FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 12 mar 2016, 15:59

Ja kad sam govorio da bi zeljo mogao biti na kraju ispred nas mnogi su me ismijavali. Kad sam govorio da je jesic sumnjiv ljudi su me pljuvali..izvolite i dalje
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 12 mar 2016, 16:00

[youtube][/youtube]

snimak meča

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 12 mar 2016, 16:00

Lošiju i bezidejniju igru mi nismo imali u proteklih pet godina, to je činjenica a sve ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno. Od titule sam se oprostio onog trenutka kada je zaključen prelazni rok, ali sam se opet nadao da ćemo igrati borbeno, jako i muški. Uz sve navedeno, trenera ne bi tjerao ni mjenjao čisto jer nam to neće donijeti rezultat jer ova ekipa bolje i ne može, a i trebamo izbaciti tu praksu da skidamo po 2-3 skalpa po sezoni. Trebamo pokušati izboriti Evropu kroz ligu ili kup, biće teško ali treba probati. Ako u utorak ispadnemo iz kupa uprava treba raditi na nalaženju novog trenera na kraju sezone, na remontu ekipe jer nama treba 5-6 vrhunskih pojačanja da bi iduće sezone uopšte bili konkurentni u ligi 12, odigrati pretkolo ili dva u evropskim natjecanjima i uigravanju ekipe za narednu sezonu. Opet kažem, ako Ješić sa ovom ekipom osvoji kup (a ne vjerujem da će), ova sezona će biti uspješna. A sve i da ga osvoji, nama treba novi trener i nama treba 6-7 vrhunskih pojačanja, bez toga nemamo šta očekivati.

P.S. Ne pišite bljuvotine i ne spominjite čovjeku mrtvu porodicu, niste ništa bolji od onih koje ste prije par dana nazivali seljačinama, primitivcima, malograđanima! FUJ! :sick:
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 12 mar 2016, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 12 mar 2016, 16:00

Bolanos je napisao/la:Dzeno pripremaj se, ulazis u igru. :rol:
Dzeno nece ali hoce Hurtic, cim ispadnemo iz kupa..
IDEMO PONOVO!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 mar 2016, 16:00

Dodji Dzenoooo postalo je yebenoooo :lol:
Bez zajebancije bolje pustiti Jesica do kraja nego opet da gledam Dzenu i polulijevo taktiku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 12 mar 2016, 16:00

Ovom nulom smo se definitivno i oprostili od titule i da smo dobili sa ovakvom igrom teško da možemo šta. Benko treba od utorka pa do kraja svaku da počinje od početka, nadati se nešto u kupu da možemo napraviti mada sa ovakvom igrom daj bože išta.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 mar 2016, 16:01

Bolanos je napisao/la:Dzeno pripremaj se, ulazis u igru. :rol:
A realno :rol: :rol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 12 mar 2016, 16:01

Bolanos je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pravo je vrijeme za novog trenera .Ima se vremena za popravit usrano! Reagujte dajte bilo sta,ekipa ima vremena jos da se digne od ovog gore ne moze.Ima dosta do kraja dajte novog trenera i pozitivan šok,nije kasno.
Dzeno je vec kupio cickovo ulje. :kafa:

Pravo je vrijeme za novu upravu druze koja ti nece unazaditi ekipu prodajom najboljih igraca svake sezone i onda dovesti amatere kao pojacanja **** vas treneri 10 smo ih promjenili pa se mucimo uvijek i prosle godine je bila patnja druze moj.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 mar 2016, 16:02

Ma ovde bgmi dragog nisu losi igraci koliko ih ova taktika cini losim..

DINO PICKO IZ BOSNJACKE GIMNAZIJE, OSTAVKU DAJ!!!!
UKALJAO SI IME KLUBA, TO TI NIKAD OPROSTIT NECU!!!

Otjerali ste Velkoskog na silu, Benku ste zeljeli otjerati al niste uspjeli. Sreca, inace bi sad bili iza strumfova...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 12 mar 2016, 16:04, ukupno mijenjano 2 puta.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 mar 2016, 16:03

tenpenny je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pravo je vrijeme za novog trenera .Ima se vremena za popravit usrano! Reagujte dajte bilo sta,ekipa ima vremena jos da se digne od ovog gore ne moze.Ima dosta do kraja dajte novog trenera i pozitivan šok,nije kasno.
Dzeno je vec kupio cickovo ulje. :kafa:

Pravo je vrijeme za novu upravu druze koja ti nece unazaditi ekipu prodajom najboljih igraca svake sezone i onda dovesti amatere kao pojacanja **** vas treneri 10 smo ih promjenili pa se mucimo uvijek i prosle godine je bila patnja druze moj.
100 % dosta je vise mijenjanja trenera a u foteljama isti sjede, oni su krivi za ovu sezonu nije Miodrag Jesic
Pyro is not a crime !

