RŠD Velež Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la killafrommanilla » 17 jun 2024, 20:40

Sjevernokorejskipas je napisao/la:
17 jun 2024, 20:37
prijeko potreban forum da se to raspravi u familiji......
Potpis
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 17 jun 2024, 20:40

Sjevernokorejskipas je napisao/la:
17 jun 2024, 20:37
prijeko potreban forum da se to raspravi u familiji......
Jedino mi smisla ima da se clanske cekaju zbog registracije. Cim ga naprave razgulit s ove platforme i izmedju sebe diskutovati, a dusmanima sto manje materijala ostaviti do tada.
19V22

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 17 jun 2024, 20:51

Hajmo otjerat ovu Upravu to bi nam najbolje bilo, pa sjest na kafu u Fejićevu i smijati se bolesnicima koji su otišli na tekmu dok klub rovari po nižim ligama.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 jun 2024, 20:52

Kevelj je izjavio da Klaf nije imao vremena da radi sa omladinslom školom kako su iz Uprave to zamislili te su u tom segmentu željeli zaposliti SD koji bi pomagao Klafuriću.
Gdje je puklo na toj relaciji, ne znam, niti je više bitno.
Previše krivljavine nizašta.
Kevelj je izjavio da će dovesti boljeg i ja vjerujem u to.
Prošli put se pisalo o Zaimoviću, Musemiću, Ćoriću pa dovedoše Klafurića.
Uprava je ta koja ima viziju i koja donosi novac u klub.
Svi segmenti funkcionišu perfektno, a jedna karika koja trenutno nedostaje će se popuniti i nastavljamo dalje.
Hvala Klafu na svemu, ali još više hvala Upravi koja čini čuda oko kluba i u klubu.
Informacije o pokrivanju nove tribine ne plijene pažnju kao i najava ove Uprave da će komplet stadion biti pokriven i završen za 2-3 godine.
Daj samo crnjake da se hranimo....
Opet ponavljam, dočekali pljuvači svojih 5 min.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 17 jun 2024, 20:54

Jedno pitanje, kako to da dresovi dolaze a nismo potpisali ugovor? Zar nije neki dan izjavio Kevelj da smo potpisali ugovor? danas govori da cemo potpisati 8 Jula?

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 17 jun 2024, 20:55

Izgleda Klafurić ode u TSC u Srbiju.
Lakše malo sa komentarima, vruće su glave.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 17 jun 2024, 20:55

Steta sto je Klafuric otisao ali kad bi birao izmedju njega ili ove uprave, birao bi upravu. Puno su toga uradili, a sta da oni odu koja je druga opcija? Nevjerujem da je Semsudin zainteresovan za povratak. Hvala Klafuricu. idemo dalje. Custa bi bio odlicno rijesenje.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jun 2024, 20:56

Bazinga12345 je napisao/la:
17 jun 2024, 19:47
Realno ovo saopštenje je skroz nepotrebno, bolje da nisu ništa objavljivali.
U tome smo šampioni.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 jun 2024, 21:00

mozak je napisao/la:
17 jun 2024, 20:52
Kevelj je izjavio da Klaf nije imao vremena da radi sa omladinslom školom kako su iz Uprave to zamislili te su u tom segmentu željeli zaposliti SD koji bi pomagao Klafuriću.
Gdje je puklo na toj relaciji, ne znam, niti je više bitno.
Previše krivljavine nizašta.
Kevelj je izjavio da će dovesti boljeg i ja vjerujem u to.
Prošli put se pisalo o Zaimoviću, Musemiću, Ćoriću pa dovedoše Klafurića.
Uprava je ta koja ima viziju i koja donosi novac u klub.
Svi segmenti funkcionišu perfektno, a jedna karika koja trenutno nedostaje će se popuniti i nastavljamo dalje.
Hvala Klafu na svemu, ali još više hvala Upravi koja čini čuda oko kluba i u klubu.
Informacije o pokrivanju nove tribine ne plijene pažnju kao i najava ove Uprave da će komplet stadion biti pokriven i završen za 2-3 godine.
Daj samo crnjake da se hranimo....
Opet ponavljam, dočekali pljuvači svojih 5 min.
Dovoljno je samo vidjeti pjena parti kod dusmana i to je najbolji znak kako radimo dobar posao. Kada smo bili losi svi su nas tapsali po ramenu. Nas najveci problem je vezanje za trenere igrace i predsjednike. Ljudi dolaze i odlaze to je normalan fudbalski proces. Mnogi forumasi su me razocarali svojim razmisljanjem i puhanjem u dusmansko jedro. Prepoznat ce se sami

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 jun 2024, 21:08

vjecito dusmani neki imaginarni a zapravo sami sebi najveci

i mene su razocarali neki forumasi sto su pisali klaf gospodin sir klaf i tako a sad pisu da se talio sa igracima koje jos nije doveo

