NK Zvijezda Gradačac

elf1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la elf1 » 13 jul 2013, 20:04

astra1922 je napisao/la:krompir -krompir
znaci bit ce rodna god... :lol:
nego astra imas info kakvi smo bili sa igrom, jesul se nasi sta uigrali???
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jul 2013, 20:05

elf1 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:krompir -krompir
znaci bit ce rodna god... :lol:
nego astra imas info kakvi smo bili sa igrom, jesul se nasi sta uigrali???
izgleda da smo bili bolji,evo tako pise i na naslovnoj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 jul 2013, 22:49

zna li netko sastav današnji

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 jul 2013, 23:07

Znaju li se imena te dvojice igraca koji su dosli u Zvijezdu pored Adina Dzafica ?

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 13 jul 2013, 23:11

Bosanski zmaj je napisao/la:Znaju li se imena te dvojice igraca koji su dosli u Zvijezdu pored Adina Dzafica ?
Jedan je neki Nemanja 92 godiste rodom iz Rudog,navodno prosao Partizanovu skolu,napadac.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 13 jul 2013, 23:18

bio sam na utakmici i odmah da vam kazem da niste bili bolji.
borac imao 3 prilike, zvijezda 2, igraci borca evidentno umorni jer su i jutros odradili trening, pa onda putovali na utakmicu...

rezultat je realan, borac u 55oj minuti napravio 9 izmjena kada su usli mladi igraci.
sve u svemu, ekipe su losije po meni u odnosu na proslu sezonu jer sam gledao obe utakmice prosle godine. gradacac je igrao bez pandze, po meni najbolji njihov igrac...klasicna prica je teske noge,pripreme,ha bu.
vecina ekipa u ovoj ligi je sada tu negdje kvalitetom(ukljucujuci danasnje protivnike),odskacu zeljo,zrinjski,eventualno siroki brijeg. ostalo je,slobodno mogu reci,loseee,bas lose.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jul 2013, 23:21

vlakanje je napisao/la:bio sam na utakmici i odmah da vam kazem da niste bili bolji.
borac imao 3 prilike, zvijezda 2, igraci borca evidentno umorni jer su i jutros odradili trening, pa onda putovali na utakmicu...

rezultat je realan, borac u 55oj minuti napravio 9 izmjena kada su usli mladi igraci.
sve u svemu, ekipe su losije po meni u odnosu na proslu sezonu jer sam gledao obe utakmice prosle godine. gradacac je igrao bez pandze, po meni najbolji njihov igrac...klasicna prica je teske noge,pripreme,ha bu.
vecina ekipa u ovoj ligi je sada tu negdje kvalitetom(ukljucujuci danasnje protivnike),odskacu zeljo,zrinjski,eventualno siroki brijeg. ostalo je,slobodno mogu reci,loseee,bas lose.
Nisi ti to dobro rekao celik ima najbolju ekipu od kad se igra ova liga :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 13 jul 2013, 23:41

ja se izvinjavam sto sam zaboravio Celik... ipak imaju stajica koji je zabio cak 3 gola u dosadasnjim pripremama :D
salu na stranu, po meni je i celik slabiji u odnosu na proslu godinu,ali dobro,vidjecemo...ipak je ovo tema o Z.G.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 14 jul 2013, 00:48

Pise jedan na forumu borca o otakmici sa zvijezdom da mi i oni veze nemamo...
nema veze nasi se pripremaju...ha ya bit ce to dobro do pocetka sezone, zlatna sredina ja prezadovoljan
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 jul 2013, 02:08

Sjećam se mnogih pripremnih utakmica koje apsolutno ne moraju biti nikakav pokazatelj onoga sto će biti u prvenstvu.Ovo i jeste da se isproba svaka moguća kombinatorika kako u taktici kao cjelina ekipe tako i u procjeni induvidualnih mogućnosti igrača.Vjerujem da imamo bolji sastav ove godine i siguran sam da će Gaćinović za svaku utakmicu imati odgovarajuču taktiku kao ekipa ali i pojedinačno.Čovjek zna sta radi kroz ove pripreme i drago mi je sto mnogi misle da ćemo biti u grupi ekipa za opstanak. ;)

