polako......seha je napisao/la:Malomiralem444 je napisao/la:beganu odma cijena na trensfermarketu skocila na 1.500.000 eura
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
prema pisanju sky sporta tottenham je i dalje zaintersovan za asmira begovica kao i kaboula, a izgleda da su vec doveli gudjohnsena na posudbu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne bi bilo lose da pojaca Tottenham, ali pitanje je da li bi odmah dobio sansu da brani???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne bi, nedavno je 'appy 'arry govorio da mu treba novi golman koji ce da bude rezerva Gomesu.omerbavarac je napisao/la:Ne bi bilo lose da pojaca Tottenham, ali pitanje je da li bi odmah dobio sansu da brani???
Iako je Tottenham u pitanju, ja mislim da bi ovaj transfer bio s konja na magarca.
Ne vjerujem da kupuju golmana za klupu, posto vec odavno se zna da Tottenheam trazi zamjenu za Gomesa + sta ce im golman u ovakvoj formi na klupi ???Bosco je napisao/la:Ne bi, nedavno je 'appy 'arry govorio da mu treba novi golman koji ce da bude rezerva Gomesu.omerbavarac je napisao/la:Ne bi bilo lose da pojaca Tottenham, ali pitanje je da li bi odmah dobio sansu da brani???
Iako je Tottenham u pitanju, ja mislim da bi ovaj transfer bio s konja na magarca.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Odakle ti to da traze zamjenu? Imo je problema u pocetku, ali ove sezone je dobar i Redknapp ga hvali na svakom koraku. Tottenham trazi novog golmana jer je se rezervni golman Cudicini povrijedio u saobracajnoj nesreci. Bolje je Begovicu da priceka veci klub od Pompeya, ali da bude standardan u njemu. Mozda moze u Birmingham ako ne uspiju kupit Harta. Mozda i u Stoke (Sorensen mozda ide), Fulham (Scwarzer star)...seha je napisao/la:Ne vjerujem da kupuju golmana za klupu, posto vec odavno se zna da Tottenheam trazi zamjenu za Gomesa + sta ce im golman u ovakvoj formi na klupi ???Bosco je napisao/la:Ne bi, nedavno je 'appy 'arry govorio da mu treba novi golman koji ce da bude rezerva Gomesu.omerbavarac je napisao/la:Ne bi bilo lose da pojaca Tottenham, ali pitanje je da li bi odmah dobio sansu da brani???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tesko da bi. Prica se da nije bas neki patriota.omerbavarac je napisao/la:Ne bi bilo lose da pojaca Tottenham, ali pitanje je da li bi odmah dobio sansu da brani???
Ako ode u Tottenham neće branit, neka ga tu gdje jest.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa kakve sad to ima veze. Bio ili ne bio patriota Tottenham je odskocna daska.....soko je napisao/la:Tesko da bi. Prica se da nije bas neki patriota.omerbavarac je napisao/la:Ne bi bilo lose da pojaca Tottenham, ali pitanje je da li bi odmah dobio sansu da brani???
Gomes je svoje odradio, nije zadovoljio apetite vlasnika, tako da se trazi zamjena za Brazilca. Begovic je idealno rjesenje.Bosco je napisao/la:Ne bi, nedavno je 'appy 'arry govorio da mu treba novi golman koji ce da bude rezerva Gomesu.omerbavarac je napisao/la:Ne bi bilo lose da pojaca Tottenham, ali pitanje je da li bi odmah dobio sansu da brani???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stvarno bubate. Tottenham trazi zamjenu za Cudicinia, a ne Gomeza. Gomez je dobar ove sezone i BEgovic bi napravio veliku gresku ako ode u Spurs. Bit ce drugih ponuda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
Necromacer
- Kontakt:
Nije mi jasno zasto se Begovic jednostavno ne konsultuje sa nasim "strucnjacima" sa ss.ba foruma... oni najbolje znaju sta je za njega najboljeCartman je napisao/la:Stvarno bubate. Tottenham trazi zamjenu za Cudicinia, a ne Gomeza. Gomez je dobar ove sezone i BEgovic bi napravio veliku gresku ako ode u Spurs. Bit ce drugih ponuda.
Po meni treba ostati u Portsmuthu koji se gasi kao klub...to je sjano razmisljanje ...
Tako treba i ovima javiti! slicno su napislai za Vahu Halihodzica da je iz Srbije,dosta je vise omalovazavanja nasih ambasadora! ..biskitt je napisao/la:Bravo!Pauk je napisao/la:Umjesto da posaljes Sky Sportu email oko toga, ti pises to na forumu.damirko je napisao/la:evo malo idiota sa sky sporta:
"The Serb flew to his left to save the striker's effort and then diverted Diamanti's follow-up wide."
