FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje su oni sto su na pocetku tekme kritikovali Adezam za sastav? Za taktiku? Sutite i uzivajte 

za 5 min dolaze pretres tamo vamo bi ce 80 ,min

eto, ti ces mi reci da malo razmislim glavom.asko75 je napisao/la:Čim gol sve uredu, nemamo igre bolan nije to problem slaba je sloboda da bi se radovao, a opet ima posjed e to je caka, malo razmisli glavom!starigrad je napisao/la:hajde hejteri, da vas cujemo sada.... satro navijaci, hahahahah... samo znate blatit, sram nek vas bude
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Joj sad kad udju, havarijaaaaaaaa
probao sam jaro moj i preko fejsbuka neće pa neće stalno piše niste konektovani ccc. A ja ulogovan i na FB-u stalno. Nisam jedini sa ovim problemom, svašta, prvi put u životu da imam problem sa registracijom a registrovao sam se do sada na 200 akaunta raznih najmanjexinxee je napisao/la:Pa preko fejsbuka hahahgodrina je napisao/la:slusaj i uzivaj heh..isti sam ti ocoravit curossoner je napisao/la:Kako ćemo se registrovati na ovaj glupi lajvstrim??? MOLIM VAAAASSS? Ocjećamo se debilno, u čemu je caka za registraciju??? Gol sam vidio samo kroz maglu kuknjava,i gledaj ko hadžija

Osim - drugo ime za Želju !
Nece ni uci na kraju ... organizacija i policija u Tuzli.Nakamura je napisao/la:za 5 min dolaze pretres tamo vamo bi ce 80 ,min![]()
![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- RobertoBaggio
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovaj Varea ne zna dati pogrešnu loptu, stvarno odskače kvalitetom.
-
- Kontakt:
preko mail-a je lako.ukucas osnovne podatke i onda samo odes na svoj mail i potvrdis registraciju kao i svaki drugi nalog kad otvaras.tako je bar kod mene bio slucaj
nedooooooooooooo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
LJUBII GRBB NEDOOOOOOO, i ovo varein go <3
bravo majstori
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Stanić.
Nedo.

Nedo.

bravooo nedooo 

- RobertoBaggio
- Kontakt:
Bravo, Nedo! Jedva, ali uđe! Odlična kontra, Stanić istrčao po desnoj strani, u sredinu za Nedu, koji je bio sam i nekako je ubacio u gol s pola metra.
FK Željezničar 1921
Tooooooooooooooooooooooooo Nedoooooooooooooooooooooo brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...