FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 16:10

joker90 je napisao/la:Ja rekoh, kad se slome kola, da ce ovi sto su mene napadali kad sam im otvarao oci, na kraju postati najveci pljuvaci i dusmani uprave. Evo ga, pocelo je. Ja sam opusten, nema sad pljuvanja, sad je kasno drugovi! :salut:
+1000

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 mar 2016, 16:13

Sto je najgore i njemu sad otkaz ako das nema ti transfera dvije godine u smislu da ce ti uzeti bruku para,realno zastitio se ugovor ko medo.Dok mu poplacas citav strucni stab,plus sve ove njegove igrace sto je doveo,to ti je para ko za jedno dvije godine poslovanja.Nece on sam otici to je sigurno,a pitanje je mozemo li mi stisnuti pa izvaliti mu tolike pare :crazy: Nevalja kako god okrenes
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 mar 2016, 16:14

joker90 je napisao/la:Ja rekoh, kad se slome kola, da ce ovi sto su mene napadali kad sam im otvarao oci, na kraju postati najveci pljuvaci i dusmani uprave. Evo ga, pocelo je. Ja sam opusten, nema sad pljuvanja, sad je kasno drugovi! :salut:
naravno da nije kasno, mislim na upravu a Jesica sto se mene tice neka do kraja, kad je krenuo neka usere sve da valja, pa na ljeto traziti drugo rjesenje a dotad promijeniti upravu, barem ove rukovodece, hvala im na svemu ali dosta je bilo, i rekao sam to prije par mjeseci a evo i sad govorim, za ovu sezonu, tj eventualni neuspjeh nije kriv ni Uscuplic ni jesic nego samo i iskljucivo uprava
Pyro is not a crime !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 16:15

Sad i kad bi dali otkaz Jesicu i njegovoj ekipi i njegovim igracima,morali bi iskesirati toliko da novi trener ne bi imao marke za pojacanja. Isto sto se je desilo dok su se Ibrakovi puleni rastjerali. I tako ukrug,toliko o sposobnostima nase Uprave. A Tana boli k...c za nas,on ima akademiju prodace po jednog/dva igraca svake sezone njemu dobro.
A nas ko hebe izgleda...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 mar 2016, 16:15

A i ove "jesam vam rekao" nabijem na kitu

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 12 mar 2016, 16:16

Pakuj kofere ubleho, Dženo je za tebe Ferguson (nije da ga želim nazad, gluho i daleko bilo). Stavite koga god, ne može biti gori od ćelave ublehe.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 12 mar 2016, 16:16

Pa sta je problem kralju svi su oni prolazni jel se to ne smije nista reci na upravu ili da sutim na ovakav osakacen igracki kadar da sutim i hebem m ater svakom treneru koji dodje a u ekipi nema igraca vrijednog spomena sve da bi udovoljio bajnoj upravi koja blage veze nema sto se tice sportskog plana ljudi ne znaju igraca dovesti kako treba.I svi smo to vidjeli da nam treba par pojacanja svaka budala je vidjela a oni nisu i evo ti sad rezultata pasa moj.Zaboli me neka stavr za njihove kampove sponzore btw cijenim ja i to al prije svega sam navijac kao i svi ovdje i hocemo rezultate na terenu.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 mar 2016, 16:18

Ma raspad sistema drugovi. Mi ne mozemo nadigrati ni Bracinu Vrbanjušu.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 mar 2016, 16:19

Dzaba se nervirate..Jesic ce ostati dok mu ne istekne ugovor..Niko ga ne moze otjerati osim ako on sam odluci da ode, a nije lud da to uradi.. I ovo danas nije kiks kao sto neki pisu, nego je sretno osvojen bod protiv ekipe koja nema kvaliteta ni za Prvu federalnu..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 mar 2016, 16:19

Kakvi otkazi, ja nezz sta bi vi. Nema nezahvalnijih od nas. Smijesno je da nismo pobijedili danas drugoligasa, ali de polako. Ja prvi prokuha, sad bi se bacio sa 4. sprata od muke, ali stvar je bila. Okrecemo se Kupu, i treba proci dalje (imamo sanse i dalje). I ako se rezultati danas poklope, mozda budemo i smanjili zaostatak za vodecim :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 mar 2016, 16:20

FrancescoTotti je napisao/la:**** IM MAJKU SVIMA REDOM .

toliko od mene zauvijek .
Brate moj ti si mi ovdje jedan od najdražih forumaša, sad se andam da vidiš na osvonu čega sam bio možda "pesimista" u prethodnih nekoliko sedmica, al' idemo dalje!
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2016, 16:20

kako smijesno iz ovog ugla izgleda pljuvanje na Velkoskog ,Bilbiju ,Tatomirovica ,Puzigacu ,Barica ,Berberovica .

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 mar 2016, 16:21

Jel dao otkaz?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 12 mar 2016, 16:22

Evander je napisao/la:Znaci sad opet ide kritikovanje Ibrakovica i Jesica?
Dinos Selimovicu, nahebem ti se nesposobne majke, picko feminizirana.
Mars is kluba i ti i svi amateri kojima si se okruzio.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Pa ko dovede Ješića jadan ne bio?I ne treba kritikovati bogalja iz klokotnice?Više nam je zla donio nego iko u 70 godina.Ješiću idi u p.ičku materinu Dženo i Hurtić su stručnjaci za tebe
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 mar 2016, 16:23

DINO, hoćemo izvinjenje!!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 16:23

bordobijeli je napisao/la:kako smijesno iz ovog ugla izgleda pljuvanje na Velkoskog ,Bilbiju ,Tatomirovica ,Puzigacu ,Barica ,Berberovica .
Ja se smijem kako je utakmica zavrsila. Fraze Dzenini haveri, setaci, pijanci, klandzije, vedre i oblace.... Raja se nabrijala da ce sve biti bolje kad odu kad ono... :puke:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 12 mar 2016, 16:24

Sad su mi jasni oni komentari navijača Partizana o Ješiću. A mi se čudili što tako pričaju...

High

Post Postao/la High » 12 mar 2016, 16:24

U skladu s nama:

[youtube][/youtube]

Naviko sam ja na poraze i da mi tugom srce pogaze. :salut:
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 mar 2016, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 12 mar 2016, 16:26

Evolution87 je napisao/la:Jel dao otkaz?
Bil ti dao otkaz da imaš platu 10 hiljada eurića :mrgreen: :?:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 mar 2016, 16:26

Jedini krivac svega ovoga je DINO SELIMOVIC.
On je bio zaduzen, on je direktor.
Kriv i Jesica, koga drugog kad ti ekipa koja je ispala drzi sredinu terena. Sve zbog taktike.
Sto se tice igraca, ne zelim da ista govorim. Nije Kramar kriv sto ne zna, Nije Benko kriv sto sjedi na klupi, nije Kalasi kriv sto nema mjesta u ekipi jer je visak stranac a tealno bolji od Kadusica, il bar zadnja linija je nekad sigurnija bila..
Ima tu svasta nesta..

Do jucer bi sve najbolje govorio o Selimovicu, od sinoc sve najgore. NEKO KO UKALJA IME KLUBA, NEMA STA DA TRAZI U TOM KLUBU!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Vanja8 i 13 gostiju.