Sjecam se da je za Misimovica pisalo nacionalnost Jugoslavenna stranici Bochuma dok je igrao za njih, i ja fino posaljem mail njihovoj pres sluzbi, vjeruj mi u roku pola sata ispravljeno na Bosnische, i stize mi mail,
"Hvala vam sto ste ukazali na gresku"
Tako treba, odmah direkt, neka nauce vise!
poslao sam im mail 
Nije ni cudo da Englezi grijese ! Oni su isti ko Ameri kod njih jos uvijek postoji Cehoslovacka i Jugoslavija
!
Ovako Amerikanci vide svijet, a sigurno i Englezi !

Ovako Amerikanci vide svijet, a sigurno i Englezi !

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Vaha ti mabasador????bosnas_ je napisao/la:Tako treba i ovima javiti! slicno su napislai za Vahu Halihodzica da je iz Srbije,dosta je vise omalovazavanja nasih ambasadora! ..
Pa veci je amabasodor BIH Dodik nego on....
Daj nek nam neko kaze sta je taj covjek uradio za BH-a fudbal u poslije ratnom periodu...????
Niti on a niti Susic koji je siguran sam sa savezom dogovorio talove od prodaje vaznih utakmica u toku kvalifikacija za EP.
Nikad ba nije htio cuti za BIH KAD ONO ODJEDNOM ON ZELI BITI NAS SELEKTOR...Ma daj ba kome to on baca lug u oci...
Neka je nama balijama bog na pomoci................
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pitanje "sta je on uradio za nas fudbal?" treba zakonom zabraniti, svega mi.
neznam sta ocekujete da uradi Vaha ili Pape ili neko drugi?
sta je uradio Pele za brazilski fudbal u zadnjih 30 godina? jedno veliko nista.
ali svak zna da je Pele jedan od najvecih igraca i da je iz Brazila i povecava im ugled u svijetu.
neznam sta ocekujete da uradi Vaha ili Pape ili neko drugi?
sta je uradio Pele za brazilski fudbal u zadnjih 30 godina? jedno veliko nista.
ali svak zna da je Pele jedan od najvecih igraca i da je iz Brazila i povecava im ugled u svijetu.
A sta mislis da je Velez preko noci stao na noge ?
Nije samo zbog Vahe naravno, ali ljudi kao on Kodro,Bajevic,Maric,Barbarez i drugi te navijaci sirom svijeta koji su organizovali Crvenu Noc su pomogli i digli Velez iz pepela !
Sam Halihodzic je financirao karate klub Gazije iz Jablanice/Mostara na nedavno prvenstvo u Italiju. Vaha je kao i Salihamidzic miran i ne trazi da bude na naslovnicama Avaza ili sta ja znam ! Takvi ljudi imaju srce i pomazu, samo sto se o tome ne pise.
Nije samo zbog Vahe naravno, ali ljudi kao on Kodro,Bajevic,Maric,Barbarez i drugi te navijaci sirom svijeta koji su organizovali Crvenu Noc su pomogli i digli Velez iz pepela !
Sam Halihodzic je financirao karate klub Gazije iz Jablanice/Mostara na nedavno prvenstvo u Italiju. Vaha je kao i Salihamidzic miran i ne trazi da bude na naslovnicama Avaza ili sta ja znam ! Takvi ljudi imaju srce i pomazu, samo sto se o tome ne pise.
- NoName
- Kontakt:
Govorimo o reprezentaciji, za koju Vaha nije učinio apsolutno ništa, iako je mogao. Pa zar da mu jedna Tanzanija bude zanimljivija nego domovina, to ne mogu da shvatim nikako...KONGO je napisao/la:A sta mislis da je Velez preko noci stao na noge ?
Da ne bude sve off: Asmiru svaka čast, izrasta u golmana extra klase. Mislim da je još 1-2 puta bio izabran u tim kola u Engleskoj, halooo U ENGLESKOJ!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pa nije lud da išta radi dok je ova garnitura ljudi na vlasti u savezu.Sumnjam da bi iko normalan bio spreman s njima se u nešto upuštat,a Vaha nije debil da svoju reputaciju sroza zbog lopova,osuđenika i dokazanih kriminalaca.
Za repku ne moze niko nista uciniti ! Bilo kakva pomoc, ili bilo sta ne vrijedi kad je savez rupa bez dna ! Za sve prave trenere Kodro je pouka, ako neces kako oni hoce ima da letis. Ne krivim ga sto nece da ima bilo kakve veze sa repkom ! Da pozeli odigrati koju prijateljsku tekmu, ovi bih opet letjeli prema Srednjem Istoku ! Sigurno da i sada imamo dosta ponuda, jer glupo je razmisljati da nece niko iz Evrope da igra protiv repke koja je bila u barazu. Samo sto Arapi najbolje placaju, nikog nije briga za atraktivnog protivnika ili sta je najbolje za igrace. Valjda si i ti sam do sada to shvatio !?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.