FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dolazi li ko?
Bukvalno je deset igrača došloSamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:36Čitavo ljeto prođe oni se živi iskilaviše da Zekiću igrača dovedu.Nikad dva dobra sastaviti u pm.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Više puta je napisao kako nije Ismir iako to može zaključiti svaka osoba koja ima preko 30 iq.obrijanopile je napisao/la: ↑26 avg 2024, 16:58Sta ba citiraš ovog kloca, koji se predstavlja kao Ismir. Frajer u početku pisao sve rečenice kako treba, a sad počeo ubacivati engleske riječi da konta raja da je bas to Ismir, lik očito ima krizu identiteta. Pogledate mu prve postove i način pisanja, sve jasno....bvsic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 16:31SilaMoc1946 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 16:17Jel istina da smo u pregovorima sa ovom igračinom? https://www.transfermarkt.com/alireza-j ... ler/213268
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To bas zvuci kao nesto sto bi Ismir rekaoMortemHz je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:57Više puta je napisao kako nije Ismir iako to može zaključiti svaka osoba koja ima preko 30 iq.obrijanopile je napisao/la: ↑26 avg 2024, 16:58Sta ba citiraš ovog kloca, koji se predstavlja kao Ismir. Frajer u početku pisao sve rečenice kako treba, a sad počeo ubacivati engleske riječi da konta raja da je bas to Ismir, lik očito ima krizu identiteta. Pogledate mu prve postove i način pisanja, sve jasno....

Još jednom: F60.4
Ako vas interesuje, googlajte i saznajte šta je reć. Samo prestanite pomagati u njegovanju šifre. Pomozite Morti da tema bude kolko-tolko normalna.
Ako vas interesuje, googlajte i saznajte šta je reć. Samo prestanite pomagati u njegovanju šifre. Pomozite Morti da tema bude kolko-tolko normalna.

The saddest thing in life is wasted talent.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Traku ima Stupcanica, mi nemamo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Petak je čak i ok termin, red bi bio da nas dodje 10 000 .
Mislim da možemo do te brojke, nema razloga da se ne dodje .vamos Rajvosa
-
- Kontakt:
Jeste prije Zekića,kad im je on rekao šta mu treba ufatili se za glavu.Kontali dovoditi neke ojebine,a da on čuda čini.Oikamid je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:37Bukvalno je deset igrača došloSamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:36Čitavo ljeto prođe oni se živi iskilaviše da Zekiću igrača dovedu.Nikad dva dobra sastaviti u pm.![]()
De mi jednu ojebinu koja je dovedena, ono da baš nemamo nikakve koristi od nje?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:35Jeste prije Zekića,kad im je on rekao šta mu treba ufatili se za glavu.Kontali dovoditi neke ojebine,a da on čuda čini.Oikamid je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:37Bukvalno je deset igrača došloSamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:36Čitavo ljeto prođe oni se živi iskilaviše da Zekiću igrača dovedu.Nikad dva dobra sastaviti u pm.![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Jel ti znaš čitati?mnon46 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:43De mi jednu ojebinu koja je dovedena, ono da baš nemamo nikakve koristi od nje?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:35Jeste prije Zekića,kad im je on rekao šta mu treba ufatili se za glavu.Kontali dovoditi neke ojebine,a da on čuda čini.
Čovjek više puta,izjavio rekao sam direktoru šta mi treba,imamo skaute i oni traže.
Znači dovodili su prije njega onako kako su oni mislili da treba,sad kad on ima svoje želje evo čitavo ljeto ih znojevi obljevaju.
Imamo koristi od Jovića i Đorđevića,od Unušića slabo za sad,Rockov užas.
I to ne znači da se Zekić pitao da bi isti i došli, iskreno čisto sumnjam da bi,jer vidim kako napreduju sa njegovim željama.
E kakvih se ti gluposti navalja da Bog sačuvaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:54Jel ti znaš čitati?mnon46 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:43De mi jednu ojebinu koja je dovedena, ono da baš nemamo nikakve koristi od nje?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:35
Jeste prije Zekića,kad im je on rekao šta mu treba ufatili se za glavu.Kontali dovoditi neke ojebine,a da on čuda čini.
