Evo dadose i drugi gol bez njega za 15 min.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:44![]()
Ima onaj Semir Telalović, danas novi gol u četvrtoj ligi![]()
Hejteri bi rekli da to nije slucajno.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Evo dadose i drugi gol bez njega za 15 min.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:44![]()
Nakon partija u reprezentaciji više nema hejtera, uvidjeli smo nažalost svi mi da nema plaho meda.TheChief je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:53Evo dadose i drugi gol bez njega za 15 min.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:44![]()
Koljić je za divno čudo zdrav, ali je u groznoj formi, mislim da je otprilike 5 golova zabio u sezoni.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:59Nakon partija u reprezentaciji više nema hejtera, uvidjeli smo nažalost svi mi da nema plaho meda.TheChief je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:53Evo dadose i drugi gol bez njega za 15 min.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:44
![]()
Ja se nadam da će oživjeti karijeru negdje gdje može, da li u BL fenjerašu ili cvajti.
Sta je sa Koljicem jel umro?
Nerealno koliko nema osjecaja za gol. U ligi u kojoj svi zabijaju njemu to ne uspijeva. Mozda bi mu trebalo pronaci novu poziciju. Ima on kvalitet borbenosti i trcanja. Moguce da bi bio solidan bek.TheChief je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:53Evo dadose i drugi gol bez njega za 15 min.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:44![]()
Dao je 20 golova ove sezone, samo 4 igraca su dala vise i svim regionalkama, a ima ih 5. Praticemo ga dalje, pa cemo vidjeti razvoj.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:44![]()
kolika je fakat vjerovatnoca da momak zaigra u prvom timu Gladbaha sljedece sezone, ja te lige u njemackoj slabo kontam, ali kako sam to je cetrvti rang sigurno bi veliki napredak bio BL pa cak i cvajta.Sheyi je napisao/la: ↑23 apr 2022, 21:46Dao je 20 golova ove sezone, samo 4 igraca su dala vise i svim regionalkama, a ima ih 5. Praticemo ga dalje, pa cemo vidjeti razvoj.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:44![]()
Borussiji, prema najavama, slijedi ozbiljan remont na ljeto. Sad sve zavisi od njihovog budžeta i kupovne moći. Ako se uspije baš iskazati u drugom timu, možda mu i daju šansu u prvom timu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 apr 2022, 22:43
kolika je fakat vjerovatnoca da momak zaigra u prvom timu Gladbaha sljedece sezone, ja te lige u njemackoj slabo kontam, ali kako sam to je cetrvti rang sigurno bi veliki napredak bio BL pa cak i cvajta.
Dobro je Duljevinho napisao za njega. Cvajtas. Neki Paderborn bi mu bio mjera.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Mow i 19 gostiju.