treba potjerat pola igraca ondje,jer ne zasluzuju da igrajuDylan Dog je napisao/la:Puu,Bosna nikad gora![]()
Igraci su najmanje krivi,kriv je onaj koji ih je dovodio te onaj sto ih "trenira da igraju 60 minuta u najjacem tempu"![]()
RK Bosna
Re: RK Bosna
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
3r0X je napisao/la:Bosna ce ih poderati.
Pa ce opet kriviti cevape

Budi pozdravljen.
Lijepo sam rekao šta slijedi..
...što je više lome to je volim jače...
- kupus army
- Kontakt:
Jedan je Halid Demirovic..
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
jacky09 je napisao/la:3r0X je napisao/la:Bosna ce ih poderati.
Pa ce opet kriviti cevape![]()
Budi pozdravljen.
Lijepo sam rekao šta slijedi..
razvali ih zagreb ko beba zvecku
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Dylan Dog je napisao/la:Puu,Bosna nikad gora![]()
Igraci su najmanje krivi,kriv je onaj koji ih je dovodio te onaj sto ih "trenira da igraju 60 minuta u najjacem tempu"![]()
do juče sam zagovaro poso smajlagića,ali poslje ovoga žao mi je neču više...pa bekova uopšte nemamo,a onaj karačič igrao sam uopšte ne razigrava ekipe,a sve to mu dopusti smajlgič,i krila uopšte nema njih..a najgore od svega mesarič poslje povrede, jučer prvi put treniro i smajlagič mu daje tolku minutažu,a na drugoj strani ima pucelja koji more u obe smjeri igrati...bože sačuvaj..mislim da su tu, neki drugi interesi..jel svaki pametan trener zna kako mora srednjak razigravat igrače,i svaki trener zna koliko igrača ima na terenu..bosna draga kupite nove bekove..i više neka neko smajlagiču kaže:BURAZZZ PRETERO SI!!!!

Ja ne kapiram nikako... 20 razlika, strasno... puno i za kosarku...
Svako ko je ucestvovao u ovoj bruci, pa i trener, trebaju biti kaznjeni po dzepu (masno). Eeeej, 20 razlika!!!!!
Istupite iz te LP ako niste za toga. Evo i u fudbalu ima audsajdera, ali retko se kada desi da neki tim bude punjen sa po 5,6-7 golova razlike na nizem nivou, a, u LP u fudbalu su sramote stvarno retkost!
Svako ko je ucestvovao u ovoj bruci, pa i trener, trebaju biti kaznjeni po dzepu (masno). Eeeej, 20 razlika!!!!!
Istupite iz te LP ako niste za toga. Evo i u fudbalu ima audsajdera, ali retko se kada desi da neki tim bude punjen sa po 5,6-7 golova razlike na nizem nivou, a, u LP u fudbalu su sramote stvarno retkost!
Ovu sadasnju Bosnu bi ona generacija sa Martinovicem,Toromanovicem,Stojanovicem,Tahirovicem i ostalima koji su igrali polufinale Kupa Kupova ladno pobjedila ubjedljivo kao i Croatia.
E sad,ko je kriv zasto je Bosna sada toliko slabija u igrackome kadru treba i da odgovara
Da li je za to kriva uprava ili trener,ko je odgovoran za dovodenje kloceva,neka se razrijesi

E sad,ko je kriv zasto je Bosna sada toliko slabija u igrackome kadru treba i da odgovara

Da li je za to kriva uprava ili trener,ko je odgovoran za dovodenje kloceva,neka se razrijesi

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
A neki bi ga da nam još vodi reprezentaciju ,koja i ovako nevalja ,a na šta bi tek ličila
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
RK Bosna BH gas 7 0 1 6 155 : 214 -59
Za ne poverovati, -59 (minus pedeset i devet
) gol razlika u samo sedam meca, strasno. -8 i kusur golova po mecu, pa da se protiv vanzemaljaca igra bilo bi previse.
Drugi najgori tim po negativnoj gol razlici u citavoj LP je IK Sävhof (valjda se tako zove) na (podnosljivih) minus 40. Svi drugi timovi (audsajderi) u LP su na nekih -20 do -30 golova.
Za ne poverovati, -59 (minus pedeset i devet

Drugi najgori tim po negativnoj gol razlici u citavoj LP je IK Sävhof (valjda se tako zove) na (podnosljivih) minus 40. Svi drugi timovi (audsajderi) u LP su na nekih -20 do -30 golova.
legenda reala je napisao/la:A neki bi ga da nam još vodi reprezentaciju ,koja i ovako nevalja ,a na šta bi tek ličila
ehhh pa jo kriv??? pa trener..on je doveo nove igrače..a pokazali nisu ništa!!! fakat ništa!!!