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 12 mar 2016, 16:03

Ma ko su najbolji igraci? Puzigaca,'Alispahic, Bandovic, Bilbija...?
Amer Dupovac!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 12 mar 2016, 16:04

Boli me kyrac sto pisem vruce glave, nek me banuju do kad hoce i ako hoce,
Nayebem se prvo familije UPRAVI koja zna sta imamo, odnosno kakve debile, morone i balerine imamo, yebem vam sve Dabogda vam djeca gladna bila. Nikad protiv Uprave nisam pisao al vam sad yebem sve najmilije. Znali se da imate lošu ekipu i zažto niste rekli da nam je cilj evropa??? Je li st*ko korumpirana???
Ješiću dali smo ti priliku ti svoju filozofiju razvijaj gdje hoces, pun nam je kyrac i tebe i tvoje filozofije i tvojih izgovora.
A posebno se nayebem svim igračima izuzev LEONA BENKE. **** jedne, znate li vi šte je bosanski inat, sarajevski prkos. yebem vam sve najmilije dabogda se niko ne prodo od vas, Duljeviću i Radovcu posebno yebem njihov pileći šut. Vi predstavljate SARAJEVO, a izgubili ste od yebenog Prijedora.
Imali ste priliku ove sezone napraviti iskorak, sansu da budete nosioci, a to vjerovatno necete napraviti. SVE VAM YEBEMO
SARAJEVO

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 12 mar 2016, 16:04

Hoonaj je napisao/la:
LuKaVaC je napisao/la:
Hoonaj je napisao/la:Titula Adiooooooo Adiooooooooooo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Bravo Jesicu!!! :bow:
Stiže ŽELJO na -2 :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

:opaopa: :opaopa: :opaopa:

Pa divooooooviiiiiiiii :rol:
pa divovi ti **** mater u dupe

mrs s teme **** smrdljivo

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 mar 2016, 16:05

Vratiti Hurtica, Sarajevo nije igralo bolji fudbal ko pod vodstvom ovog gospodina. Jesic je ubleha koja je po Burmi prodavala maglu. Mi smo se za godinu dana vratili pet koraka unazad, imamo najveci budzet, a ekipa nam nije ni u top pet po kvaliteti. Strasno!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 12 mar 2016, 16:05

utorak se aBd ori Kosevom Jesicu odlazi :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 12 mar 2016, 16:05

Al Tanu svaka čast što je sredio da se za ovog Barbarića uzme bilo kakva para, ja ne kontam u kakvoj iole ozbiljnijoj ekipi ovaj parmak može igrat, tako da ako je Kortrijk uplatio za njega i hiljadu eura to je golemo treba amidži izvajat spomenik u bronzi za tu transakciju.

A Ješa se očito zayebava, možda ima jak ugovor pa ga boli ona stvar konta daj me što prije otjerajte da se dogovorimo da mi iskeširate sve iz ugovora pa da ja idem. Nema šansi da je toliki čovjek levat da ne vidi da je Benko bolji od ovih njegovih taldžija, ili da ne vidi da ovaj Kramar ne bi mogo u Hridu igrat. Sve on to zna, al sigurno čovjek ima jak ugovor bar na 2 godine i konta daj me isplatite a onda se gombajte vi po ovim kaljužama.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 mar 2016, 16:07

Ja rekoh, kad se slome kola, da ce ovi sto su mene napadali kad sam im otvarao oci, na kraju postati najveci pljuvaci i dusmani uprave. Evo ga, pocelo je. Ja sam opusten, nema sad pljuvanja, sad je kasno drugovi! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 12 mar 2016, 16:07

FRANK RIBERY je napisao/la:Vratiti Hurtica, Sarajevo nije igralo bolji fudbal ko pod vodstvom ovog gospodina. Jesic je ubleha koja je po Burmi prodavala maglu. Mi smo se za godinu dana vratili pet koraka unazad, imamo najveci budzet, a ekipa nam nije ni u top pet po kvaliteti. Strasno!
ekipa ja vrh za nase uslove samo sto ih celo ne zna posloziti, vidio si dulju u prvom strasan u drugom nista ,a to je zbog izmjene trenera na Q mi se popeo vise
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 12 mar 2016, 16:08

Je li ovaj brazilac sto je doveden na polusezoni jedini razlog sta vam Benko ne igra ili je nesto drugo u pitanju...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 mar 2016, 16:09

Divno igramo!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, n0dix, nedimmmm1337, THEC, Vutra i 27 gostiju.