Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kod nas "dan zalost" a u RS nek se igra. 

-
- Kontakt:
Treba otkazat sve na 2 tjedna,i nogomet i izbore i sve,kome je do nogometa 50 ljudi nestalo i 15 mrtvo.
Daj Bože da nađu žive ljude,al bojim se da nismo ni svijesni kakve nas informacije očekuju.
Daj Bože da nađu žive ljude,al bojim se da nismo ni svijesni kakve nas informacije očekuju.
- kolezeljovac
- Kontakt:
100%!GradKamena2 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 14:06Treba otkazat sve na 2 tjedna,i nogomet i izbore i sve,kome je do nogometa 50 ljudi nestalo i 15 mrtvo.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Kakvi idioti odlučuju. Umjesto da su odmah jutros sve odgodili oni i dalje vijećaju. A kolo počinje za 4 sat
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Igra se Posusje siroki evo,tako da nista od ovoga gore.
Kakvi glupani
Kakvi glupani
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Poplave koje su pogodile BiH bez dileme će uticati na odigravanje utakmica Prve lige Federacije BiH, a kako je potvrđeno za **** konačna odluka će biti donesena danas u toku dana.
Za vikend bi trebalo da se igra 8. kolo Prve lige Federacije BiH, a prema trenutnom stanju sa terena sve utakmice će se igrati, ali…
“Konačnu odluku ćemo donijeti u toku dana. Sačekaćemo da vidimo kakva je odluka Vlade Federacije BiH. Prema trenutnim informacijama sa terena utakmice bi trebalo da se igraju, ali opet želimo da sačekamo na odluku Vlade Federacije BiH” – kazali su za **** iz Nogometnog saveza Federacije BiH.

Za vikend bi trebalo da se igra 8. kolo Prve lige Federacije BiH, a prema trenutnom stanju sa terena sve utakmice će se igrati, ali…
“Konačnu odluku ćemo donijeti u toku dana. Sačekaćemo da vidimo kakva je odluka Vlade Federacije BiH. Prema trenutnim informacijama sa terena utakmice bi trebalo da se igraju, ali opet želimo da sačekamo na odluku Vlade Federacije BiH” – kazali su za **** iz Nogometnog saveza Federacije BiH.

-
- Kontakt:
Ne znam šta očekujete od saveza? Da odgodi kolo ? Bi da su poplave u Banja Luci, njih ovo raduje što se dešava.
Minuta šutnje je bila za dijecu ubijenu u nekoj Beogradskoj školi a za djecu Sarajeva nije, i još milion priloga.
Neka nama nas..
Minuta šutnje je bila za dijecu ubijenu u nekoj Beogradskoj školi a za djecu Sarajeva nije, i još milion priloga.
Neka nama nas..
-
- Kontakt:
Ma ne raduje ovo nikog,nego jednostavno debili imaju kljucne pozicije.
100%. Jutros zovem druga koji je iz Jablanice a radi u Sarajevu. Placuci mi govori sta je saznao od svojih u Jablanici. Kaze mi da manje vise poznaje ljude koji su nazalost nastradali. Tuga.GradKamena2 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 14:06Treba otkazat sve na 2 tjedna,i nogomet i izbore i sve,kome je do nogometa 50 ljudi nestalo i 15 mrtvo.
A ovi hajvani da imaju imalo savjesti, odgodili bi sve dogadjaje bez razmisljanja.
Gade mi se ovi koji vode drzavu, sram ih bilo .

Hahaha Bosnjo suti i gledaj kako se pisaju svi po nama !
Ima li jos kakva funkcija da se proda dusmanima?
E debilu jedan, eno Dodik je uplatio odmah 50.000KM.12345678922 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 14:21Ne znam šta očekujete od saveza? Da odgodi kolo ? Bi da su poplave u Banja Luci, njih ovo raduje što se dešava.
Neka nama nas..
Je li realno da će i u ovoj situaciji priča svesti na nas i na njih? Dajte ljudi koji vam je više qrac.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kako te nije sramota?12345678922 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 14:21Ne znam šta očekujete od saveza? Da odgodi kolo ? Bi da su poplave u Banja Luci, njih ovo raduje što se dešava.
Neka nama nas..
Saucesce porodicama stradalih, a nadam se da takvih lesinara poput tebe nema mnogo.
Dan zalosti i odgadjanje utakmica nista nece promijeniti. Potrebna je promjena mentaliteta i navika.
Sarajevo, Željezničar i ostali klubovi koji su se oglasili
Horde zla, Manijaci i ostale navijačke grupe koje su se oglasile
Svaka čast svima
Horde zla, Manijaci i ostale navijačke grupe koje su se oglasile
Svaka čast svima
-
- Kontakt:
U trenutku kada je neduzan narod nadrljao,debil pravi paralele i truje,cak i u ovom trenutku!!!12345678922 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 14:21Ne znam šta očekujete od saveza? Da odgodi kolo ? Bi da su poplave u Banja Luci, njih ovo raduje što se dešava.
Neka nama nas..
Da imas bar malo razuma i da ti pamcenje seze dalje od juce,sjetio bi se kako je Banjaluka bila poplavljena prije 10 godina!
Nekad je bolje ne govoriti
+1

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
DABOGDA VAS BOG PROKLINJAO KROZ CITAV ZIVOT KOGA OVO OD JUTROS DO SUZA NIJE DOVELO
A oni bi lopte da igraju stoko jednaaaaa
A oni bi lopte da igraju stoko jednaaaaa
-
- Kontakt:
Pozovite 17039 stice vas suze Jablanice,Kiseljaka
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.