Potpisao za Olympiacos prije 10 dana. Sto ce nam igrac koji nece biti dostupan u kvalifikacijama?
Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 00:56Potpisao za Olympiacos prije 10 dana. Sto ce nam igrac koji nece biti dostupan u kvalifikacijama?
Tako će 19vendetta87 bolje razumeti
Dovodjenje stranca starijeg od 25 godina je ludost, ali ja bih sad bio presretan i s onim Masonom iz Turske. Bas je prije par dana presao u Dubai i moze se reci da nam je sad na neki nacin 'blizu'. Medjutim, ako oni vec dosad nisu pokrenuli potrebne procedure s odabranim strancem, nema sanse da ce to biti gotovo do novembra. Naravno, uzevsi u obzir Vedranovu i Milosevu nacionalnost, 80% sam siguran da protiv Hrvata igramo bez Amera.
Prvi mec u Hrvatskoj se 95% igra bez euroligaskih igraca jer je EL vec izbacila raspored utakmica po kolima, sto je jedan maali plus za nas (bolje je da smo kod kuce jaci, tj. da Hrvati kod kuce nisu jaci
- ako se uopste tako mogu posmatrati te stvari). Licno bih volio da u oba meca i nama i njima igraju Musa i Hezonja, jer nemam ni najmanju dilemu da je Dzanan bolji i konstantniji, dok Mario igra na bljeskove.
Btw, cestitke Dzevdi na funkciji. Uvijek se obradujem kad neki od bivsih reprezentativaca dodje u strukturu saveza ovih ekipnih sportova, mada mi nemamo osnove da gajimo optimizam u bilo kojem sportu.
Prvi mec u Hrvatskoj se 95% igra bez euroligaskih igraca jer je EL vec izbacila raspored utakmica po kolima, sto je jedan maali plus za nas (bolje je da smo kod kuce jaci, tj. da Hrvati kod kuce nisu jaci

Btw, cestitke Dzevdi na funkciji. Uvijek se obradujem kad neki od bivsih reprezentativaca dodje u strukturu saveza ovih ekipnih sportova, mada mi nemamo osnove da gajimo optimizam u bilo kojem sportu.
Kad ti je F/NS BiH, sa notornim Vicom i pokemonima iz nadz/izvr odbora, pojam agilnosti, progresvnosti i patriotizma (zbog love naravno....u sustini je Vico u win-win poziciji) to dovoljno govori o kakvom dnu dna pricamo kada govorimo o bogaljima iz KS BiH
FS ima bar neke ljude kojima je stalo i koji guraju u tom pozitivnom pravcu (Spaha-Barba-pomocnici) ovdje nema jednog covjeka kojem je stalo do pozitivne price. Konkretno slektoru je samo stalo da bude nevidljiv i ubire platu sto je moguce duze bez da ga provale...
FS ima bar neke ljude kojima je stalo i koji guraju u tom pozitivnom pravcu (Spaha-Barba-pomocnici) ovdje nema jednog covjeka kojem je stalo do pozitivne price. Konkretno slektoru je samo stalo da bude nevidljiv i ubire platu sto je moguce duze bez da ga provale...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kad na kraju prodaju pobjedu Hrvatskoj u zamjenu za tih 300 000 dugovanja 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mirza Teletović je prodao Matkovića Hrvatima, preko te sheme je prodat i ovaj dvomeč.
Fuj ugasite se vise
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Neka **** otpisu kamate, mame im ****. A nek se Nurkic,Musa i ovi sto su vise zaradili porefenaju i dug nek se isplati 

Nadam se da će se savez ugasiti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ne moramo mi bit ni antitalentovani ni genetski antisportasi da bismo bili jedna od najneuspjesnijih nacija. Mi sami sebe potkopamo i prije nego dobijemo priliku da pokazemo o kakvim antitalentima se radi.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sadaka država i ljudi u njoj..Kola su nam sva top u institucijama al za hotela se nema,za kanadera nema,nizašta nema osim za telefone i kola funkcionerima..ako ne mogu naći 300 k nek se ugasi sve,j.ebeš i sadaku više i kumi i moli..imal gdje koliko para su skroz dužni,ili se to samo čeka neka utakmica da iskoči novi dug
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ugasite se majmuni.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bolje da ne igraju. Svakako bi luzeri izgubili kao i obicno.
-
- Kontakt:
Kakva je ovo država, savez nema na računu 200k. Daj ugasi se više
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Dje je i šta radi natasa basovic, zacementirani uposlenik kosarkaskog saveza.
Jel prima redovno platu zna li se šta,normalno da prima.
Kakav će to biti spas za BiH košarku ako se savez i kosarka ugase ali samo ako ovi trenutni i ovi prije budu sprovedeni na sud.
Gasenje I ponovo uhljebljenje istih nikud ne vodi.
Kad vidim onog debelog da dodje na utakmicu kao komesar i traži zeljeznu stolicu umjesto plasticne, ja se 5 puta prekrstim ,i ono onakvo jeu savezu zaposleno i proputova svijet sa reprezentacijom
A šta tek reći o teletovicu koji suti te čolanu prije njega...
Zrelo za restart
Jel prima redovno platu zna li se šta,normalno da prima.
Kakav će to biti spas za BiH košarku ako se savez i kosarka ugase ali samo ako ovi trenutni i ovi prije budu sprovedeni na sud.
Gasenje I ponovo uhljebljenje istih nikud ne vodi.
Kad vidim onog debelog da dodje na utakmicu kao komesar i traži zeljeznu stolicu umjesto plasticne, ja se 5 puta prekrstim ,i ono onakvo jeu savezu zaposleno i proputova svijet sa reprezentacijom
A šta tek reći o teletovicu koji suti te čolanu prije njega...
Zrelo za restart
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
P.s. izgleda da ce Samanic i Bozic igrati za Hrvatsku protiv nas...Generalni sekretar saveza, Dževad Alihodžić, zajedno s bivšim košarkašem Admirom Bukvom i još nekoliko prijatelja košarke, uspio je organizirati sastanak s Alijom Budnjom, gdje su postigli dogovor o isplati duga, saznaje ****.
Budnjo je pokazao razumijevanje i nije želio dodatno otežati situaciju saveza. Dogovorom je omogućen način isplate duga i deblokada računa, što je značajan uspjeh za KSBiH, ali i za Alihodžića koji je nedavno preuzeo svoju funkciju.
Očekuje se da će sve biti službeno potvrđeno nakon potpisa ugovora sljedeće sedmice.
Time je potvrđeno da utakmica protiv Hrvatske neće biti ugrožena, a dogovor će znatno olakšati pripreme za nadolazeće kvalifikacijske susrete.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I kako napreduje dovodjenje americkog playa za musku i zensku A-repku BiH??
trazi se idealan za formaciju koju igra nas aziz bekir

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.