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 14 jul 2013, 08:43

Utakmica : Borac – Zvijezda
Sastav Zvijezde : Mirković , Kuduzović , Crnogorac, Moranjkić, Novaković, Trejić , Adam , Vejzović , Dzafić , Sušić , Isanović
Utakmica počela u odmjerivanju snaga .Prvih desetak minuta nista posebno ni od jedne ekipe.Zvijezda staje na loptu i počinje igrati. U svim segmentima igre nadigrana je ekipa Borca. Ekipa Zvijezde na jučerašnjoj utakmici pokazala je da zna igrati savremeni fudbal , igra od noge do noge.
Prvo poluvrijeme obilježili su grubi startovi tako sredinom prvog poluvremena ekipa Borca ostaje bez jednog igrača. Isanović glavom ( da gurne loptu u for , nokautiran od stopera nogom, takodje bilo je numjesnih komentara kao „ustao je nije mu nista ko je sljedeći “). Pred sami kraj prvog poluvremena Dzafić pokošen s ledja u situaciji 4 na 3. Drugo poluvrijeme ekipa Zvijezde je i dalje dominirala ali bez pravih prilika. Izlaskom 9 igrača i ulaskom novih , ekipa Borca usposptavlja najviše desetak minuta terensku inicijativu. U drugom poluvremenu u ekipu Zvijezde ulaze: Bogdanović,Ponjević,Musić, Dedić-Mešanovi, neki novi igrač koji je došao iz Sutjeske, i koliko sam nacuo Nemanja Tomić ( ali nemojte me drzati za riječ ). Lakše povrijeđeni Adam i Sušić.
Mirković: bez puno posla na golu , treba zabiljeziti dobru reakciju kada je Borac zaprijetio iz slobodnog udarca.
Kuduzović: Defanizvno , Đelmića strpao u džep, iz prekida uputio dobre lopte u šesnesterac.
Crnogorac: Čvrst i dobar u duelima , početkom utakmice puno potrošenih dugih lopti.
Moranjkić: Za razliku od utakmice sa Rudarom pokazao je sigurnost.
Novaković: Veoma dobro suradjuje s Sušićem po desnoj strani , defanzivno bolji igrač.
Trejić : Odličan za mene jučer po najbolji pojedinac na utakmici. Kupio puno lopti glavom , veoma dobro iskorištavao slobodan prostor, u duelima čvrst .
Adam: Radilica prava , puno pretrčao , par dobrih pozeta i presječenih lopti.
Vejzović: Trudio se puno trčao biti će nešto od njega treba vremena.
Dzafić: Vidi se da zna igrati fudbal tek pristigao tako da sacekamo dok se uigra s ostalom ekipom.
Sušić: Vema korisniji na strani krila nego na beku. Ali nista posebno.
Isanović: Ugodno me iznenadio par puta izašao veoma dobro po loptu primio je i poslao drugom igraču, trebamo imati strpljenja za njega dok stekne rutinu i naviku da igra s „velikim“ igračima.
Bogdanović : ---------------
Ponjević: premala minutaza da bi ista pokazao.
Musić: Dobar vidi se da ima tehniku , malo kada bi poradio na brzini bio bi veoma dobar..
Dedić –Mešanović : Igrao poziciju ofanzivnog veznog. Za minutažu koju je dobio imao je par dobrih poteza i pokazao kreativnost.
Nemanja Tomić (ako je to taj) : Izaso jednom s golmanom jedan na jedan nije pokazao sigurnost..

Dobra ekipa jači smo mnogo nego prošle godine.. Povratkom Pandze, Diatte, i Ordagića trebala bi biti sve na svom mjestu..
jedina zamjerka na jučerašnjoj utakmici igrali smo puno na lijevoj strani .. Ali mislim da ce do pocetka prvrenstva sve biti dobro ... Igra Borca bila je okarakterisana sa strane njihovih navijača i simpatizera „ Oni su tanki a mi smo još tanji “.... POZ Red Dragonsim-a, i svim simpatizerima Zvijezde...

