taj nije sigurno... momak treutno vijedi koliko i sadašnja postava zvijezde na transfermarketuludinjo22 je napisao/la:Ivan Tomić je sportski direktor Partizana kako ja znam, a ima Nemanja Tomić ali je on prošle sezone otišao negdje u Tursku
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nemojte džaba tražiti po internetu, igrač po prezimenu Tomić nije došao u Zvijezdu, a da li će doći ostaje da se vidi. (provjereno 100%). Došao je neki Crnogorac, odnosno iz Crne Gore, ako se ne varam. Brazilci su još uvijek na probi...........emir_dj je napisao/la:taj nije sigurno... momak treutno vijedi koliko i sadašnja postava zvijezde na transfermarketuludinjo22 je napisao/la:Ivan Tomić je sportski direktor Partizana kako ja znam, a ima Nemanja Tomić ali je on prošle sezone otišao negdje u Tursku
Danas smo na ispitu i nadam se jednoj dobroj predstavi Zvijezde, Jović nas nikad nije pobijedio pa neće ni danas 

eto ga dzafic potpisao.nadam se da ce nase napadace povrede zaobici i da ce nas u ovoj sezoni voditi u gornji dio tabele sa svojim golovima. jos jedan kvalitetan veznjak i mislim da cemo imati dosta dobru ekipu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Otkud ti taj info?astra1922 je napisao/la:eto ga dzafic potpisao.nadam se da ce nase napadace povrede zaobici i da ce nas u ovoj sezoni voditi u gornji dio tabele sa svojim golovima. jos jedan kvalitetan veznjak i mislim da cemo imati dosta dobru ekipu
pise na stranici klubaZuk3E je napisao/la:Otkud ti taj info?astra1922 je napisao/la:eto ga dzafic potpisao.nadam se da ce nase napadace povrede zaobici i da ce nas u ovoj sezoni voditi u gornji dio tabele sa svojim golovima. jos jedan kvalitetan veznjak i mislim da cemo imati dosta dobru ekipu
Imate li jos kojih prijateljskih planirani? I kad ce biti?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Radi se, radi, dobro je to.... Ima, haman, napretka na svim poljima..........ludinjo22 je napisao/la:pise na stranici klubaZuk3E je napisao/la:Otkud ti taj info?astra1922 je napisao/la:eto ga dzafic potpisao.nadam se da ce nase napadace povrede zaobici i da ce nas u ovoj sezoni voditi u gornji dio tabele sa svojim golovima. jos jedan kvalitetan veznjak i mislim da cemo imati dosta dobru ekipu
radi se, radi evo i predsjednik saveza nam je bio u posjeti
valjda se sta novo krene radit na stadionu s obzirom da je FIFA obecala neke prihode

Biće akobogda, nije valjda džaba došao. Nurdo ima velikog uticaja u IO i sigurno ga treba iskoristiti da koliko-toliko odradi zacrtano. Nije slučajno da se spominje pomoć UEFA-e i Begićeva današnja posjeta našem Klubu??????????ludinjo22 je napisao/la:radi se, radi evo i predsjednik saveza nam je bio u posjetivaljda se sta novo krene radit na stadionu s obzirom da je FIFA obecala neke prihode
Radi se,radi se i to sa manje novca nego inače 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
raduje ovo za begica sto je dosao u nas grad u nas klub i nas stadion.zamislite da gradacac postane dom mlade reprezentacije a da savez pomognu u zavrsetku stadiona.dvije tribine reflektori semafor pun stadion nocni termin i nasa malda reprezentacija ne zvuci nerealno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jeste, tako je. Najviše zasluga za to trenutno ima Mustafa...........Nah1d je napisao/la:Radi se,radi se i to sa manje novca nego inače
hajde reci nam sto neznamo,da nam nije mustafa namakao nekog sponzora ili da nije neki transfer u pitanjuZuk3E je napisao/la:jeste, tako je. Najviše zasluga za to trenutno ima Mustafa...........Nah1d je napisao/la:Radi se,radi se i to sa manje novca nego inače
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
javljaj te za rezultat ako ko sazna
vjerovatno im deremo guzove 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znal ko taj jeb rezultat 

krompir -krompir
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
0-0astra1922 je napisao/la:krompir -krompir
bili smo dosta boljiFCL je napisao/la:0-0astra1922 je napisao/la:krompir -krompir
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.