Izgubice 1000%, Hrvati su klasa za njih, srbi su im bod uzeli na domaci terenSGD53 je napisao/la:Ukoliko Srbija večeras izgubi mi smo 99% na EP.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
EKSLUZIVNO: Samo za vas, bice sve u redu. Pobjeda ce biti registrovana. Ovo je informacija iz prve ruke, delegat me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav. Baho.Rokoko87 je napisao/la:ŠOK!KEŠKIĆ NIJE IMAO PRAVA NASTUPA!POBJEDA FINSKE BIT ĆE REGISTROVANA!BIH JOŠ JEDNOM OSTALA BEZ NATJECANJA.(VIDEO)
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Od sad svaku utakmicu puštat ove dokumentarce nekih desetak minuta. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
STATIVAOsim13 je napisao/la:EKSLUZIVNO: Samo za vas, bice sve u redu. Pobjeda ce biti registrovana. Ovo je informacija iz prve ruke, delegat me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav. Baho.Rokoko87 je napisao/la:ŠOK!KEŠKIĆ NIJE IMAO PRAVA NASTUPA!POBJEDA FINSKE BIT ĆE REGISTROVANA!BIH JOŠ JEDNOM OSTALA BEZ NATJECANJA.(VIDEO)
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kaže Spaho danas za Prcea, Toreta, Terzu i ostale veterane kako bi bilo lijepo da se oproste od dresa reprezentacije na Euru iako je on siguran da bi oni mogli odraditi još jedan kvalifikacioni ciklus 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Lupaš na časufaruk993 je napisao/la:Keskic dao go, a nema papire, ocekujte registrovanu pobjedu za Finsku
Haj to, đe ću pogledat snimak čelara iz opere? KAKO ZAVRŠI NE ZNAM
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Al' moraš računati da će te reprezentacije koje su obezbijedile plasman sigurno igrati pod ručnom, niko ti neće rizikovati nekakve povrede ili nešto slično na kraju ligaške sezone u junu, tako da su iznenađenja sigurno mogućaHantraga je napisao/la:Ma gotovo je ovo ljudi dragi![]()
Turska, Holandija, Rumunija i Italija su treće i završiti će tu, a još nemaju ni boda u poretku trećeplasiranih. Taman i da skupe nešto, gol razlika nam je debelo bolja. Niti jedna od ovih ekipa ne može uzeti više od 2 boda do kraja taman da sve krene po zlu.
Turska igra protiv Islanda i Makedonije.
Holandija igra protiv Latvije.
Rumunija protiv Francuske i Portugala.
Italija protiv Mađarske i Rusije.
Mi svakako trebamo ići u smjeru da dobijemo Bjeloruse, ta pobjeda donosi višestruku korist.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Upravo dosao iz Mejdana koju atmosferu prave bh fanaticosi ludilo,, atmosfera, posjeta, igra nasih ma sve za 10
Šta se desi kada daš priliku protiv skromne Finske novim igračima?
Pa ti igrači pokažu da nisu slučajno tu. Hamidović, Haseljić (koji će biti još bolji), ovaj na krilu drugom sa K...
Ne želim da kvarim slavlje ali da li ima neko ko misli da bi Hamidović bio u ekipi da nije bilo ovih povreda 3 vanjska igrača?
Pa ti igrači pokažu da nisu slučajno tu. Hamidović, Haseljić (koji će biti još bolji), ovaj na krilu drugom sa K...
Ne želim da kvarim slavlje ali da li ima neko ko misli da bi Hamidović bio u ekipi da nije bilo ovih povreda 3 vanjska igrača?
Ne bi bio u ekipi ili ako bi bio, presjedio bi na klupi. Ako ne bude ovoliko povreda za 2 mjeseca, vjerovatno nece dobit priliku, pogotovo jer su odlucujuce utakmice gdje ce Suman se uzdati u ove starije.baltazar7 je napisao/la:Šta se desi kada daš priliku protiv skromne Finske novim igračima?
