Royale with cheese

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Royale with cheese
+ Dubljevic tribina, Kodro tribina, Bajic klupa itdDrFilgud je napisao/la: ↑03 mar 2020, 22:07Losa situacija pred baraz, vrlo zabrinjavajuca.
Kolasinac najvjerovatnije ne igra, Lulic pod velikim upitnikom, Krunic otpao, Besic klub gleda u krugu porodice, Begovic klupa, Jajalo klupa, Bicakcic klupa, Hajrovic klupa, Memisevic u Kini, Gojak tamo-vamo, Hodzic tamo-vamo, Pjanic losa forma...
Od standardnih reprezentativaca, samo Dzeko, Visca i Cimirot igraju redovno i dobro. Trebace puno i srece i pameti, da se ovo okonca pozitivno.
Uh, njih sam skroz zaboravio, s pravom. Bin Zuka tamo - vamo.Vucevich je napisao/la: ↑03 mar 2020, 22:17+ Dubljevic tribina, Kodro tribina, Bajic klupa itdDrFilgud je napisao/la: ↑03 mar 2020, 22:07Losa situacija pred baraz, vrlo zabrinjavajuca.
Kolasinac najvjerovatnije ne igra, Lulic pod velikim upitnikom, Krunic otpao, Besic klub gleda u krugu porodice, Begovic klupa, Jajalo klupa, Bicakcic klupa, Hajrovic klupa, Memisevic u Kini, Gojak tamo-vamo, Hodzic tamo-vamo, Pjanic losa forma...
Od standardnih reprezentativaca, samo Dzeko, Visca i Cimirot igraju redovno i dobro. Trebace puno i srece i pameti, da se ovo okonca pozitivno.![]()
prilika za igrace koji kidaju trenutnoVucevich je napisao/la: ↑03 mar 2020, 22:17+ Dubljevic tribina, Kodro tribina, Bajic klupa itdDrFilgud je napisao/la: ↑03 mar 2020, 22:07Losa situacija pred baraz, vrlo zabrinjavajuca.
Od standardnih reprezentativaca, samo Dzeko, Visca i Cimirot igraju redovno i dobro. Trebace puno i srece i pameti, da se ovo okonca pozitivno.![]()
Lažeš da si napiso da ćemo proćiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 mar 2020, 01:49Nego bataliti 4-3-3 formaciju. Žuta neznalica ne poznaje osnove fudbala. Ne zna da sa 4-3-3 moras imati divlje krilne igrace i pristojnog AM.
U baraž ići sa dijamant formacijom 4 vezna igrača i dva napadača, mozda i prodjemo.
Edit: jel citate neznalice iz saveza!
hocemo....ali moramo otici do komsije:-)
Ništa onda kod punice moram makar prvu odgledatibabino je napisao/la: ↑04 mar 2020, 10:42hocemo....ali moramo otici do komsije:-)
koji apsurdistan, zivis u dijelu drzave gdje se jedino navija za repke i nemas mogucnost da gledas.
godinama cekas sportklubove uz arene i sad kad ih imas sve, repke na tamo nekoj novoj tv...
mocnici se godinama sporili oko sportklubova na mojoj tv i sad kad su nesto skontali, suknuli im tako sto sve sto valja i sto je bitno na teritoriji bh telekoma, ide na nova tv:-)
koje li su to cifre u igri da ovi nisu pristali platiti?
dobar si, ja ne mogu ni kod punice, presli nedavno sa telemacha na moju tv:-)mimmo79 je napisao/la: ↑04 mar 2020, 11:55Ništa onda kod punice moram makar prvu odgledatibabino je napisao/la: ↑04 mar 2020, 10:42hocemo....ali moramo otici do komsije:-)
koji apsurdistan, zivis u dijelu drzave gdje se jedino navija za repke i nemas mogucnost da gledas.
godinama cekas sportklubove uz arene i sad kad ih imas sve, repke na tamo nekoj novoj tv...
mocnici se godinama sporili oko sportklubova na mojoj tv i sad kad su nesto skontali, suknuli im tako sto sve sto valja i sto je bitno na teritoriji bh telekoma, ide na nova tv:-)
koje li su to cifre u igri da ovi nisu pristali platiti?![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordocrveni, Fudo i 39 gostiju.