I titulice stižu haha. Šalim se naravno znam da ti je teško izdrži još maloel toro je napisao/la:Ja sam mislio da vi proizvodite igrace, nesto se spominje omladinski pogon![]()
a ne da ste najbolji u dovodjenju propalih treceligaskih krseva

I titulice stižu haha. Šalim se naravno znam da ti je teško izdrži još maloel toro je napisao/la:Ja sam mislio da vi proizvodite igrace, nesto se spominje omladinski pogon![]()
Ma dole ba na onim vrucinama i kamen puca od muke a kamoli da mlad igrac uspije..Sreca im je pa su se naklepali para dok je nama gorilo pod nogama, prodavali nam humanitarnu pomoc sto nam j bila poslana pa su preko noci svi postali tajkuni..Sada imaju novaca da dovedu neke brazilce i argentince, no to je sve od danas do sutra i prolaznog karaktera...el toro je napisao/la:Ja sam mislio da vi proizvodite igrace, nesto se spominje omladinski pogon![]()
Slazem se stobom, gotovo u potpunosti, jedino ja bih izbacio slobodu iz bilo kakve borbe za vrh, nije razlog ovaj poraz od laktasa, nego tako, mislim da nemaju kvalitete ove godine, a mozda bih modricu uvrstio kao tim iz magle, gledao sam ih protiv solidnog olimpika, jako su dobro djelovali, a demoliranje sarajeva mozda potvrdjuje moja predvidjanja.Eagles je napisao/la:Široki ima najbolju momčad i ako bude pošteno i ako budu na razini kao dosad oni će uzet ovo prvenstvo.muamer10 je napisao/la:Eagles, eto zrinjski drugi, treci, zeljo cetvrti, realno ko je osvajac kupa, prvak i ko je jos jedan po tebi u evropi...
Željo,Borac i Zrinjski će se po meni borit za Eu.
Sarajevo ne vjerujem da će izdržat u borbi na 2 fronta,već su jednom kući kiksali,a ako to učine još jednom,ništa od titule koju najavljuju.Volio bi i da se oni priključe ovoj gore navedenoj četvorci,ali nekako sumnjam u to.
Ovde bi još dodao Veleža,kvalitetu imaju,samo je pitanje hoće li imat kontinuitet.
Te se ne smiju zaboravit i Sloboda i Slavija koji su zadnjih nekoliko godina uvjek u vrhu.
znamo mi da ti nas mrzis, samo sad je osjecaj obostranmaistor_mo je napisao/la:kako mrzim ove što govore poslijeratne klubove? E sad paćenici zapitajte se, kakva je bila situacija sa klubovima prije rata 1941-1945( da,da to je drugi svjetski rat koji se odvijao na našim prostorima)... Dakle, šta je bilo 1941. koji su klubovi prije rata i kakvi su bili, a koji su novokomponovani? Da vas vidim, **** li vam pleme maloumno
e ti klubovi su nastali silom... bar jedan od njih (fk Sarajevo) ili ti ga FK Torpedomaistor_mo je napisao/la:ja te pitam, pogledaj koliko je klubova nastalo 1945. sve ti je jasno, a mi smo nastali 1905. i mojne mi pričat o tradiciji...
nemoj ba ni ti, 55 godina niste postojalimaistor_mo je napisao/la:ja te pitam, pogledaj koliko je klubova nastalo 1945. sve ti je jasno, a mi smo nastali 1905. i mojne mi pričat o tradiciji...
neki su nastali silom, a neki ugašeni silommuXmania je napisao/la:e ti klubovi su nastali silom... bar jedan od njih (fk Sarajevo) ili ti ga FK Torpedomaistor_mo je napisao/la:ja te pitam, pogledaj koliko je klubova nastalo 1945. sve ti je jasno, a mi smo nastali 1905. i mojne mi pričat o tradiciji...
Komunikacija je napisao/la:Kakav bolan Zeljo pa jesi ti gledao ijednu njihovu utakmicu?
