NBA 2018/2019

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: NBA 2018/2019

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 nov 2018, 12:23

Kanye je napisao/la:Kevin je dokazani kancer u svlacionici. Nesto ko Paul. Samo ima srece pa je otisao u najbolju ekipu ikad koju ni to nije moglo syebati, a ne Houston. :rol:
Po čemu je Kevin kancer? Po meni dobro je i trpio divljaka indijanca godinama.
Evo dočekao je da je LeBron oslabio da bude makar godinu dvije najbolji igrač nba i naravno sad malo I on ima ega.
Šta misliš šta bi Kobe ili Jordan uradili Green-u ujutro na treningu?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 nov 2018, 12:25

Kobe Bryant je napisao/la:
Kanye je napisao/la:Kevin je dokazani kancer u svlacionici. Nesto ko Paul. Samo ima srece pa je otisao u najbolju ekipu ikad koju ni to nije moglo syebati, a ne Houston. :rol:
Evo dočekao je da je LeBron oslabio da bude makar godinu dvije najbolji igrač nba i naravno sad malo I on ima ega.
Cega je bolan KD najbolji ? :rol:

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 14 nov 2018, 12:32

Lillard je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Ma Green je taj core igrač Warriorsa, on je tu od početka uspjeha franšize, i sad ga kažnjavaju zbog lika koji neki dan faktički potvrđuje da će napustiti Golden zbog novca. Duranta ne gotive ni sami navijači Goldena toliko, i mislim da nakon ovog očigledno štićenja istog, samo će ga još manje gotiviti. Green je ipak uz Currya i Klaya sinonim za Golden kakav jest.
Barem ja tkao vidim, i sa te strane mnogo glup potez i stvaranje razdora u ekipi
Pa sta sad, duša tima i cak iako je kriv ne treba ga kazniti jer je uradio nesto Durantu koji ode? A da je uradio sta Curryu onda bi ga trebalo kazniti?
Eto kakva glupost i na kakvu kvazi profesionalnost se vi pozivate.
Nije Draymond dobio suspenziju jer nije dodao loptu nego zbog citavog skandala i Bog zna kako je taj reagovao kad su se saigrači okomoli na njega.
Svejedno, ne suspendiraš igrača radi toga. Samo radiš gore ekipi.
Normalno da ga suspendiraš kad radi sranja, zajebo ih je i na gostovanju protiv Denvera sa promašenim bacanjima i protiv Clippersa.

Recimo, Minnesota je Butleru trebala cijelu platu odbiti zbog onakvog ponašanja.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 nov 2018, 12:46

Epidaurus je napisao/la:
Cega je bolan KD najbolji ? :rol:
Hodajuci miss mach moze preuzeti u odbrani svih 5 pozicija , ne moze ga niko blokirati na sutu , a odlican suter i sa trice i poludistance , ne znam ko je trenutrno bolji od njega ?

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 nov 2018, 12:54

Vidjeli smo u finalu protiv Houstona kako je to kad Durant predvodi ekipu. Jednostavno nije to to
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 nov 2018, 13:09

Brokula je napisao/la:Vidjeli smo u finalu protiv Houstona kako je to kad Durant predvodi ekipu. Jednostavno nije to to
Curry je sistem GSW , poredit to ne treba. Durant igra kao i Harden iso košarku , a GSW vrti loptu i to prvensveno Curry i naravno igra zavisi od Curry-a.

Ali 2017 je 1 na 1 protv Jamesa pokazao da ga stigao i bio bolji od njega dok to bilo ko ostali iz GSW nije mogao Jamesu.

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 nov 2018, 13:14

Locust je napisao/la:Pa nije ih NBA mjerio. Neki igrači odu na combine i tamo ih izmjere, a neki jednostavno daju podatke i NBA ih prihvati kao takve.

Ja vjerujem da je Dario 6-10 bos (prijavio visinu), a RoCo 6-9 u tenama (i on vjerovatno prijavio, mislim da nije išao na combine).

smijesno,kako god

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 14 nov 2018, 13:18

Kd igra ljepsu kosarku od jamesa samim tim je bolji
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 nov 2018, 13:26

Problem je sto Green pored MJ, Kobaje, Stepha ne bi uradio ono što je Durantu napravio..

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 nov 2018, 13:30

lumani je napisao/la:

Problem je sto Green pored MJ, Kobaje, Stepha ne bi uradio ono što je Durantu napravio..
Pa upravo je tu problem , pogledaj video press konferencije nije mu pravo uopce i mislim da je to vec problem za GSW , znaci njegov igrac ga ne smatra najboljim i ukrao mu je skok i trci da uposli ili Thomsona na tricu ili neko drvo na centru , toliko o tome . Meni koliko god izgledalo bezazleno nije bas, jer se uvijek znala hijerhija , ovim potezom Green smara sebe ravnim sa Durantom :shock:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 nov 2018, 13:30

Hodajuci miss mach moze preuzeti u odbrani svih 5 pozicija , ne moze ga niko blokirati na sutu , a odlican suter i sa trice i poludistance , ne znam ko je trenutrno bolji od njega ?
LeBron James i Steph Curry.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 nov 2018, 13:38

Epidaurus je napisao/la:
Curry pokazuje to , James ne pokazuje ni približno ili se čuva to ce vrijeme pokazati , mada ja mislim da su to vec km kod Jamesa problem.