Čovjek više puta,izjavio rekao sam direktoru šta mi treba,imamo skaute i oni traže.
Znači dovodili su prije njega onako kako su oni mislili da treba,sad kad on ima svoje želje evo čitavo ljeto ih znojevi obljevaju.
Imamo koristi od Jovića i Đorđevića,od Unušića slabo za sad,Rockov užas.
I to ne znači da se Zekić pitao da bi isti i došli, iskreno čisto sumnjam da bi,jer vidim kako napreduju sa njegovim željama.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Tako će i biti, između 10 i 12 hiljadabordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:21Petak je čak i ok termin, red bi bio da nas dodje 10 000 .
Sreca pa se liga skracuje dogodine, da ne gledamo više timove poput Goška.
-
- Kontakt:
Kakve veze ima sudenje sa kvalitetom mladog igraca, mozda ima do.5% posto da mu sjeckanjem, ne sviranjem faula naudi, al sa njegovim kvalitetom i kvantitetom nema ama bas nikakve veze.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 15:45Pidro sabanovic mujakic kovacevic cimirot djokanovic varesanovic buljubasic catakovic sehinovic dizdarevic mozda sam zaboravio jos koga ta djeca su se isplatila nasem klubu i toj djeci se isplatilo da budu u nasem klubu.
Klub jeste ulozio u njih dao im sansu oni igrali za male pare davali vise nego sto bi za duplo vise para dobili od igraca koje bi doveli sastrane. I na kraju ih prodali…
E sad klubovi koji su kupili nase igrace su bili svjesni ako su tog igraca gledali vise od 3 utakmice da mi igramo utakmice po oraonicama sa amterskim sudjenjem da se u ligi odredjuje prvak po vjeri itd..i normalno da su ulaziki u rizik svjesno plati manje nadaj se da ces ubost.. takodje svi ovi gore igraci kad se sabere nisu kostali 10 m€ dok recimo dunamo sa Sucica trazi 11 m€ odbili 7 m€
Ja garantujem da se urade ovi tereni i da sudjenje bude 5 godina na nivou da bi igrace prodavali po 4-5 m€ i da bi u tih 5 godina igrali grupnu fazu lige evrope i mozda i prosli grupu.. nemozemi niko reci da maribor celje olimpija rijeka osjek mogu imat jacu ekipu od nas nemogu takodje rijeka isjek nikad nece bit prvaci hnl mi sa ozbiljnom ekipom i osvajanje prvenstva 5x uzastopno bi nabili koificient dobar i samim tim bili bi u 50x boljoj pozici da doguramo do grupe lige evrope nego ooshek rijeka
Ti svi klubovi sto si nabrojao imaju prvo budzet duplo ako ne i 3x veci od nas, pa onda sve ostalo, od sponzorstva, rada sa mladima itd itd, pa bolan kustosija 3 rang takmicenja proda igraca 5m eura u barsu, ne znas kad cemo mi u BiH to uapjeti?, za jedno 100godina il kad budemo pod okupacijom njemacke.
Sta mislis, gdje ce menader sa renomeom odvesti svog igraca? Tamo gdje dobija vecu proviziju i gdje ce mu igrac napredovati. Koji ce mu k... u bih ligi gdje su rijetki uspjeli.
Između Goška i Posušja ćemo imati samo jednu utakmicu u mjesec dana, taman se Mudrazija mogao uklopit.
-
- Kontakt:
Ma ide 15 milja lagano...mirzatele je napisao/la: ↑26 avg 2024, 22:24Tako će i biti, između 10 i 12 hiljadabordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:21Petak je čak i ok termin, red bi bio da nas dodje 10 000 .
Tako smo govorili i protiv goska da ce bitiajdohordas je napisao/la: ↑26 avg 2024, 22:53Ma ide 15 milja lagano...mirzatele je napisao/la: ↑26 avg 2024, 22:24Tako će i biti, između 10 i 12 hiljadabordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:21Petak je čak i ok termin, red bi bio da nas dodje 10 000 .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Nadam se da si shvatio da sam sarkastičan na ove njihove procjene.
8 milja ako bude nogom u guzice da se nabijamo, realno...
Uklopit će njega Rožman lagano.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.