Hajde da ti malo pojasnim situaciju u klubu pa da vise ne pises o necemu sto ne znas.Komunikacija je napisao/la:.Isti taj Zeljo je primio 5 komada po bijelim brijegom i oni bi titulu,ja sam misljenja da ce Borac osvojit ne znam zasto al ljudi cini mi se rade ozbiljno a i proslo proljece su odigrali daleko najbolje!
Gdje bas stavi Borac i Slaviju medju klubove koji imaju omladinski pogon? Sta su to ova dva kluba uradila u takmicenjima za mladje kategorije? I jos Borac ugura medju one "organizovane" klubove. Ma nidje veze .. Sta je Borac IKAD uradio u ovoj ligi??Komunikacija je napisao/la:al dugorocno gledajuci jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone su Zrinjski,Siroki,Slavija i Borac ...
Stole iz Bora je napisao/la:Gdje bas stavi Borac i Slaviju medju klubove koji imaju omladinski pogon? Sta su to ova dva kluba uradila u takmicenjima za mladje kategorije? I jos Borac ugura medju one "organizovane" klubove. Ma nidje veze .. Sta je Borac IKAD uradio u ovoj ligi??Komunikacija je napisao/la:al dugorocno gledajuci jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone su Zrinjski,Siroki,Slavija i Borac ...
&," % $ & $ & & ? ' $ погон?Јер & то $,$ је $ $ не % % стање у &. $...? $ $ ? ' 4 / " у "," то за $ ?,? " " те $ " - је $ ? & $ $ за " "...Stole iz Bora je napisao/la:Gdje bas stavi Borac i Slaviju medju klubove koji imaju omladinski pogon? Sta su to ova dva kluba uradila u takmicenjima za mladje kategorije? I jos Borac ugura medju one "organizovane" klubove. Ma nidje veze .. Sta je Borac IKAD uradio u ovoj ligi??Komunikacija je napisao/la:al dugorocno gledajuci jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone su Zrinjski,Siroki,Slavija i Borac ...
Daj malo procitaj zasto sam to napisao. Sta je pisalo u postu na koji sam replicirao?Dragan-BL je napisao/la:&," % $ & $ & & ? ' $ погон?Јер & то $,$ је $ $ не % % стање у &. $...? $ $ ? ' 4 / " у "," то за $ ?,? " " те $ " - је $ ? & $ $ за " "...Stole iz Bora je napisao/la:Gdje bas stavi Borac i Slaviju medju klubove koji imaju omladinski pogon? Sta su to ova dva kluba uradila u takmicenjima za mladje kategorije? I jos Borac ugura medju one "organizovane" klubove. Ma nidje veze .. Sta je Borac IKAD uradio u ovoj ligi??Komunikacija je napisao/la:al dugorocno gledajuci jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone su Zrinjski,Siroki,Slavija i Borac ...
Moram tebi da odgovorim, jer vidim da očigledno kipiš od bezobrazluka, neznam šta je po tebi mjerilo uspjeha ili nekakve veličine za omladinske škole, pa morao bi znati da su naši pioniri demontirali pionire želje i to na po grbavice, al vidim kako da ti to neznaš pa evo ja ću ti reći, a znaš li šta je Borac ikada uradio u ovoj ligi, pa igrao je pošteno i dva puta je ispadao zbog spletki namještanja i raznih lobija koji su ga pokušavali ugasiti, a i tvoj željo se kao jako organizovan klub okoristio u tome pa je pokazao svoju veličinu tako što je pomogao jednom klubu (neću ime da mu spomenem) da ostane u ligi a zajedno su Borac poslali u rang niže, a obraz ste prodali za 500 eura...Stole iz Bora je napisao/la:Gdje bas stavi Borac i Slaviju medju klubove koji imaju omladinski pogon? Sta su to ova dva kluba uradila u takmicenjima za mladje kategorije? I jos Borac ugura medju one "organizovane" klubove. Ma nidje veze .. Sta je Borac IKAD uradio u ovoj ligi??Komunikacija je napisao/la:al dugorocno gledajuci jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone su Zrinjski,Siroki,Slavija i Borac ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.