Jbg
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

magnum
Kontakt:

Post Postao/la magnum » 17 jun 2024, 21:09

U 2024. ozbiljan klub ne moze dopustiti da jedan covjek obnasa funkciju trenera i sportskog direktora, to su jednostavno dva posla za dvije osobe. Mi moramo imati SDa koji ce raditi sa long-term strategijom u interesu kluba, neovisno o situaciji sa trenerskom pozicijom. Klaf je bio jedna pozitivna prica, ali ako je istina da je postavio ultimatum klubu u vezi uloge SDa, drago mi je da je ovako prica zavrsila.

Pep Guardiola nema moc SDa, ne vidim zasto bi jedan Klafuric to imao. Takodjer, osobe koje govore da im je klub na prvom mjestu a u isto vrijeme osudjuju upravu sto nisu dopustili Klafu da bude SD su kontradiktorne.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 17 jun 2024, 21:12

E jbg nemoze svaki igrac preko granice,uprava ti dopusti da dovedes igrace zna se cije u ti ponovo hoces 4 igraca od susjeda preko istih veza,i ponudete ti ko ljudi sportskog direktora bilo je nekoliko imena ti jeces nijednog i hoces da sam odlucujes o svemu.Klaf gospodin si ali neide to tako mi nezelimo posudbe i dinamove igrace razigravat,sve su ti dali bili ali neke stvari nemaju smisla znas ti dobro sta!!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 17 jun 2024, 21:16

krajem sedmice će Meho Kodro doputovati u Mostar, a čelni ljudi FK Velež planiraju da obave razgovor s ovim proslavljenim bh. fudbalerom, te da vide kakvi su njegovi planovi.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 jun 2024, 21:20

killafrommanilla je napisao/la:
17 jun 2024, 19:48
Balorda je napisao/la:
17 jun 2024, 19:48
RainMan je napisao/la:
17 jun 2024, 19:39
Poprilično je jednostavna situacija, nema potrebe za teorijama. Klafurić je imao potpunu kontrolu nad sportskim aspektom kluba. Uprava je htjela da dovede SD koji će mu pomoći s radom. Više kandidata je bilo u opticaju. Klafurić nije htio nikoga. Tu je nastao raskol koji je rezultirao onim što se desilo danas.

Ovo što se desilo je daleko od idealnog, ali klub nikada nije bio u boljoj situaciji. Naravno ima mnogo stvari koje mogu mnogo bolje, ali se aktivno radi na tome. Novi trener će imati sve što mu je potrebno za rad.
:clap:

Samo gazite, bez obaziranja.
I tebi je ovo skroz normalno? I ovo saopstenje kao i zabrana komentara na objavu?
Naravno da nije normalno, ali nije ni normalna situacija, šok je za sve. U takvim okolnostima je van pameti histerisati i dolijevati ulje na vatru, a vrijeme je za damage control. Zabrana komentara na fb je daleko najbolji potez odavno i nadam se da će za sve objave zabraniti, budući da komentarišu uglavnom degenerici.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 17 jun 2024, 21:23

Come home hoMe.
19V22

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 17 jun 2024, 21:24

I sad europa ide a trenera nemamo. Nadam se da Merzic moze izgurati par utakmica, ipak je bio pomocnik, zna sistem i zahtjeve bivseg trenera. Mozda i bolje da ne dovode trenera dok europa ne zavrsi, nema se vremena za promjene.

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 17 jun 2024, 21:25

Dežurni pametnjakovic ima rješenje, Zaimovica za trenera a Kodru za SD. I tada će kaže Velež zamirisati mostarski . Znaci raja nema sekiracije, mirisacemo mostarski

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 jun 2024, 21:29

Možda je Klafu došla primamljiva ponuda a onda se samo iskoristila sva ova priča.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 jun 2024, 21:30

THOMASSHELBY je napisao/la:
17 jun 2024, 21:25
Dežurni pametnjakovic ima rješenje, Zaimovica za trenera a Kodru za SD. I tada će kaže Velež zamirisati mostarski . Znaci raja nema sekiracije, mirisacemo mostarski
Piše se navijači da budu korektivni faktor.

Sa ovakvim ljudima ako to nije put u potpunu propast, onda ne znam šta je.

Puna podrška upravi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 17 jun 2024, 21:33

THOMASSHELBY je napisao/la:
17 jun 2024, 21:25
:urnebes: :urnebes:
Svakom loncu poklopac. Prva njemacka brigada. Krivo mu sto mali nije dobio priliku da dodje na drugi trening kad je pokazao koliko (ne)zna pa sad pljuje gdje god stigne.
19V22

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.