i meni posalji bio bi ti zahvalanVirtu4l je napisao/la:Biće streamova sasvim sigurno. Ako naletim na neki privatni, šaljem u pp kao i uvijek

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i meni posalji bio bi ti zahvalanVirtu4l je napisao/la:Biće streamova sasvim sigurno. Ako naletim na neki privatni, šaljem u pp kao i uvijek
i meni ako možemirza_it je napisao/la:i meni posalji bio bi ti zahvalanVirtu4l je napisao/la:Biće streamova sasvim sigurno. Ako naletim na neki privatni, šaljem u pp kao i uvijek
Posalji i meni, ako hoces.Virtu4l je napisao/la:Biće streamova sasvim sigurno. Ako naletim na neki privatni, šaljem u pp kao i uvijek
Sjeti me se brateVirtu4l je napisao/la:Biće streamova sasvim sigurno. Ako naletim na neki privatni, šaljem u pp kao i uvijek
Koliko ja znam samo ima arena1 BH, ostale su sve nam srpske, a petica se ne emituje u BiH tako da na onom njihovom sajtu i programu nema tekme na petici...Nakamura je napisao/la:ima srpska i bh arena tu programi nisu isti ja sam gl da prenosi srpska arena sport
emituje se petica,tj. hrvatska arenaJoseMourinho je napisao/la:Koliko ja znam samo ima arena1 BH, ostale su sve nam srpske, a petica se ne emituje u BiH tako da na onom njihovom sajtu i programu nema tekme na petici...Nakamura je napisao/la:ima srpska i bh arena tu programi nisu isti ja sam gl da prenosi srpska arena sport
Bath - liecester gdje god sam naso program arene5 u 16:15 emituju, ne znam možda grijesim al nigdje nisam naso da ima emitovanjeMoggiano je napisao/la:emituje se petica,tj. hrvatska arenaJoseMourinho je napisao/la:Koliko ja znam samo ima arena1 BH, ostale su sve nam srpske, a petica se ne emituje u BiH tako da na onom njihovom sajtu i programu nema tekme na petici...Nakamura je napisao/la:ima srpska i bh arena tu programi nisu isti ja sam gl da prenosi srpska arena sport
Imal ko zdrav?FKZ1921 je napisao/la:Ogromni su problemi oko sastava za danasnju utakmicu. osim Seje koji ima kartone,zbog bolesti nisu sa ekipom Eldar i Kosoric,vjerovatno dva kljucna covjeka u defanzivi. Tomo je cijelu sedmicu bolestan,grlo,temperatura,vjerovatno ce ga skrpiti ali je pitanje u kakvom je stanju. Dado nije u fulu trenirao jos od Zvornika.Baja je dugo imao stomacnih problema,isto i Nuspahic. Kako ce se pokrpiti na ovoj utakmici,Bog sami zna.
Adzem k'o drenMuhamedTM je napisao/la:Imal ko zdrav?FKZ1921 je napisao/la:Ogromni su problemi oko sastava za danasnju utakmicu. osim Seje koji ima kartone,zbog bolesti nisu sa ekipom Eldar i Kosoric,vjerovatno dva kljucna covjeka u defanzivi. Tomo je cijelu sedmicu bolestan,grlo,temperatura,vjerovatno ce ga skrpiti ali je pitanje u kakvom je stanju. Dado nije u fulu trenirao jos od Zvornika.Baja je dugo imao stomacnih problema,isto i Nuspahic. Kako ce se pokrpiti na ovoj utakmici,Bog sami zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.