Stvarno lose. Zagreb se nafurao, Bosna katastrofa. A nakon onog X-a u skenderiji pojedinci govorili bosna nikad bolja i pljuvali po nama sto smo govorili da ce u toj utakmici sve ispod 10 biti ravno pobjedi. Ovo je bosnina realnost. Za ocekivat je bilo neki veci poraz, ali ovo je zaista previse. I onda neki krenu pricat kako nas sloga, konjuh ... sramote. Pa sta je onda ovo. Ako nakon ovog poraza uprava nesto ne ucini neznam stvarno kad ce. Od utakmice sa HSV-om se govori kako se stvara velika Bosna. Da mi je i to docekat
IRFAN SMAJLAGIC...i njegovi strasni treninzi...!
Bruka baš, 19 razlike, baš previše. Apsurd je da Bosna i nakon ovakvog poraza ima realnu šansu da prođe među 16 najboljih, ali teško će se bez 1-2 ozbiljna pojačanja na zimu dobiti Rusi i Rumuni kući. Za ovakve blamaže kao što su ova večerašnja ili ona u Ciudadu je i bolje da nema prenosa na BHT-u/FTV-u. Tužno je reć, ali ko je ovo gledao teško će se složiti "da je pred ovom ekipom velika perspektiva". Nema (dovoljno) kvaliteta/para = nema rezultata.
e ovo je stvarno sramota... pa ti strasni hrvati su pojacanja, al ko da su ih iz borca i izvidjaca birali. bice kupovina na polusezoni jer sa ovima se titula ne uzima...nemojte mi molim vas pricati da ovakvih nema u bosni. a magla se u sarajevu ipak lakse prodaje nego u egiptu...
imperator, prodavac magle
Irfo uvijek posalje Ridju da se crveni na press-u poslije poraza 

cuj ovo - magla se prodavala u egiptu, a egipat pod pipetom osvojio afriku (oduzeo titulu od tunisa)! o kakvoj magli govoriš?imeime je napisao/la:e ovo je stvarno sramota... pa ti strasni hrvati su pojacanja, al ko da su ih iz borca i izvidjaca birali. bice kupovina na polusezoni jer sa ovima se titula ne uzima...nemojte mi molim vas pricati da ovakvih nema u bosni. a magla se u sarajevu ipak lakse prodaje nego u egiptu...
e gdje su bile pohvale kad je "Irfo" otkinuo bod zagrebu u sarajevu... ili vam ni tad vam nije bilo pravo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ljudi vidite li da on samo radi ovdje za Hrvatski savez ,dovodi neke potencijalne reprezentativce iz Hrvatske ,koji stiču iskustvo ,zar nije bolje dati šansu našim domaćim igračima ,i Bosninoj djeci ,pa ne bi ni oni ništa gore prošli danas.Nekad je Bosna bila glavna baza za reprezentaciju ,a sad postala glavna baza za Hrvatsku ,i još im uči i selektora za budućnost
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nino p. je napisao/la:e gdje su bile pohvale kad je "Irfo" otkinuo bod zagrebu u sarajevu... ili vam ni tad vam nije bilo pravo.
zasto "irfi" pohvale. Valjda treba zahvalit zagrebasima sto su isli na cevape
Haloo, uhvati se piramida & Sirca. Imas 10x vise postoba na sarajevskoj Bosni I pametujes kada god izgubimo. Bolje dijeli savjete svojim sugradjanima!adn_sah je napisao/la:nino p. je napisao/la:e gdje su bile pohvale kad je "Irfo" otkinuo bod zagrebu u sarajevu... ili vam ni tad vam nije bilo pravo.
zasto "irfi" pohvale. Valjda treba zahvalit zagrebasima sto su isli na cevape
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.