.
Bravo Mire Maestralno odigrana tekma , steta sto ovde nisu uzeta sva tri boda , moraju se vise psihicki dici nemogu se ovako lako golovi rimati na kraju tekme ne ne .....
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mire brat ako nastavi ovako do zime ne gine mu top 5 klubova europe
Sabrine mi moje!
Molim te moze li na PM link te teme na redditu?Donnie Darko je napisao/la:čitam po redditu svi se čude, ljudi ne vjeruju koliko je ustvari opasan i kvalitetan igrač, slobodan udarac kao penal i slično. stranci naravno. i u po frke jedan bošnjo uleti sa komentarom "zašto ne možeš ovako i u reprezentaciji"![]()
uživaj u majstorijama stoko nezahvalna.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Pa zasto onda pises ako niko nije kriv za gol?Unofficialpage je napisao/la:Nije se ondje moglo ništa, euro gol.
Kod nas kada ekipa za koju navijamo primi gol (ili vise) iskljucivo je greska odbrane (ili cijele ekipe), a kada postigne gol
onda je zasluzan samo napad iste ekipe.
Idemo u off, al' jbg
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kod 4. gola se moglo i moralo bolje. Olako propuštena prednost.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Njemu izgleda lakše iz slobodnjaka dati nego da je prazan gol...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
cestitke Zmaju na prekrasnom golu. Ubjedljivo najbolji izvodzac slobodnjaka na svijetu!