Ove su povrede dobro dosle da Suman vidi da imamo mladjih igraca sa potencijalom.Kad bi u junu bar dvojica bila,super
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo ti detaljna analiza sad kad je kolo završeno, mada mislim da fakat nema frke do kraja:Raonffa je napisao/la:Al' moraš računati da će te reprezentacije koje su obezbijedile plasman sigurno igrati pod ručnom, niko ti neće rizikovati nekakve povrede ili nešto slično na kraju ligaške sezone u junu, tako da su iznenađenja sigurno moguća
Mi svakako trebamo ići u smjeru da dobijemo Bjeloruse, ta pobjeda donosi višestruku korist.
Grupa A: Jedina loša opcija je da Izrael dobije Njemačku. SVI drugi rezultati nas dovode do toga da trećeplasirana ekipa ima 2 boda. Poljska je sad na -14, Izrael na -15. Trećeplasirana ekipa će imati LOŠIJU gol razliku od ove.
Grupa B: Ovdje je najlošija situacija. Najjednostavnija, a po nas ok opcija je da Srbi dobiju obje do kraja, a da Švicarska izgubi od Hrvatske. Švica bi imala 2 boda i gol razliku u minusu, u zavisnosti od ovih poraza.
Grupa C: Ovdje će Turska završiti treća sigurno, a do kraja čeka Makedoniju i ide Islandu. Sada je na 0 bodova i -15 gol razlici. Je li realno da uzmu više od 2 boda? Nije vala niti jedan, ali nek i uzmu 1-2, to je maksimum.
Grupa D: Ovdje je najgora opcija da Holandija uzme Latviju i završi sa 2 boda. Tada bi i Latvija mogla biti treća, ali također sa 2. Latvija sada ima -2, a Holandija -12. Da bi Latvija završila treća, mora izgubiti i od Slovenije i od Holandije makar 5 razlike, pa bi im i gol razlika bila -8 MINIMALNO. Sve druge opcije su bolje po nas.
Grupa F: Ovdje je sad jasno da je Rumunija treća i nerealno je da dobiju Francusku na strani. Najgore što se može desiti je da dobiju Portugala i završe sa 2 boda. Međutim, trenutna gol razlika im je -18, a moraju igrati u Nantesu.
Grupa G: Iznenađenje Italija do kraja čeka Ruse i Mađare. Nešto poput Turske, koliko je realno da osvoje ikakve bodove? A eto, i ako osvoje, neće više od 1-2b. Gol razlika im je -22.
Grupa H: Ovdje je loša situacija po nas, osim u slučaju da Ukrajina izgubi i od Danske i od Crne Gore na strani. U tom slučaju bi bili na 2 boda, te gol razlikom koja je sada -1 (dakle, gora od toga čim gube).
Dakle, imamo 6 grupa gdje je sasvim realno da imamo ekipe sa 2 boda ili manje. Turska, Rumunija i Italija će teško skupiti i 2 boda, a i ako skupe, top će biti uz gol razliku -20. Iz toga slijedi da nam treba ili da Njemačka dobije Izraela, ili da Latvija ne izgubi od Slovenije i Holandije baš koliko i treba, ili da Ukrajinu Danci i CG nabiju malo više, ili ovo gore sa Švicom.
Mi smo trenutno na -4 i realno ne bi to trebalo ići dalje od -10, ako obje izgubimo.
Ma dobro, sve je to fino i krasno, al' ja ti kažem da su iznenađenja moguća i da ne treba sve podrediti običnoj statisticiHantraga je napisao/la:Evo ti detaljna analiza sad kad je kolo završeno, mada mislim da fakat nema frke do kraja:Raonffa je napisao/la:Al' moraš računati da će te reprezentacije koje su obezbijedile plasman sigurno igrati pod ručnom, niko ti neće rizikovati nekakve povrede ili nešto slično na kraju ligaške sezone u junu, tako da su iznenađenja sigurno moguća
Grupa A: Jedina loša opcija je da Izrael dobije Njemačku. SVI drugi rezultati nas dovode do toga da trećeplasirana ekipa ima 2 boda. Poljska je sad na -14, Izrael na -15. Trećeplasirana ekipa će imati LOŠIJU gol razliku od ove.
Grupa B: Ovdje je najlošija situacija. Najjednostavnija, a po nas ok opcija je da Srbi dobiju obje do kraja, a da Švicarska izgubi od Hrvatske. Švica bi imala 2 boda i gol razliku u minusu, u zavisnosti od ovih poraza.
