Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Manijaci i Horde aferim momci 

Impresivan broj članova obje grupe. Svaka vam čast i sretno.
Bravo momci
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je po meni do sad najveci odziv i ujedinjenost cijele drzave, sportskih kolektiva, navijackih skupina. Jednostavno kapa dole svima, tu smo jedni za druge kad je najpotrebnije.
Nazalost ovo je i najveca katastrofa do sada, narocito s aspekta ljudskih zrtava koje najvise i vrijede. Materijalno se namiri.
Ja sam svoj spartman dao na raspolaganje ukoliko neko nemadne gdje. Nazalost u Sarajevu bih isto tako ustupio ali ne mogu istjerati podstanarku iz stana.
Nazalost ovo je i najveca katastrofa do sada, narocito s aspekta ljudskih zrtava koje najvise i vrijede. Materijalno se namiri.
Ja sam svoj spartman dao na raspolaganje ukoliko neko nemadne gdje. Nazalost u Sarajevu bih isto tako ustupio ali ne mogu istjerati podstanarku iz stana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na kraju dana smo ipak svi bosanci i hercegovci, da nema ove zemlje ne bi bilo ni nasBeduin je napisao/la: ↑05 okt 2024, 12:07Ovo je po meni do sad najveci odziv i ujedinjenost cijele drzave, sportskih kolektiva, navijackih skupina. Jednostavno kapa dole svima, tu smo jedni za druge kad je najpotrebnije.

1946-1987

Zalosno sto nam je nesto ovakvo potrebno da bi se svi ujedinili. A za mjesec dana cemo opet vratiti se pljuvanju jedni drugih, Sarajlije pljuju Tuzlake, Tuzlaci Sarajlije, tako isto i sa
Zeničanima, Mostarcima i drugima.
Nemamo nikog osim jedni druge
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Nazalost se svi ujedinimo samo kad bude neki belaj...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
2014. je bilo ovako ili bar slično. Ja recimo nakon poplava 2014. nikad više nisam ništa ružno napisao za Novaka Đokovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Civilna zastita RS, specijalna ekipa za traganje u rusevinama (USAR)je juce otisla put Jablanice.
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=573181
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=573181
Ponosan!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Srce puno. Bravo svim bosancima i hercegovcima!
- Beduin
- Kontakt:
Zato sam i naglasio "barem po pitanju civilnih zrtava". Jeste tad 2014. bilo globalnije, vise gradova i opcina naj3balo te daleko veca materijalna steta, ali ovaj broj zrtava i nacin na koji su umirali je strasno.
Novak je tad bio normalan. On je tek zadnjih par godina poceo pretjerano srbovati, doticati se politike, Kosova, izgleda mu je otac dosta uticao na njega. Ali jeste uvijek bio covjek tamo gdje je trebalo. A na muci se i poznaju junaci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Koliko imam informacije trenutno u Jablanici i u Klisu nisu potrebni volonteri (veći broj) . Teška mehanizacija, hrana i ostalo. Pogotovo Ne privatnim automobilima.... Ovi momci što su jutros otišli to je organizirao i u koordinaciji sa CZ.... Pratiti uputstva i svaka čast svima na iskazanoj želji da se pomogne.
-
- Kontakt:
Vise si postova povezao i moj medju njimanastrojeni21 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:06Gdje? Nisi nesto dobro vidio.scudetto89 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 16:52@ nastrojeni sta ti nije jasno posto vidim da si i mene citirao??![]()

Ne vazno pisao sam : Vicini kerovi medju ostalom....
04.10.2009 !
Čudan je naš mentalitet. Kad nekog spuca tragedija eto svih nacija da pomognu. Po ko zna koji put pokazujemo da nam se političari nisu ništa pitali i da nisu ništa radili samo da su šutili mi kao balkanci bi davno bili na vrhu Evrope.
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Burberry46, ristagrad, StevieG8 i 34 gosta.