HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

miki27
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la miki27 » 10 avg 2009, 23:39

el toro je napisao/la:Ja sam mislio da vi proizvodite igrace, nesto se spominje omladinski pogon :lol:

a ne da ste najbolji u dovodjenju propalih treceligaskih krseva
I titulice stižu haha. Šalim se naravno znam da ti je teško izdrži još malo :D

Boske_
Kontakt:

Post Postao/la Boske_ » 10 avg 2009, 23:39

el toro je napisao/la:Ja sam mislio da vi proizvodite igrace, nesto se spominje omladinski pogon :lol:

a ne da ste najbolji u dovodjenju propalih treceligaskih krseva
Ma dole ba na onim vrucinama i kamen puca od muke a kamoli da mlad igrac uspije..Sreca im je pa su se naklepali para dok je nama gorilo pod nogama, prodavali nam humanitarnu pomoc sto nam j bila poslana pa su preko noci svi postali tajkuni..Sada imaju novaca da dovedu neke brazilce i argentince, no to je sve od danas do sutra i prolaznog karaktera...

Vasa sudbina je NK Brotnjo !!!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 10 avg 2009, 23:40

Eagles je napisao/la:
muamer10 je napisao/la:Eagles, eto zrinjski drugi, treci, zeljo cetvrti, realno ko je osvajac kupa, prvak i ko je jos jedan po tebi u evropi...
Široki ima najbolju momčad i ako bude pošteno i ako budu na razini kao dosad oni će uzet ovo prvenstvo.

Željo,Borac i Zrinjski će se po meni borit za Eu.

Sarajevo ne vjerujem da će izdržat u borbi na 2 fronta,već su jednom kući kiksali,a ako to učine još jednom,ništa od titule koju najavljuju.Volio bi i da se oni priključe ovoj gore navedenoj četvorci,ali nekako sumnjam u to.

Ovde bi još dodao Veleža,kvalitetu imaju,samo je pitanje hoće li imat kontinuitet.

Te se ne smiju zaboravit i Sloboda i Slavija koji su zadnjih nekoliko godina uvjek u vrhu.
Slazem se stobom, gotovo u potpunosti, jedino ja bih izbacio slobodu iz bilo kakve borbe za vrh, nije razlog ovaj poraz od laktasa, nego tako, mislim da nemaju kvalitete ove godine, a mozda bih modricu uvrstio kao tim iz magle, gledao sam ih protiv solidnog olimpika, jako su dobro djelovali, a demoliranje sarajeva mozda potvrdjuje moja predvidjanja.

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 10 avg 2009, 23:43

Mod: Ajde još jedan post sa takvim maloumnim sadržajem,i slijedi banana!

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 10 avg 2009, 23:53

bola, što mi mod obrisa post?? Postavio sam pitanje, za ove što spominju novokomponovane klubove poslije rata??? ja pitam te, kakvo je stanje bilo prije 1941.g a kakvo je bilo poslije 1945. Pitanje je na mjestu.
Ako mi brišeš post, onda obriši i te gdje se spominje riječ "novokomponovani klub"
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

el toro
Kontakt:

Post Postao/la el toro » 10 avg 2009, 23:57

maistor_mo je napisao/la:kako mrzim ove što govore poslijeratne klubove? E sad paćenici zapitajte se, kakva je bila situacija sa klubovima prije rata 1941-1945( da,da to je drugi svjetski rat koji se odvijao na našim prostorima)... Dakle, šta je bilo 1941. koji su klubovi prije rata i kakvi su bili, a koji su novokomponovani? Da vas vidim, **** li vam pleme maloumno :evil:
znamo mi da ti nas mrzis, samo sad je osjecaj obostran :twisted:

moj klub je FK Sloboda, sta da ti pricam, svako je ovdje znao izgubiti, onaj isti Partizan koji vas ubi, npr.

a ovo za pleme, kenjac, to pokazuje samo ono sto sam rekao, samo sto bi ti ja taj bezobrazluk sakama istjerao na nos.

nekultura, socijalno i drustveno dno...

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 11 avg 2009, 00:00

vi tuzlaci pogotovo opasni šakama :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
samo se pitam gdje su šćčžđ
Zadnja izmjena: um vuk, dana/u 11 avg 2009, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 11 avg 2009, 00:00

ja te pitam, pogledaj koliko je klubova nastalo 1945. sve ti je jasno, a mi smo nastali 1905. i mojne mi pričat o tradiciji...
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 11 avg 2009, 00:03

maistor_mo je napisao/la:ja te pitam, pogledaj koliko je klubova nastalo 1945. sve ti je jasno, a mi smo nastali 1905. i mojne mi pričat o tradiciji...
e ti klubovi su nastali silom... bar jedan od njih (fk Sarajevo) ili ti ga FK Torpedo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 avg 2009, 00:04

maistor_mo je napisao/la:ja te pitam, pogledaj koliko je klubova nastalo 1945. sve ti je jasno, a mi smo nastali 1905. i mojne mi pričat o tradiciji...
nemoj ba ni ti, 55 godina niste postojali

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 11 avg 2009, 00:07

muXmania je napisao/la:
e ti klubovi su nastali silom... bar jedan od njih (fk Sarajevo) ili ti ga FK Torpedo
neki su nastali silom, a neki ugašeni silom
jeste li sada napokon shvatili koja je moja poenta ;)
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 11 avg 2009, 00:11

bola, slobodu nitko nije spominjao... nego ti ja govorim o svom klubu... i o novokomponovanim klubovima koji su nastali 1945. i o onima koji su ugašeni 1945.