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 14 jul 2013, 09:02

MokeGradačac je napisao/la:Utakmica : Borac – Zvijezda
Sastav Zvijezde : Mirković , Kuduzović , Crnogorac, Moranjkić, Novaković, Trejić , Adam , Vejzović , Dzafić , Sušić , Isanović
Utakmica počela u odmjerivanju snaga .Prvih desetak minuta nista posebno ni od jedne ekipe.Zvijezda staje na loptu i počinje igrati. U svim segmentima igre nadigrana je ekipa Borca. Ekipa Zvijezde na jučerašnjoj utakmici pokazala je da zna igrati savremeni fudbal , igra od noge do noge.
Prvo poluvrijeme obilježili su grubi startovi tako sredinom prvog poluvremena ekipa Borca ostaje bez jednog igrača. Isanović glavom ( da gurne loptu u for , nokautiran od stopera nogom, takodje bilo je numjesnih komentara kao „ustao je nije mu nista ko je sljedeći “). Pred sami kraj prvog poluvremena Dzafić pokošen s ledja u situaciji 4 na 3. Drugo poluvrijeme ekipa Zvijezde je i dalje dominirala ali bez pravih prilika. Izlaskom 9 igrača i ulaskom novih , ekipa Borca usposptavlja najviše desetak minuta terensku inicijativu. U drugom poluvremenu u ekipu Zvijezde ulaze: Bogdanović,Ponjević,Musić, Dedić-Mešanovi, neki novi igrač koji je došao iz Sutjeske, i koliko sam nacuo Nemanja Tomić ( ali nemojte me drzati za riječ ). Lakše povrijeđeni Adam i Sušić.
Mirković: bez puno posla na golu , treba zabiljeziti dobru reakciju kada je Borac zaprijetio iz slobodnog udarca.
Kuduzović: Defanizvno , Đelmića strpao u džep, iz prekida uputio dobre lopte u šesnesterac.
Crnogorac: Čvrst i dobar u duelima , početkom utakmice puno potrošenih dugih lopti.
Moranjkić: Za razliku od utakmice sa Rudarom pokazao je sigurnost.
Novaković: Veoma dobro suradjuje s Sušićem po desnoj strani , defanzivno bolji igrač.
Trejić : Odličan za mene jučer po najbolji pojedinac na utakmici. Kupio puno lopti glavom , veoma dobro iskorištavao slobodan prostor, u duelima čvrst .
Adam: Radilica prava , puno pretrčao , par dobrih pozeta i presječenih lopti.
Vejzović: Trudio se puno trčao biti će nešto od njega treba vremena.
Dzafić: Vidi se da zna igrati fudbal tek pristigao tako da sacekamo dok se uigra s ostalom ekipom.
Sušić: Vema korisniji na strani krila nego na beku. Ali nista posebno.
Isanović: Ugodno me iznenadio par puta izašao veoma dobro po loptu primio je i poslao drugom igraču, trebamo imati strpljenja za njega dok stekne rutinu i naviku da igra s „velikim“ igračima.
Bogdanović : ---------------
Ponjević: premala minutaza da bi ista pokazao.
Musić: Dobar vidi se da ima tehniku , malo kada bi poradio na brzini bio bi veoma dobar..
Dedić –Mešanović : Igrao poziciju ofanzivnog veznog. Za minutažu koju je dobio imao je par dobrih poteza i pokazao kreativnost.
Nemanja Tomić (ako je to taj) : Izaso jednom s golmanom jedan na jedan nije pokazao sigurnost..

Dobra ekipa jači smo mnogo nego prošle godine.. Povratkom Pandze, Diatte, i Ordagića trebala bi biti sve na svom mjestu..
jedina zamjerka na jučerašnjoj utakmici igrali smo puno na lijevoj strani .. Ali mislim da ce do pocetka prvrenstva sve biti dobro ... Igra Borca bila je okarakterisana sa strane njihovih navijača i simpatizera „ Oni su tanki a mi smo još tanji “.... POZ Red Dragonsim-a, i svim simpatizerima Zvijezde...
moke svaka ti cast na izvjestaju ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 jul 2013, 09:16

Kada je sljedeća tekma.

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 14 jul 2013, 09:18

vatreni je napisao/la:Kada je sljedeća tekma.
Po svemu sudeci kako su do sada igrali trebala bi biti odigrana u subotu.. Posljednja provjera sa Slobodom..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 jul 2013, 10:32

dobro da nije uslijedio drugi vezani poraz,dosta znaci ovaj remi.mislim da je adin pravo pojacanje za nas,igrao je dosta u premier ligi,ima iskustva iako je mlad....mislima nasa najjaca postava:)

------------------------------------------mirkovic-------------------------
--------------novakovic----moranjkic---------crnogorac........kuduzovic
------------------------------------------trejic------------------------------------
...............diatta.........oradgic-----------adam---------------susic
--------------------------------dzafic--------------pandza......................
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 14 jul 2013, 10:39

crvenobijeli je napisao/la:dobro da nije uslijedio drugi vezani poraz,dosta znaci ovaj remi.mislim da je adin pravo pojacanje za nas,igrao je dosta u premier ligi,ima iskustva iako je mlad....mislima nasa najjaca postava:)

------------------------------------------trejic------------------------------------
--------------------------------dzafic--------------pandza......................
Da vas nije malo previše :D
ZELJEZNICAR 1921!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 jul 2013, 10:40

:lol: :lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 14 jul 2013, 10:41

crvenobijeli je napisao/la:dobro da nije uslijedio drugi vezani poraz,dosta znaci ovaj remi.mislim da je adin pravo pojacanje za nas,igrao je dosta u premier ligi,ima iskustva iako je mlad....mislima nasa najjaca postava:)

Zar ovu sezonu igramo sa 12 igrača :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: novo pravilo :lol: :lol:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 jul 2013, 10:42

Zmajjj je napisao/la:

Zar ovu sezonu igramo sa 12 igrača :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: novo pravilo :lol: :lol:
pa kako drugacije da pobijedimo :D
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 14 jul 2013, 10:45

----------------------------------------------pandza......................

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.