Devil je napisao/la:Momci ostacete nakratko bez mene,slava mi je u nedelju,od sutra sam u pravoj frci sa vremenom,tesko da cu imati vremena da dodjem na forum,tako da do srede me nema.
sretna ti slava
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Devil je napisao/la:Momci ostacete nakratko bez mene,slava mi je u nedelju,od sutra sam u pravoj frci sa vremenom,tesko da cu imati vremena da dodjem na forum,tako da do srede me nema.
ima....ima...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima li ko iz zenice?
U Mostaru brate mecava.mandraX je napisao/la:Ne zaostaje ni 'ercegovina za bosnom sto se zime tice...![]()
u Stocu poceo padati snijeg
Treba to izvozit, 100 eura tona.B0SANAC je napisao/la:Ma ovdje u Austriji vec 7 dana pada.
Ponekad prestane i opet zapada.
Ovako ga ima sigurno nekih 50-60 cm
Ma evo idem u petak za Bosnu, ako vam nije dovoljno da vam malo ponesem snijegaElegant je napisao/la:Treba to izvozit, 100 eura tona.B0SANAC je napisao/la:Ma ovdje u Austriji vec 7 dana pada.
Ponekad prestane i opet zapada.
Ovako ga ima sigurno nekih 50-60 cm
Poreni brateB0SANAC je napisao/la:
Ma evo idem u petak za Bosnu, ako vam nije dovoljno da vam malo ponesem snijega![]()
Inace, u nas su ove godine pravo iznenadjeni ovim snijegom. U ovom gradu je skakaona za skijase (Bischofshofen), inace slabo pada snijeg, al u ovoj godini se pravo odcepilo
Resiveri.net forum.LBJ MVP je napisao/la:Zna li iko kodove za bulsatcom ili zna li gdje mogu naći te kodove.To je hellassat
mislis da se moras registrovati????Omerbavarac je napisao/la:Resiveri.net forum.LBJ MVP je napisao/la:Zna li iko kodove za bulsatcom ili zna li gdje mogu naći te kodove.To je hellassat
Samo se moras registrovati da bi dosao do kodova, ali to ti je cas posla.
Veliko hvalaOmerbavarac je napisao/la:Resiveri.net forum.LBJ MVP je napisao/la:Zna li iko kodove za bulsatcom ili zna li gdje mogu naći te kodove.To je hellassat
nisu još izašli kodovi ,uvijek im treba dugo vremena da izađu ,možda bude ujutroLBJ MVP je napisao/la:Veliko hvalaOmerbavarac je napisao/la:Resiveri.net forum.LBJ MVP je napisao/la:Zna li iko kodove za bulsatcom ili zna li gdje mogu naći te kodove.To je hellassat
LBJ MVP,otkad kevin durant u san antoniu????LBJ MVP je napisao/la:Veliko hvalaOmerbavarac je napisao/la:Resiveri.net forum.LBJ MVP je napisao/la:Zna li iko kodove za bulsatcom ili zna li gdje mogu naći te kodove.To je hellassat
To ni u snualfarouqaminu je napisao/la:LBJ MVP,otkad kevin durant u san antoniu????LBJ MVP je napisao/la:Veliko hvalaOmerbavarac je napisao/la: Resiveri.net forum.
Samo se moras registrovati da bi dosao do kodova, ali to ti je cas posla.![]()
![]()
![]()
Nije valjda bio trejd Duncan-Durant
![]()
![]()
![]()
Vidim evo nervira me nije tolko što mi se gleda već stari svake sekunde govori de kodovelegenda reala je napisao/la:nisu još izašli kodovi ,uvijek im treba dugo vremena da izađu ,možda bude ujutroLBJ MVP je napisao/la:Veliko hvalaOmerbavarac je napisao/la: Resiveri.net forum.
http://www.key-flash.net/
Pa da. Barem je kod mene takav slucaj.alfarouqaminu je napisao/la: mislis da se moras registrovati????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 11 gostiju.