edit- aj molim te, obriši ovu zadnju stranicu... diskutiramo o temi u kojoj nikada neće biti pobjednika. Tj. drugi nikad neće priznat poraz
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 avg 2009, 00:50

Obustavite to sto ste naumili,nikad jedan drugog necete ubijediti,drzimo se teme HSK Zrinjski i bez medjusobnog vrijedjanja .Javna opomena svima koji planiraju nastaviti sa diskusijom koja se ne tice teme ili planiraju nastaviti sa uvredama cisto da kad pocnu sankcije da ne bude "nismo upozoreni" ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 avg 2009, 08:47

Komunikacija je napisao/la:Kakav bolan Zeljo pa jesi ti gledao ijednu njihovu utakmicu?
Komunikacija je napisao/la:.Isti taj Zeljo je primio 5 komada po bijelim brijegom i oni bi titulu,ja sam misljenja da ce Borac osvojit ne znam zasto al ljudi cini mi se rade ozbiljno a i proslo proljece su odigrali daleko najbolje!
Hajde da ti malo pojasnim situaciju u klubu pa da vise ne pises o necemu sto ne znas.

Ova ekipa Zelje se sastala prije malo vise od mjesec dana kada su poceli sa nekim pripremama. I od tog pocetka u ekipu je uletilo jos dosta novih igraca koji su se uigravali "u letu". Jos ima igraca koji su na probi i koji bi se trebali uklopiti u ekipu ako zadovolje. Trazi se jedan napadac i jedan dobar veznjak a jedno od pojacanja (Serdarevic) nije bio spreman za prve dvije utakmice. Znaci, jos uvjek, nedovoljno uigrana ekipa! Ali i kao takvi smo uspjeli uzeti 6 bodova iz 2 utakmice i to je EXTRA!
Primarni cilj ove polusezone je da se ekipa uigra i da na kraju bude max do petog mjesta a onda bi se na pauzi pokusala dovesti prava pojacanja za ganjanje Evopre sljedece godine. Titulu niko nije spominjao!

E sad za onih 5 u Mostaru. Od te utakmice pa do danas Amar je iz zelje otjerao cca 17 igraca a doveo novih 7-8 .. U toj utakmici u Mostaru je igrao sastav koji NIKAD ranije nije igrao zajedno. To je bio sastav napravljen od eventualnih pojacanja. Samo proba i nista drugo.

Izvinjavam se na off topiku ali morao sam covjeku objasniti sta je i kako je ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 avg 2009, 08:54

Komunikacija je napisao/la:al dugorocno gledajuci jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone su Zrinjski,Siroki,Slavija i Borac ...
Gdje bas stavi Borac i Slaviju medju klubove koji imaju omladinski pogon? Sta su to ova dva kluba uradila u takmicenjima za mladje kategorije? I jos Borac ugura medju one "organizovane" klubove. Ma nidje veze .. Sta je Borac IKAD uradio u ovoj ligi??
AMAR OSIM

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 avg 2009, 13:27

Stole iz Bora je napisao/la:
Komunikacija je napisao/la:al dugorocno gledajuci jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone su Zrinjski,Siroki,Slavija i Borac ...
Gdje bas stavi Borac i Slaviju medju klubove koji imaju omladinski pogon? Sta su to ova dva kluba uradila u takmicenjima za mladje kategorije? I jos Borac ugura medju one "organizovane" klubove. Ma nidje veze .. Sta je Borac IKAD uradio u ovoj ligi??

Slavija nije nista uradila u mladjim kategorijama ali je izbacila dosta igraca koji sada igraju veoma dobro u svojim klubovima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 11 avg 2009, 18:57

Uradit ce Borac ove godine vise nego itko¨!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 11 avg 2009, 20:04

&," % $ & $ & & ? ' $ погон?Јер & то $,$ је $ $ не % % стање у &. $...? $ $ ? ' 4 / " у "," то за $ ?,? " " те $ " - је $ ? & $ $ за " "...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 avg 2009, 08:49

Dragan-BL je napisao/la:
&," % $ & $ & & ? ' $ погон?Јер & то $,$ је $ $ не % % стање у &. $...? $ $ ? ' 4 / " у "," то за $ ?,? " " те $ " - је $ ? & $ $ за " "...
Daj malo procitaj zasto sam to napisao. Sta je pisalo u postu na koji sam replicirao?
jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone

Ovo znaci da ostale ekipe nemaju nikakve omladinske pogone? Koje ekipe su bile u zavrsnicama takmicenja BiH za mladje kategorije? Zar samo ove 4? Celik, Sarajevo, Zeljo .. Nije ih bilo .. ?? Nema ih ni sada .. ??
AMAR OSIM

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 avg 2009, 09:58

Moram tebi da odgovorim, jer vidim da očigledno kipiš od bezobrazluka, neznam šta je po tebi mjerilo uspjeha ili nekakve veličine za omladinske škole, pa morao bi znati da su naši pioniri demontirali pionire želje i to na po grbavice, al vidim kako da ti to neznaš pa evo ja ću ti reći, a znaš li šta je Borac ikada uradio u ovoj ligi, pa igrao je pošteno i dva puta je ispadao zbog spletki namještanja i raznih lobija koji su ga pokušavali ugasiti, a i tvoj željo se kao jako organizovan klub okoristio u tome pa je pokazao svoju veličinu tako što je pomogao jednom klubu (neću ime da mu spomenem) da ostane u ligi a zajedno su Borac poslali u rang niže, a obraz ste prodali za 500 eura...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.