Grupa C: Ovdje će Turska završiti treća sigurno, a do kraja čeka Makedoniju i ide Islandu. Sada je na 0 bodova i -15 gol razlici. Je li realno da uzmu više od 2 boda? Nije vala niti jedan, ali nek i uzmu 1-2, to je maksimum.
Grupa D: Ovdje je najgora opcija da Holandija uzme Latviju i završi sa 2 boda. Tada bi i Latvija mogla biti treća, ali također sa 2. Latvija sada ima -2, a Holandija -12. Da bi Latvija završila treća, mora izgubiti i od Slovenije i od Holandije makar 5 razlike, pa bi im i gol razlika bila -8 MINIMALNO. Sve druge opcije su bolje po nas.
Grupa F: Ovdje je sad jasno da je Rumunija treća i nerealno je da dobiju Francusku na strani. Najgore što se može desiti je da dobiju Portugala i završe sa 2 boda. Međutim, trenutna gol razlika im je -18, a moraju igrati u Nantesu.
Grupa G: Iznenađenje Italija do kraja čeka Ruse i Mađare. Nešto poput Turske, koliko je realno da osvoje ikakve bodove? A eto, i ako osvoje, neće više od 1-2b. Gol razlika im je -22.
Grupa H: Ovdje je loša situacija po nas, osim u slučaju da Ukrajina izgubi i od Danske i od Crne Gore na strani. U tom slučaju bi bili na 2 boda, te gol razlikom koja je sada -1 (dakle, gora od toga čim gube).
Dakle, imamo 6 grupa gdje je sasvim realno da imamo ekipe sa 2 boda ili manje. Turska, Rumunija i Italija će teško skupiti i 2 boda, a i ako skupe, top će biti uz gol razliku -20. Iz toga slijedi da nam treba ili da Njemačka dobije Izraela, ili da Latvija ne izgubi od Slovenije i Holandije baš koliko i treba, ili da Ukrajinu Danci i CG nabiju malo više, ili ovo gore sa Švicom.
Mi smo trenutno na -4 i realno ne bi to trebalo ići dalje od -10, ako obje izgubimo.
Pa kakva iznenađenja?
Mislim, ako Turci dobiju i Makedoniju i Islanda, ako Italija dobije i Mađare i Ruse, ako Rumunija dobije Francuze na strani, onda im i trebamo ustupiti mjesto na EP 
Slažem se ja da će u junu neke ekipe poslati lijeve sastave. Primjera radi evo Njemačka na Izrael. No, negdje ni to ne igra ulogu, a i jači su opet.
Slažem se ja da će u junu neke ekipe poslati lijeve sastave. Primjera radi evo Njemačka na Izrael. No, negdje ni to ne igra ulogu, a i jači su opet.
Ne bi jer je taj poziv rezervisan za Vegara ... u junu se opet mora nadati otkazima ...baltazar7 je napisao/la:Ne želim da kvarim slavlje ali da li ima neko ko misli da bi Hamidović bio u ekipi da nije bilo ovih povreda 3 vanjska igrača?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Moguce je samo zato sto sad idu sve repke sto se iole ozbiljno bave rukometom ... nikad se ne bi plasirali da je ostao stari sistem ...BoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da će se konačno plasirati na to EP![]()
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma treba bar bod uzeti Bjelorusima i to je to.
Ma dobro, sreća nam je ta pobjeda protiv Bjelorusa i solidna gol razlika (mislim solidna u odnosu na ostale konkurente) i što su nam konkurenti ekipe poput Turaka, Rumuna, Italijana i Izraelaca, odnosno reprezentacije koje su objektivno kvalitetom ispod naše i vjerovatno zaslužujemo ići na Euro ispred njih.Hantraga je napisao/la:Pa kakva iznenađenja?Mislim, ako Turci dobiju i Makedoniju i Islanda, ako Italija dobije i Mađare i Ruse, ako Rumunija dobije Francuze na strani, onda im i trebamo ustupiti mjesto na EP
Ako ostanemo neporaženi protiv Bjelorusije onda možeš reći i da biDaVinci je napisao/la:Moguce je samo zato sto sad idu sve repke sto se iole ozbiljno bave rukometom ... nikad se ne bi plasirali da je ostao stari sistem ...BoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da će se konačno plasirati na to EP![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.