tako sam uradio i proslog ljeta, pa sam vise uzivao u njemu (ljetu)
nek MSN posluzi za ostalo, a vala i bolje je chatati preko njega nego preko FB
Moderator/ica: insider
Pa to je druga stvar kod tebe i kad napravis novi profil ..-Barcelona- je napisao/la: cuj to "nemoj me praviti budalom",izvinjavam se gospodine,vidim da znas bolje od mene,sigurno si uspio da udjes na moj profil i vidis u cemu je belaj
NE MOGU POSLATI NIKOM ZAHTJEV ZA PRIJATELJSTVO,BAS NI KOME,NI JEDNOJ JEDINOJ OSOBI
jel sad jasnije
Kako je'bli majkuafa97 je napisao/la:Hakovase mi profil opet je.bem im majku lopovsku.Uzeli mi 450 miliona na pokeru.Da ne igram onaj Top Eleven ovo bi odma islo na brisanje.
Boateng_27 je napisao/la:Koja Bolest od profilne![]()
![]()
http://www.facebook.com/edib.becic" onclick="window.open(this.href);return false;
To je ba kad dječurlija neznaju šta bi pa im nadođu ovakve gluposti ... ccc ja se ovog nebi mogo sjetit kad bi me handrio
Ma ne pitaj, al' svaki put kad mi provale ja imam najmanje 200 mil na pokeru.Jos sam sakrio email od sviju pa cak i od prijatelja, znaci samo ja vidio sa kojom se mail adresom prijavljujem.Nije ni meni jasno.Samo da ufatim ovog idiota koji mi provali ma zube cu mu razbit nece ga ni majka rodjena prepoznatBoateng_27 je napisao/la:Kako je'bli majkuafa97 je napisao/la:Hakovase mi profil opet je.bem im majku lopovsku.Uzeli mi 450 miliona na pokeru.Da ne igram onaj Top Eleven ovo bi odma islo na brisanje.
jarane, davno ti je bilo obavjestenje nakvo da se vrlo lako mogu hakovat profili jer su nakve informacije procurile, nezz ni ja sta tacno....uglavnom, dat je savjet da se promijeni pass od fb-a....ja samo dodao jos jedno slovo na krajuafa97 je napisao/la:Ma ne pitaj, al' svaki put kad mi provale ja imam najmanje 200 mil na pokeru.Jos sam sakrio email od sviju pa cak i od prijatelja, znaci samo ja vidio sa kojom se mail adresom prijavljujem.Nije ni meni jasno.Samo da ufatim ovog idiota koji mi provali ma zube cu mu razbit nece ga ni majka rodjena prepoznatBoateng_27 je napisao/la:Kako je'bli majkuafa97 je napisao/la:Hakovase mi profil opet je.bem im majku lopovsku.Uzeli mi 450 miliona na pokeru.Da ne igram onaj Top Eleven ovo bi odma islo na brisanje.
ma tako je svima ... ovaj neki novi chat .... glupo do bola ...Limuntos je napisao/la:nemogu da vidim ljude na chatu,nema onog lijevo sto je bilo,i to ukinuli,sad vidim samo one s kojima stalno chatam
Jarane moram nesto da ti priznam. Imas najludji (neki bi rekli i najgori) ukus za avatare na forumu.Monolog je napisao/la:Chat je vrhunski.Do sad sam tamo bio rijetko, sad će se to pretvoriti u NIKADA!
Dzana jarane. Zeleni krug pored online osobe a meni i oni koji nisu online na listi kada otvorim ono sranje.jasmin256 je napisao/la:nije valjda da ne znate ko je online a ko ne ? nadam se da se samo pravite malo glupi, jer imate zeleni krug pored osobe koja je online.
ps-i ja mrzim ovaj novi chat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.