Ali opet Curry se u finalu koliko toliko moze zaustaviti , a Durant ne moze osim zdravog Kawhi-a i Gianis-a a i to je pitanje možda (jer 2016 je bio bolji od SAS i Kawhia uz indijanca čak) i bude finale GSW - Toronto pa to budemo gledali ali opet je tu Thomson i Steph , teško izmjerljivo

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 14 nov 2018, 13:42

Leonard u Dubse , KD u Lakerse iduce ljeto confirmed
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 14 nov 2018, 13:43

Brokula je napisao/la:Vidjeli smo u finalu protiv Houstona kako je to kad Durant predvodi ekipu. Jednostavno nije to to
Pa čovjek ubacio najviše poena u jednoj seriji finala zapadne konferencije, i tu je Green zasrao u 4. utakmici kad ga je obruč izblokirao.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 nov 2018, 13:44

Epidaurus je napisao/la:
Curry pokazuje to , James ne pokazuje ni približno ili se čuva to ce vrijeme pokazati , mada ja mislim da su to vec km kod Jamesa problem.

Ali opet Curry se u finalu koliko toliko moze zaustaviti , a Durant ne moze osim zdravog Kawhi-a i Gianis-a a i to je pitanje možda (jer 2016 je bio bolji od SAS i Kawhia uz indijanca čak) i bude finale GSW - Toronto pa to budemo gledali ali opet je tu Thomson i Steph , teško izmjerljivo
James svake godine tako "pada" pa onda u PO pokaze da je druga dimenzija za sve igrace u ligi, ne brinem se ja za njega nimalo jos bar 3 godine.

Logicno da je igraca KDevog kalibra skoro nemoguce zaustavit kad nije primarni fokus odbrane pored Curryja na terenu. Koliko god da je dobar individualno, on nema Curryjev napadacki uticaj. Ovaj ti strpa 40 u ritmu ekipe i jos pokrene citavu ekipu jer ne carini loptu sto KD nije u stanju.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 nov 2018, 13:50

KD nije lider ratnika a dokaz smo vidjeli neki dan a nije bio ni lider Oklahome zato je i pobjegao.Ali nije to ništa čudno ni Kobe nije bio gazda pored Shaqa.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 14 nov 2018, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 nov 2018, 13:50

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 nov 2018, 14:03

@Epidaurus , hajde da vidim da mi odgovoriš na pitanje , na ljeto koga bi volio da Lakersi potpisu :
1. Durant
2. Kawhi
3. Thomson
4. Irving
5. Butler

@lumani , slazem se da nije lider ratnika jer ne moze biti pored sistema a to je Curry , a to sto je pobjegao je kriva uprava Oklahome sa greskama prvo trade za Perkins-a koji te je kostao da izaberes Ibaku pored Hardena tj bio si cicija .

Onda je i James nije lider jer je napustio Cleveland kad je skontao da ne moze pored onakve uprave osvojiti pa je otisao Wade-u i Bosh-u.

Ne cijenim Duranta ali nema teorija da bi GSW bez njega 2017 mogao dobiti Cleveland (2016 vec da , da nije bilo suspenzije ali ...) , kao ni 2018 Houston

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 nov 2018, 14:17

alemsa je napisao/la:Sta radi Brada jel ovo realno

Des @nez narkomanu
Jestel to proigrali,o vi glavna prijetnjo GSu!? :lol: :lol:
Bolan podbadas nesto,a jos niste u POu i to protiv "drugorazrednih" ekipa. :lol:
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 14 nov 2018, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 nov 2018, 14:20

Kobe Bryant je napisao/la:@Epidaurus , hajde da vidim da mi odgovoriš na pitanje , na ljeto koga bi volio da Lakersi potpisu :
1. Durant
2. Kawhi
3. Thomson
4. Irving
5. Butler

@lumani , slazem se da nije lider ratnika jer ne moze biti pored sistema a to je Curry , a to sto je pobjegao je kriva uprava Oklahome sa greskama prvo trade za Perkins-a koji te je kostao da izaberes Ibaku pored Hardena tj bio si cicija .

Onda je i James nije lider jer je napustio Cleveland kad je skontao da ne moze pored onakve uprave osvojiti pa je otisao Wade-u i Bosh-u.

Ne cijenim Duranta ali nema teorija da bi GSW bez njega 2017 mogao dobiti Cleveland (2016 vec da , da nije bilo suspenzije ali ...) , kao ni 2018 Houston

James je otišao i bio lider Miamija sasvim druga priča.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.